.
Затворена тема
Страница 305 от 367 ПървиПърви ... 205255295301302303304305306307308309315355 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 601 до 7 625 от общо 9154
    Мега фен Аватара на 102
    о кога газираното е диетично
    опс не е

Супер фен Аватара на Corb1225
    Тоя сайдер хубаво, че го видяхте по TV-то, че да почнете да го пиете. Комерсиалисти :/.

Мега фен Аватара на galaxy29
    лека нощ, тори, мокрички сънища

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Тоя сайдер хубаво, че го видяхте по TV-то, че да почнете да го пиете. Комерсиалисти :/.
    Абе друго си е шипковото вино на дядо. Ама него вече го няма, съответно и виното.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    лека нощ, тори, мокрички сънища
    :3

Мега фен Аватара на galaxy29
    и някои комерсиални неща са яки ;/

както и да е, знаете ли какво си казала г-жа скукчновияна като отишла на почивка в германията и срещнала пинкпантер?
    — оле астралната ми близначка

Супер фен Аватара на Corb1225
    Kва роля се опитваш да играеш сега, wanna be famous пикло?

Мега фен Аватара на pandabear
    ами стига толкова сън за тази нощ.
    /тъпи съседи.
    //оф, не са тъпи.
    ///завиждам просто.

От много време някой не ме беше изкарвал от нерви до такава степен.
    Станах в 5, като преди това си легнах в 1, приготвих се, карах 20 мили в задръстване, за да стигна на време в 8 на лекции, и се оказахме 3ма човек там, след което тя отмени класа. Реших да уча през останалото време, нещо, което не съм спряла от миналият Петък насам и то ще се окаже, че той решил да промени теста и вместо да е на 5те глави, които имахме да учим, той го направил като филмов анализ на онази френска фигня, която гледахме миналата седмица. И като за капак на всичко това отивам в последният си клас и той ни разделя на групи, за анализ на въпроси. Нашият като цяло лесен, понеже знам какво иска да чуе "How do we learn to feel ugly?" почваме ние да дискутираме и да вадим доказателства от книгата, онази се хваща за главата и почва да говори как ТЯ НЕ ИСКАЛА ДА ГОВОРИ ЗА ТОВА и държеейки се за главата, гледа в пода и го повтори това поне 3 пъти. Ние вършим нейната работа, тя ми се държи като ненормална...еми развиках и се. Може би и аз си имам проблеми, може би някои теми са прекалено лични и за мен, но това не означава, че ще се държа като бавно развиваща се и ще лежа на гърба на останалите. Аман от хора с проблеми.

Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Още съм болна, мамка му, гърлото ми е по-зле от вчера, на всичкото отгоре ме боли и корем! Пфффф... Но пък масажа снощи доста помогна за дискомфорта в гръбнака, който усещах от няколко дни. Поне тази нощ успях да се наспя добре, заспах веднага щом подуших възглавницата. Надявам се и той да е спал добре, доста сънен изглеждаше сутринта, толкова е сладък в тези моменти
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Мега фен Аватара на tori
    Добро утро. Ами, добро е. След малко ще си събудя зверчето по телефона и да литва на лекции, че му е време вече. А довечера си го чакам и ще го нагушкам. Иначе ми е супер - успях да стана (майка ме послъга, че ми е направила кафе или вероятно на мен така ми се е прищяло ама... :д), да се оправя както си му е реда и след още мъничко и аз литвам. Уж е петък, тва-нова, но ще се наложи тоя път да ида до даскало, нищо че съм болна. Антибиотика не трябва да си забравям само, че става мътна и кървава. В нас имам да чистя и оправям също така като се прибера, че тука пак е некъф хаос. На моменти имам чувството, че съм близо до свинче. Приятен и ползотворен ден на всички ви.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    наистина ли не виждаш човек с богата обща култура който може да я използва ?
    /чак не ми се вярва че е момиче
    Херкулес №2

Петък, 8 часа, аз вече съм будна и пия водичка с лимон. Днес - рожден ден, утре - рожден ден. Тези дни ще идем до зоомагазина да се порадваме на животинките^^ Искам да си имам някаква душичка пак, ама толкова няма да ме огрее в следващата година, оф.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    моля. и ние теб.

