.
Затворена тема
Страница 314 от 367 ПървиПърви ... 214264304310311312313314315316317318324364 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 826 до 7 850 от общо 9154
    Мега фен Аватара на 102
    доста често споменаваш думата топки
    не винаги каквото ти е на устата /в твоя случай буквално/ трябва да го казваш

Мега фен Аватара на galaxy29

еми ко да ти кажа, само тя ти тя вярва, че си с достойнство... и може би някви заблудени като нея

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    знам само че сигурно си ме провокирал когато ми се молеше да спра да те ебавам
    Не съм ти се молил, мухъл.
    Дразнех се, не се молех. Но виждам, че обичаш да си въобразяваш. Повдигаш ли си самочувствието така? Преди да заспиш такова?
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    След малко излизам да се видя с момичетата, малко разнообразие най-после, дано ми се отрази по начина, по който ми се иска хах и не ме натоварят повече отколкото съм си натоварена и в момента, учих, което също е много хубаво, дано се освободя от този предмет, ако се стегна би трябвало, и си направя една добра курсова и всичко ще е тип-топ.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението

Това, че аз имам топките да кажа и пред нея и пред теб и пред когото и да е, че я обичам или че искам да правя секс с
    Топките не са заместител на акъла, а твоите повече мязат на фъстъци, значи дори да бяха, щеше да си пак толкова прост.

Мега фен Аватара на 102
    Не съм ти се молил, мухъл.
    Дразнех се, не се молех. Но виждам, че обичаш да си въобразяваш. Повдигаш ли си самочувствието така? Преди да заспиш такова?
    о молеше се гнидо комплексарска
    молеше се

Естествено, че това ще кажеш, мама ти деба.
    Аз съм ти обещал на теб засека ли те някъде в София, ще видя как ще ми говориш на живо, лайнар комплексиран 40 килограмов.
    И оная дебелата очилатата от дружба няма да ти помогне.

Довечера ще се включа пак, продължавайте да отговаряте на глупави провокации мислейки си, че сте много "велики".
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен Аватара на 102
    всяка обида на анар4и пасва точно като описание на самия него
    дори собствени обиди не може да вкара а само такива които е чувал за себе си
    аххахахахаххахаха

Мега фен Аватара на 102
    АХАХАХАХАХАХАХХАХАХА АНАР4ООООО НЕДЕЙ СЕ ЯДОСВА ДЕ АХХАХАХАХ
    нали само си хейтиш комплексар4о

мда

Мега фен Аватара на 102
    няма как да ме засечеш
    аз на централна гара не се застоявам

Мега фен Аватара на 102
    не ме мрази анар4о
    не искам да ми образуваш лоши аури

Супер фен Аватара на Corb1225
    Тоя Анархи бил бати катила. Вкарва се в някви ситуации, прави се, че уж провокира хората, пък накрая той е ядосания . И всички му се смеят.

Супер фен Аватара на tireheb
    не ме прави нищо по-малко от подмокрящ.
    ЖИАРНО ДЕИБА ЧИЗТА ИСТИМА

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Мамка му, разсмяхте ме.
    Welcome to the Jungle...

хахаххах

Banned Супер фен
    Опитва се да намери мир със себе си Анархиста. Трудно му е да заобича себе си.

и какво се опитва да осмива разни хора, дето не му изнасят, САМО защото го знаят ко представлява и разкриват истинската му същност ;/

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Резюме: Индивид, будуващ до късно, решава да излее вътрешните си терзания в паузите, в които не ходи до тоалетна и не се тъпче с картофи и домати. Завръзката се явяват случайни минувачи, които попадат на душевния оргазъм, както сам лирическият го определя, и реагират отрицателно на дръзките думи на анахри. В кулминационния момент, предхождан от обидни слова, се появява един фейк, който разбунва духовете. Развръзка дефакто няма. Като заключение: от смотания пост на анахри направихте 10 страници помия. Той, от своя страна, гордо заявява, че точно това е целял. Тъпо "възползване" от ситуация, в която той самият се излага.

