- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
ами то само това си беше :Д
не сме се разбирали или нещо да се видим, в дискотеката се засякохме за 1мин и тва беше :д
Аз също го прочетох но мисля, че приятелката му не пише във форума ами само го следи за да гледа какво пише той
иначе имаше някой попадения, да
Много съм въодушевена и малко притеснена, но пък ми е супер айляшко и нямам търпение да тръгна и ajdajs <3
ПолОдиавам направо![]()
Хубав уикенд на всички ви!![]()
@RosaCalvaria Благодаря и на теб!
Днес ме събудиха, не можах да се наспя, пия кафе и после ще видим.
За сега обаче, който както е прочел душевния еякулат реагира по най-очаквания начин.
Предвидими сте. Особено холи. И хората, които ми писаха лично..
но хейт. ;о
Лесни сте.
Гладен съм и ми се спи, ЗАЩО ЛИ?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Учи ми се и ми се лежи, не ми се ходи на тиймбилдинг.
Притеснявам се, че попих много информация и може да я забравя, или скоро да ударя момента, в който няма да мога да поемам.
Сега и се замислих защо хората се дънят на първия практически - учат да последно + информацията им е в главата, но не е отлежала назад и... трудно я прилагаш адекватно тогава. Да видим.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Последно редактирано от NomNomNom : 03-28-2015 на 09:10
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Искате ли да го обсъдим големия проблем с поста ми? Хайде де, вижте колко сте елементарни и как отговаряте на скрита провокация..
За ся само Джоун не се подлъга и т'ва ме кефи. ;О
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Не, просто ни кефи да обсъждаме колко си спрял, чувстваме се по-добре, като се разграничим от теб.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
К'во се връзваш - няма кой да 'свърши' на тяхното и са озлобели от загорелщина xDD
Аз впрочем от целия пост така и не разбрах - вие някакъв стрийм ли сте решили да правите или гейминг сайт ? Успех иначе, в Бг е толкова умряла работа, че всякакво начинание е +.
Има и гейминг сайт и стриймваме.. Даже пускаме give-away примерно steam keys..
Мен ме поканиха не съм от основателите.
Ще отговарям за форума, част от статиите и за цялата видеообработка щото нали с т'ва се занимавам. Сайта се развива още, но има хляб в него.
А стрийма е гледан 180 000 пъти, което е добре имайки предвид, че стриймваме много непопулярна игра.
А иначе не знам дали няма кой да свърши на техните лица, нито колко съм спрял, но виждал колко са елементарни и как се поддават на супер глупавите явни провокации.
Момичета от вас даже не бих си го избърсал, не представлявате никакъв по-висш интерес от едно ебане за някои мъже, щото сте мега елементарнички.
Кой как си иска ви връзва. Но поне имате самочувствие като типичната българска селянка. Радвайте се
/следващите 2 страници ще са чист хейт, което ще е забавно. Мерси, че ще ме забавлявате през този мрачен обед.
Dr. Gregory House
НомНомНом, искам ся да ми кажеш, че съм фейк. Плийс плийс плийс.
То е ясно, че си нек'ва психарка, която се филмира кой фейк и кой не и влага толкова чувства в това, че кара хората да си качват снимки с никове и прочие, което е супер жалко. Нямаш личен живот ли? Ми и аз да бех толко елементарен и аз нямаше да имам. Чувстваш ли се лесна?
Защото си...
И аз съм фейк нали?
Знаеш ли, че аурис ми е фейк?
Аз съм мачока под прикритие.
някойтам и той е фейк, но не мой, а на леля ми.
ти също си мой фейк.
всички сте фейкове.![]()
Dr. Gregory House
Скучно ми е.
Айде да се хейтим..
Dr. Gregory House
Значи, анархи е бил дебел и са го игнорирали като малък, и сега, за да докаже на другите колко готин е станал, трябва сексуалния аспект да бъде споделян в подробности и понеже се гордее, че от няколко години насам топва чушката ( в малки момичета ), трябва да се похвали, и понеже навън не може да го изкрещи, то тук публиката е подходяща.
И понеже осъзнава, че да сподели това е лична потребност, нещо, което за него е необходимо, веднага е приготвил защитна реакция ала 8ми клас - ама аз ви провокирам, колко сте смотани, подавате се на провокация.
Оценявам/е всичките ти способности, анархи, само апелирам/е да спреш да намесваш непълнолетни момичета.
Имате си глави на раменете, помислете дали това държание е адекватно. Ако решите, че да - продължавам да ви игнорирам, както досега, не ме интересува.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
taq reklama na nescafe me naprqga
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Ползвай addblocker.![]()
Dr. Gregory House
Nom nom nom, казал съм, че искам да правя секс с нея
(ЛАЛ ЛЕЛЕ ТОП ПОДРОБНОСТИ ФЪК БИТЧ УАТ ДА ФАК СЕРИОЗНО ЛИ СПОДЕЛЯМ ТАКИВА НЕЩА ТУК? ;О О МАЙ ГАД УАТ ДА ФАК ТОВА Е ТОЛКОВА ПОДРОБНО. )
Тъжничко е, как се опитваш да се приповдигнеш опитвайки се да се заядеш мега злобно малко ала стил 40 годишна леличка, но не ти се получава, щото си мега спряла и елементарна.
Как да ти ги нарисувам. Лесна си. Всеки може да те има.
Прякора в даскало или ти е бил общата или трудната, щото трудно отказваш.
Тъжно.
парцал. :/
Dr. Gregory House