btw Цецо може да ми се разсърди, ама го оприличавам най-вече на форумния Барон Мюнхаузен и чак тогава на плейбой. ;]
    Мен пък къде ме намесихте?
    Все пак това за Барона беше добро, макар далеч от реалността, но все пак добро..
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 03-27-2015 на 07:22
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    А видях на задните страници, чак пък "wanna be", от инвестор треа ми направят "скоре борд" някъде в сайта, ама няма да смогват да го ъпдейтят..
    А и аз искам към пясъчника с хейтърите, щото всички сте пълни с лайна.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Изпуснал съм купона.
    Дърти спамери такива.Омазали сте темата.Сега ще видите зор като дойдат "отегчените лелки".

Иначе сега е момента да се сджавкам с темплара за определенията,които ми дава.Как е посмял!
    Ама пък от друга страна трябва да се радвам,че ме има в първата класация пък било то и на незавидното последно място,но все пак не съм последен де.Юпииии!

Иначе ще си позволя да изкоментирам jghgh пък дано не ме бие...много.

Ta jghgh много са ми харесвали мненията и разсъжденията ти.Особено в миналото.Но...откакто се появи във форума след бая дълга почивка си станала някак...много лесно раздразнителна и много докачлива.Преди беше бая по умерена.
    Не казвам,че и аз съм най-умереният човек на света и че сега се държа по същият начин като преди.И понеже сме една зодия с теб,зодия Рак отчасти те разбирам.И аз понякога се взимам твърде насериозно и ми е наистина гадно и се чувствам некомфортно,когато ме бъзикат.Имам чувство,че е защото ми се подиграват и искат да покажат,че са нещо повече от мен.Понякога в дадени ситуации наистина ми се ще да изживявам живота си по два пъти,защото наистина не мога да реша на момента кое би било по подходящо-да се скарам с някого,да се напундзя и т.н. или просто да го обърна на ирония и самоирония.Дори и в този форум в миналите ми разправии,които са били големи с Пантерата,Дриймърката и разни други,когато понякога дори покрай даденият потребител са ми скачали половината форум все съм се чудил дали да отреагирам с караници и обиди или пък с ирония.Ето наскоро покрай теб пак къде не ми скочи половината раздел. Знай обаче едно попринцип.Иронията и особено самоиронията са хубави неща.Понякога не е толкова хубаво човек да се взима прекалено насериозно.По хубаво е дори и за нервите макар,че за някого,който поне за момента се е взел твърде насериозно може и да изглеждаш като клоун в даден момент.Аз лично до към 8ми клас изобщо не знаех какво е това самоирония.В резултат на което в един момент ми се щеше или да убия някого от тормозещите ме или да се самоубия някъде поради силна депресия.После се появи новият ми клас и благодарение на тях разбрах какво е това нещо самоирония и прилагането на ирония и да ти кажа...живота ми тогава стана една идейка по-хубав.Не е задължително постоянно да си сериозният тип,от който всички имат респект.Понякога може просто да си простака,клоуна,лигльото... ей така за фъна просто.И до днес обаче ми се повдига от хора,които когато става въпрос да те бъзикат теб всичко е супер,обаче стане ли въпрос ти да ги бъзикаш комплекса се включва и се започва с веднага с цупните, обидите и налитането на бой.Такива хора НЕ понасят и се опитвам да ги държа колкото е възможно по далеч от живота си...
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на pandabear
    'тривиалното място за среща –
    пред НДК. Той – с цвете в ръка.
    Тя бърза с измокрени токчета,
    поглажда нервно коса,
    изпробва една – две усмивки,
    за закъснението съчинява си реч
    и тръпне сърцето от мисли,
    и таи се в сърцето копнеж.

че пристига Тя известява
    сладникав непознат аромат.
    Той – тъкмо запалил цигара,
    вида й му спира дъха.
    намръщено поглежда тя
    и все пак се усмихва.
    нима това не е поличба добра ?
    стъпка по стъпка притегля ги София
    към непознати познати места …
    … дето всеки ден прекосяват,
    но сега е друго. сега Той е тук,
    сега нейният смях заглушава
    трамваите и градския смут.

