.
Затворена тема
Страница 319 от 367 ПървиПърви ... 219269309315316317318319320321322323329 ... ПоследнаПърви
Резултати от 7 951 до 7 975 от общо 9154
    Мега фен Аватара на 102
    снощи в 3 часа стана 4
    ся е 1

не ама изобщо не гледам новини, сайтове за новини и т.н.

вероятно телефонът ми сам се е сменил, ама все пак..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

да, 13:00 е и при мен.. готино е да живееш в технологичен свят все пак
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на 102
    компът поне го е направил със сигурност

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    готино е да живееш в технологичен свят все пак
    всъщност не е
    преди нямаше да имаш право на глас

Супер фен
    Ех, сега как завиждам на jghgh, по-точно на нейния непукизъм и нейната отдалеченост от случващото се в реалния свят... (:

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    разболяам са.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Сънувах щури неща, нищо общо със случилото се снощи, събудих се и се чувствам адски отвратително. Не знам дали спи или просто не му се разговаря с мен след цялото това нещо...Дано да не е второто, никога няма да си го простя.

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Прекрасни, прекрасни слънчовци!
    Радвам се, че споделихме макар и не много време заедно, обичам да съм обградена от такива душици.

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Днес отново съня ми беше от поредицата странни.

Обикаляхме с много хора някакво планинско място.Изведнъж се оказах някъде по средата на пътя между нас и София.Сам,тъжен,отчаян и самотен.По едно време отнякъде се появи някаква огромна лупа.През нея виждах всичко по уголемено и по далеч.В края и дори се появи някакъв тигър като изображение.Докато гледах през лупата някакъв глас ми казваше нещо от рода: Искаш ли да имаш работа? Аз отговорих: Ами да. А той отвърна:'Ами добре,ще имаш. Изведнъж като обърнах лупата на долу тя се превърна в някакъв ударен музикален инструмент.Нещо като таранбука,на която се свиреше с ръце или пръчки.Аз започнах много разпалено да удрям по нея и си се получаваше доста добра музика.От енергичността чак започна да се разкъсва и звука да се поразваля.В това време покрай мен мина Калин Вельов и започна да ми се радва на музиката.Каза,че съм имал талант и се получавало много готино.Особено преди да се е продупчил инструмента.В един момент се оказах с някакъв подобен инструмент в някаква мрачна стаичка в студио в Шоуто на Слави далеч от очите на публиката.Ако правилно си спомням годините се оказа,че съм на 34 години. Слави беше организирал някакъв конкурс за подобни инструменти и беше избрал 3ма мъже и 3 жени,които бяха минимум по около 4-5 години по-млади от мен.Предстоеше им голям концерт.По едно време Слави Трифонов влзезе в тъмната стая при мен и ми каза нещо от сорта: Съжалявам,ти може и да се представиш много добре,не знам,но за тази задача вече си подминал годините.Прекалено възрастен си вече.Започна да ми обяснява неща за младостта на тези изпълнители,за красивите гърди на тези жени,които се появявали по телевизията и т.н. Наближаваше ноща на големият им концерт.Аз знаех,че няма шанс и аз да участвам,а дори и не бях сигурен дали мога да се оправям с инструмента,но реших въпросната нощ на концерта докато хората се забавляват да хвана да си потренирам малко за да преборя самотата и скуката.В един момент ,когато Слави беше в стаята започнаха да влизат изпълнителите и да говорят за някакво предсказание говорейки в нещо като стихотворно форма как вече би трябвало да се сбъде,как аз точно съм бил човека и как те били наистина добри,но според това предсказание аз съм бил много по добър от тях.Слави още неудоумяващ за какво предсказания иде реч и още убеждаван от другите,че точно аз съм човека ме попита, а тренирал ли си изобщо.Аз отвърнах,че съм мислел все пак да се пробвам да тренирам по време на концерта.И всичко това,с усещането на удовлетворение и изненада,усещането,че наистина не мога да повярвам,че случващото се случва.

Абе шантава работа.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на 102
    слави не изкара ли дайрето

Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    слави не изкара ли дайрето
    тцъ
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на heartshapedbox
    Град
    BG
    Увлекателно сънуваш, НякойТам, интересно е.

Мега фен Аватара на 102
    значи е било сън

Цитирай Първоначално написано от heartshapedbox Виж мнението
    Увлекателно сънуваш, НякойТам, интересно е.
    Да,в дадени моменти след като се събудя ми се ще да ходя да се хвърля отнякъде,защото сънищата ми сигурно в 95% от случаите са по интересни и по забавни от реалността ми Е,при другите 5% се радвам,че съм се събудил де.

Супер фен
    Мда, реших го - няма какво да го мисля повече - зарязвам компа поне за няколко часа...
    Мислих, мислих и стигнах до заключението, че точно този предмет насажда негативни усещания в мен - просто защото нищо не се случва във виртуалното пространство, подчертавам нищо.
    Нито има нещо интересно за следене тук, в този сайт, или в някой друг, нито в скайп някой ми пише, нито нищо. Време ми е да затворя капака на лап-топеца и да проверя какво се случва в реалността. Да погледна през моите си прозорци, на моето жилище, а не постоянно да зяпам през тия на Бил Гейтс... (:

Супер фен Аватара на Rafa7a
    Върнах се от пробния изпит.. Много съм притеснен..

Супер фен Аватара на Юлиян

Exclamation

Цитирай Първоначално написано от Rafa7a Виж мнението
    Върнах се от пробния изпит.. Много съм притеснен..
    ДВОЙКА!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на NomNomNom
    гледам самоучителен филм по испански, и някаква млада мацка испанка забива бритиш дъртак, като го учи на испански в самолета :д егати сюжета
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    ^В испаноезичните филми почти винаги има свалки и секс.
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    ^В испаноезичните филми почти винаги има свалки и секс.
    Което е суууупер странно, в севера там са върли католици, леко задръстени, ама явно южняците и южнохамериканците имат шило в дупето.
    Или викаш, то едното, не пречи на другото..
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Защо винаги се разболявам ей така от нищото. Носът ми е като Ниагарския водопад и едва си казвам името, а утре имам да водя презентация на първолаци. И да уча и за втория изпит другата седмица.

Не съм писала в тази тема от поне година. Как я карате всички?
    [color=#B22222][size=3][b]

Savoure l’harmonie du ciel,
    Vois que tout est essentiel,
    Et comprends que, toi aussi, tu en

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Има и нещо полезно в това да спишq докогато си искаш, а и да са мръднали стрелките с час напред. Денят минава някак по-организирано и ползотворно

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на galaxy29
    дриймуокар, ако обичаш би ли спряла с атеншан хор картинките си, не че не разбирам периода, в който си, просто ми забива всяка тема, в която си ги изтипосала и предната стр тук не мога да я видя докрай, а ми е любопитно.. примерно -.-

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    дриймуокар, ако обичаш би ли спряла с атеншан хор картинките си, не че не разбирам периода, в който си, просто ми забива всяка тема, в която си ги изтипосала и предната стр тук не мога да я видя докрай, а ми е любопитно.. примерно -.-
    Аз заради това съм я/го блокирал, знаеш ли, колко по-леко върви сайта

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си