- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
влизам тук и какво да видя обичайните заподозрени в поредния конфликт![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
несправедливо е, че някой си пише няк'ви глупости за някой друг във форум ? ;д
И как ще пребориш тази несправедливост ? Като сипваш и ти ;д ?
//чупачуп, видят ти поста. Евала на вашите за възпитанието.
Аре обоснови се, с кое избивам комплекс точно? Ном ме хейтна, хейтнах обратно (от скука).
Писах си нек'ви неща за моя живот, които вас нито ви интересуват нито би трябвало да ви пука чак толкова, че да се превръща в такъв спам (освен, ако не е написано нарочно с цел провокация, замисли се.)
Сега става ли ти ясно кои са комплексарите и кои се опитват да се наврат в живота на другите? Щото мен не ми пука за живота на нито един от вас смешници. Но обратното е доказан факт. Винаги когато пиша дълг пост с цел провокация, винаги следващите ~ 5 + страници съм постигал желаното, рейдж-сторм и абсолютен хаос. Ако си мислиш, че дори една дума в тоя разговор сега е била сериозна, тогава си пълен глупак. А скрити думички с цел провокация оставям навсякъде. Главно от скука, просто желая да ви гледам сеира и го правя, а ако някой от тук, който само ме е чел, но не ме е виждал дори си мисли, че знае дори едно нещо за мен, жал ме е за него.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
няма ко да гледам, дори да е истина, фактът, че си жалкар си остава непроменен
и да, имитираш и не само него, като цяло репликираш разни хора, разбирам да взимаш пример от някой си, ама при теб е позьорско и патологично набавяне на чужди сюжетни линии към разтройствения ти въображаем свят, дори отричаш, явно не го осъзнаваш и си вярваш, което е още по-зле или може би го осъзнаваш, ама просто нямаш и капка чест
ем не, просто изразявам позиция :Д
може пък да повлияя на трола,хах
щото не е чак толкова трудно да си кажеш кво мислиш за някого, нали.. да си правиш фейк показва че си доста насран. на когото и да е фейка.ддз.
сипвам и аз да е пълно мелето, що не. нямам какво да правя тая събота. навън е голям клинч
Feed me moar mY little ones.
Dr. Gregory House
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
102 си мисли, че знае нещо за мен, сладко.
Dr. Gregory House
ахах ами почвам да се ориентирВам вече
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Унижавам я като й казвам, че желая да правя секс с нея и че я обичам? ДЕАМ БРО ю ар про.
Това, че аз имам топките да кажа и пред нея и пред теб и пред когото и да е, че я обичам или че искам да правя секс с нея не ме прави нищо по-малко от подмокрящ.
Пък и lets face it. Аз просто казвам нещата, които вие смешници само си мислите.
И думата тъпкач не ми харесва мойче, приятел е по-благозвучно.
Но пак ти казвам (а ти го доказваш) само си мислиш, че знаеш нещо за мен.
Dr. Gregory House