целият ресторант е една маса за двама,
    те седят. те говорят. ядат.
    пият вино. спорят. мечтаят.
    … две вселени дали ще допрат?
    Той всичко знае и може.
    Тя – вечно мила, добра.
    Той – различен от другите даже !
    Тя – на тази планета една.

Той й помага да си сложи палтото,
    Тя без колебание го хваща под ръка,
    от токовете й запява паважа,
    от гласа му потреперва дъжда.

в таксито Тя раздава усмивки –
    на шофьора. на Той. на нощта,
    на вярата в думата „сбъднатост“,
    на новата си красива искра.

… но когато дойде време за лягане,
    Тя ще се свие в едната половина легло,
    а другата - от студ обитавана
    на един призрак е ложе от време оно.

и как всъщност стоят нещата ?
    днешният „Той“ не е „Той“, а е „той“.
    нейде там пък „Той“ се унася
    до поредната
    уж
    своя
    "тя".'

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    DSD 4xC1
    Сякаш сънувам

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на 102
    последният куплет нещо не звучи

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    нямам представа, знам само, че ако не бъда скоро директна и не кажа на останалите как ме карат да се чувствам, съвсем ще се пръсна от нерви... поне с него се чух, макар и за малко, ако той си беше тук, всичко щеше да изглежда много по-различно и хубаво, само още няколко месеца и всичко ще е отново наред ^^
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от IWannaBeSedated Виж мнението
    DSD 4xC1
    Сякаш сънувам
    Чак пък.
    Къде мислиш да учиш, т.е. ще ти трябва ли сертификатът?

Хах, нашите толкова лекарства са ми пратили, мога аптека да си отворя!!
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-27-2015 на 12:59

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Минах изпита.
    Спах малко и ми се спи, а след 30 минути трябва да съм в офиса :/ мързи ме и такси да си поръчам
    Тежко ми е, и ми е лошо като се замисля какво ядох
    Така ми се учи, дано като си тръгнат всички в 7 , подремна малко до към 9 и да уча след това
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Боли ме коляното, дано хапчето задейства и да мине до довечера, щото иначе пак няма да се спи :/
    Искам да се гушна в някой близък човек и да поспя.
    Ще си сипя сок и ще си пусна 2 броук гърлс, винаги ме разсмиват.

Повече от фен Аватара на RosaCalvaria
    С изключение на факта, че сутринта бях готова да взривя някои хора, сега всичко е наред.
    То на човек да не му потрябва веднъж някой за свършването на някоя важна работа, баш тогава всеки ще реши да се изпокрие. Или няма да си вдигне телефона, или ще си го е забравил вкъщи, или ще мине с оправданието „О, извинявай, не ти прочетох съобщението!“... Ами, майната ви, бе!
    А пък преди малко като станах и отидох до кухнята да си налея нещо за пиене, чашата реши, че трябва да се изпотроши точно в ръцете ми. Бахти деня аз Много наопаки ми върви след като стана от сън. >_<
    Нооо! Утре тръгвам за България, малката днес се зарадва адски много на подаръка си, багажа ми е (поооочти) готов и ме чака доста забавно пътуване. И нощувка в брутален хотел в Унгария. И понеделник, живот и здраве, съм си в нас. И с едната ми най-добра приятелка сме замислили много добра схема, за да зарадваме другата и ми е много развълнувано и притеснено едновременно и искрено се надявам, че тя ще се зарадва точно толкова, колкото се беше зарадвала и тази(, с която планираме,) зимата, когато си се върнах и я изненадахме по също толкова интересен начин. *o*

Ох, хубаво ми е! Ще си видя всички идиотчета след броени дни и ще ги гърча поне две седмици <3

Мега фен Аватара на Dagichka
    сравнително добре ми е, просто трябва да се фокусирам върху реалните неща, задачки и проекти, които имам :д и да спра да чета старите хронологии, не си струва.
    а навън е много хубаво и едно такова.. ухание на влага и какао https://www.youtube.com/watch?v=lJjOmIPeSsk слушам я и ям шоколад точно <3

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Изпуснал съм купона.
    Дърти спамери такива.Омазали сте темата.Сега ще видите зор като дойдат "отегчените лелки".
    Начи, ако изпадна в депресия и разбия еърбъс тука тия дни, да знайте, че ти и Темплара сте виновни.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си