- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
:Д
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Щи издиря айдреса по айпи и щи пратя биячи.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Не ща младо неопитно агне, сакам си моя коч.
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Начи, странно напрегнат ден, а не се чувствам въобще уморена. Виж, нетърпелива при всички положения съм, но уморена - не. Пукнат ред не съм прочела днес, ей сега като си пооправя малко стаята и се поизкъпя, ще се захващам, че ще ям бой верно вече. :д И ваучъра за интернета се подмята вече десети ден, а аз още не се наканвам да го въведа и да си платя. Да идва вече по-бързо, че нямам търпение!
Предадох си домашното, тъй че съм спокойна. Дано и гусинъ да е доволен. Дейба темата ти, кой да знае, че географията ще ми изяде главата от писане?! Ама сама съм си виновна, не е като да съм нямала седмица за писане.
върти ми се у фейса един цитат, хареса ми и реших да го споделя
Отначало мълчим защото сме обидени, след това мълчим, защото ни е страх да прекъснем мълчанието. А накрая, когато вече всичко е забравено, мълчим, защото вече не помним езика, на който се разбирахме. - Алескандър Костов
чувствам се.. meh..
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Dr. Gregory House
а къде се изгубиха ирти и чачо? :д тогава само четях форона без да пиша, но ми оставиха доста добро впечатление
Тя е готино момиче... Всъщност е по-яка от всяко едно готино момиче. (:
Жалко, че я разочаровах по този тъп, много тъп начин...
Тая искрица надежда, че е прочела извинителното стихотворение, но по скоро съм скептично настроен.
Е, това бе моето включване през тази петъчна вечер...
Ще се пръсна от смяяяяяяяяяяях.
Не, не мога да повярвам, че това се случва просто...Жалка история, дето вика А. Много жалка и то.
Ако не ми беше писала тя, занимание нямаше да имам кой знае колко още време. Бива ли да е толкова несъобразителен? И вече 2 часа не мога да го хвана да говорим за това, защото си прави кефа. Дали въобще се е усетил какво направи, не го знам...И се сещам за онова "Всички мъже са еднакви, ама като моя такова чудовище няма." Просто така да ме изнервя, а да не мога дори да говоря с него в момента. >.<
А така, може да паднат въшките.
Все пак ще ти купя шампоанче за всеки случай.