Всъщност аз си написах един дълъг пост и исках да видя дали ще предизвиква определен тип реакция (правя го от години тук, с едни и същи хора и всеки път едни и същи захапват). Вие ме нападате.
    Холи, Ном, 102, галакси и прочие, всъщност ако никой не беше обърнал внимание на явната провокация, нямаше да има толкова страници спам.
    А галаксино ти кога за последно ме видя на живо? Всъщност чувала ли си ме? Знаеш ли нещо реално за мен и хората около мен? Не?
    Тогава как твърдиш, че "разкриваш" истинската му същност, като абсолютно нищо не знаеш за мен и обкръжението ми.
    Може всичко да е истина? Може всичко да е ебавка? Може нещата да са изкривени през призма на възприятието.
    Откъде знаеш, че това е името ми? Може да съм някой 40 годишен чичко (Е добре де, виждал съм се с хора от форума, не съм, ама все пак схвани.) Мислиш ли, че споделянето на понякога наистина много лична информация е нещо реално или просто ебавка? Пак казвам не ми пука за никой от присъстващите и следователно нямам проблеми да казвам абсолютната истина (тъй като има е напълно вероятно никога даже да не се срещнем в живота), обаче заради същия тоя фактор, мога да си пиша какви ли не простотии просто за да ви видя как се дразните.
    Пак казвам, ако холиголити (която впрочем реагира доста нормално, което е странно), ти, 102 40 килограмовия power ranger, и там другите комплексарчета дети избиват комплекси леката мислейки се, че знаят нещо за мен, не бяха обърнали внимание, нямаше да го има целия тоя спам.
    За пореден път ви се казва в очите, че ще се предизвиква рейдж-сторм и за пореден път вие сляпо пренебрегвате факта, че открито ви водят за носа и настъпвате навътре като слепи овце.
    Впрочем, не хейтя, ако не съм провокиран. Това също трябва да се отбележи.
    Това също говори за доста ваши проблеми, не мои. Аз си пиша няк'во неща, вие ми се бъркате и после ми казваш, че аз ходя да се "опитвам да осмивам", вие се опитвате да го направите, аз просто ви се радвам.

О бту дългия първоначален пост има провокации за различните потребители. Но това е за друг път.
    Последно редактирано от AnarchyBoy : 03-28-2015 на 13:53
    Dr. Gregory House

хора от форума, на които вярвам и са те виждали и те знаят са ми споделяли и просто според мен си заслужаваш подигравки
    между другото ми приличаш на бареков ;/ той така си вярва на небивалиците и като теб е с вид на психологично разклатена отломка, който вид всъщност го описва идеално
    Последно редактирано от galaxy29 : 03-28-2015 на 13:59

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Всъщност аз си написах един дълъг пост и исках да видя дали ще предизвиква определен тип реакция (правя го от години тук, с едни и същи хора и всеки път едни и същи захапват). Вие ме нападате.
    Холи, Ном, 102, галакси и прочие, всъщност ако никой не беше обърнал внимание на явната провокация, нямаше да има толкова страници спам.
    А галаксино ти кога за последно ме видя на живо? Всъщност чувала ли си ме? Знаеш ли нещо реално за мен и хората около мен? Не?
    Тогава как твърдиш, че "разкриваш" истинската му същност, като абсолютно нищо не знаеш за мен и обкръжението ми.
    Може всичко да е истина? Може всичко да е ебавка? Може нещата да са изкривени през призма на възприятието.
    Откъде знаеш, че това е името ми? Може да съм някой 40 годишен чичко (Е добре де, виждал съм се с хора от форума, не съм, ама все пак схвани.) Мислиш ли, че споделянето на понякога наистина много лична информация е нещо реално или просто ебавка? Пак казвам не ми пука за никой от присъстващите и следователно нямам проблеми да казвам абсолютната истина (тъй като има е напълно вероятно никога даже да не се срещнем в живота), обаче заради същия тоя фактор, мога да си пиша какви ли не простотии просто за да ви видя как се дразните.
    Пак казвам, ако холиголити (която впрочем реагира доста нормално, което е странно), ти, 102 40 килограмовия power ranger, и там другите комплексарчета дети избиват комплекси леката мислейки се, че знаят нещо за мен, не бяха обърнали внимание, нямаше да го има целия тоя спам.
    За пореден път ви се казва в очите, че ще се предизвиква рейдж-сторм и за пореден път вие сляпо пренебрегвате факта, че открито ви водят за носа и настъпвате навътре като слепи овце.
    Впрочем, не хейтя, ако не съм провокиран. Това също трябва да се отбележи.
    Това също говори за доста ваши проблеми, не мои. Аз си пиша няк'во неща, вие ми се бъркате и после ми казваш, че аз ходя да се "опитвам да осмивам", вие се опитвате да го направите, аз просто ви се радвам.

О бту дългия първоначален пост има провокации за различните потребители. Но това е за друг път.

не бе момче, успокой се
    ти се дразниш повече от всички останали тук

не разбираш ли, че е супер тъпо да обясниш как ще нахвърляш приятелката си(която всички знаят, явно е част от форума) със сперма? По този начин ли провокираш останалите? Като си излагаш приятелката? Аре успокой се малко

Обиждаш бившите си, излагаш сегашните си и всички те част от този форум
    човек би си помислил, че ти освен тоя форум друго си нямаш

п.с. по малко се впрягай, всички ти се смеят, очевадно е

Супер фен Аватара на tireheb
    треа да се съгласа с анар4ибои бтв
    оно само си пише некви рандом простотии дето реално никой не би следвало да им обръща внимание
    ма винаги се намира некой да почне да му ги коментира
    и той, не по-малко лаишки, се навива
    и 2 години вече тей лол

Защо си мислиш, че се смеят на нещо доказано истинско?
    Галакси от хората с които общуваш съм се виждал само с 1 за около 2 часа, така че аргумента ти е невалиден.
    Dr. Gregory House

ти пък много знаеш с кой общувам :д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си