- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
сетих се, че в училище много ме гонеха от часовете, щото казвах на някои учители, че не стават или аз сама си излизах.. :{
ще си говоря кото си искам бе, псевдо моралистчета спрели -.-
Колкото по-малко емоция се влага в случващото се, толкова по-добре ще се развиват нещата...
още една смяна да избутам да се пусна за ден мързелешката и таз седмица се изтъркаля с голяма скорост дейба
Ох, сега ми стана мъчно, че ти сипах :/
'ми така е във форума, има хейт, има драма
ако приемем, че хейтът просто е голяма газова бутилка, която изпуска газ при определени обстоятелства, т.е. някой предразполага да бъде нахейтен ( независимо дали има обективна причина или не ), или нещо провокира хейт, или две страни са в сблъсък, но и двете притежават качества, които ще провокират газовата бутилка да изпуска - много газ, голям пожар, но важното е, че:
-хейтът не е личен, той е срещу всеки
-хейтът няма лице ( той не е галакси, той е галакси, когато някой е пил спрелин, или каквото беше :Д, или например, не съм аз, а е аз, което е решило, че има онеправдан, и трябва да нахейти другата страна, или пък не е папугаи, а е когато папугаи просто намира за какво да те закачи :Д )
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
може би има нещо такова.
тук всеки си играе някаква роля
ти си хумориста
анархи е (wanna be) плейбоя
аз съм ЕнтелEгента, дето само си губи времето в излишни спорове
папугай е хейтъра
калпазанка и Лейдито са отегчените "жени на средна възраст" (нищо, че и двете са ми горе-долу наборки)
пантерата е вечно любопитната, дето се бута навсякъде
ивааа, жон са редовни клиентки на меланхолията
някойтам е вечно неразбраният дървен философ
и т.н.
цЕла патология сме. ;]
Welcome to the Jungle...
не бе, обърка ми лафа.. що не пиете един неспрелтин бешеама и твоето става ;/
То да бяха ролите само по форумите, на вън реално погледнато също хората се опитват да поддържат ролите, които смятат че им отиват
Къде е tireheb?
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
E, тва ако не е дефиниция за спряло...
Уморено ми е едно такова, а не я свърших особено някаква. Трябва да решим най-накрая как ще стане пътуването, ама пък отказвам да дам толкова пари за един транспорт бе, пфу, особено като тоя месец хич не е цветущ финансово. Ако имаше повече разходи да се струпат неочаквано, щяха, сигурна съм. Оф.
Дано само си получа пратките навреме!
Ти си любвеобилна жаба, казвал съм ти го доста пъти. И не само заради отношенията ви с антракс, просто си душица. Леко наивна си на моменти, но е в разумни граници.
Лиланда е наивната пуберка, желаеща да получи необходимото внимание.
НомНомНом е self-made woman със сложен характер и житейска съдба
jghgh е друг тип сложна личност, която върви по пътя на себепознанието (дееба колко научно звучи)
блаб е артистична натура, бягаща от клишетата
баничката е wanna be артистична натура с доста лигав нрав
стига ви толко, мързи ме да си напрягам мозъка
Welcome to the Jungle...
Темпларе, може ли и аз при хейтърите? Моля! Моля! Моля!
/Иначе да пукнеш ДАНООООО!/