- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Какво значи ние сме си виновни? Ти чувстваш ли се виновен? Щото аз не. Виновни са кукловодите.
Вече единственият начин да се справим с тая напаст са дискриминационни мерки, но ЕС и разни организацийки като БХК няма да позволят това да се случи. От друга страна на никой не му пречи, че ние сме дискриминирани за сметка на мангалите в собствената си държава.
Късно е. Както казах - само дискриминационни мерки могат да помогнат, но ще бъдем подложени на натиск отвън.
ми нали имаше цяла година протести
жалко че бяха мирни, трябва ни нещо като в Украйна
А кукловодите май не го правят защото няма да могат да регулират избирателните гласове
Като цяло страната е едно голямо посмешище и нямам идея как би се оправила освен ако не копираме модел на управление от друга по- развита страна
Започнеш ли с 'дискриминационни мерки', на практика даваш карт-бланш на всеки тъп националист/расист/патриот да прави същото. Институционализиран расизъм. Гениално. Левски би се гордял.
А вместо това да натикаме българите, работещи в разните инспекторати по образованието и социалните служби, задето не си вършат работата, какво ще кажете ?Или те не са виновни ?
Влизането в ЕС беше краят на дискриминационните мерки (не че е имало такива до сега)
По някакъв начин турците още не са ни пуснали майка им гадна. ДПСто поддържа крайно циганите заради гласовете им
По някакъв начин ДПСто трябва да се изкорени и изгони от България но това никога няма да стане.
С кой акъл даваш теми за политика тук, когато там е пълно с по-интересни
http://www.blitz.bg/news/article/327699 много полезно
http://www.blitz.bg/news/article/327701 това не го препоръчвам, защото има някви статистики, че при тия пози най-често се чупят пишки
тоя дрислив форум зарежда по 20 секунди, баси простотията
102, циганетата ако не стъпват по училищата, отговорността е на родителите им. Пък те щом са неспособни да отглеждат дете, отговорността отива в държавата => соц. служби и инспектората по образованието.
Циганетата са масово неграмотни -> изводът е, че някой не си върши работата.
Имаше и някакви скандали по повод условията в домовете също. И там е мазало. И там работят българи.
Много лесно така - заебаваш ги на произвола на съдбата (разбирай на родителите им, които са били заебани по същия този начин) и после се сърдиш като правят както са научени - кради, рови по кофите и прави деца за социални помощи.
Повечето хора, минали през унивеситет, са си с акъла от гимназията и се действат по същия начин в личния живот.
Не знам що очаквате от няк'ви, които живеят буквално на бунището и нямат образование дори за завършен 4-ти клас, да 'оперират' като адекватни индивиди.
Аз под дискриминационни мерки имам най-вече предвид да почерпим опит от Китай в сферата на контролираната раждаемост.
Пав, да си жива, здрава и много обичана :*
Пфу, 5 часа му отделих на това финансово есе и пак няма да имам положителен резултат както винаги, но така или иначе знам в какво съм добър и в какво не и знам, че това не ми е от силните страни и няма как да очаквам нещо голямо, но все пак се надявам труда ми да бъде поощрен :д
Видях, че галаксина май одъртява. Жива и здрава да си и да ми направиш мусака.
Иначе деазнам, изпратих го следобед и странно как, не ми е много криво, но все пак не исках да си ходи въобще - явно съм свикнала да си тръгва. Беше интересен уийкенд, определено. Дано всичко е наред и дано успея да се успокоя в следващите няколко седмици.
Галаксино, честит празник! Желая ти много прекрасни неща да ти се случват, по-малко анализиране, оverthink-ване и съмнение, много устрем, усмивки и красота. : 3
О, ами честит празник и от мен, галакси! Не се поддавай(за каквото и да е било) , би хепи.
Днес много ми се щеше да съм с момичетата, да пием бейлис и да гледаме тъпи клипчета. Но единствено успях да помогна с флаерите и след това да нищоправя.
Искам вече да идва съботата, да ида при баба и дядо. Много обичам да стоя там, а отдавна не съм :/
Искам ваканцията с момичетата да си обикаляме с на Д. колата :д
Искам и аз вече да си изкарам книжката. Усещам обаче, че ще ме хване мързелът.
Едит: искам и това от гифчето на пандабеар
Последно редактирано от sl1nceetoo : 03-29-2015 на 20:09
Май сам си сложих таралеж в гащите с тоя дебат. Дано усилията ми се оправдаят.
Welcome to the Jungle...
аре жива и здрава, повече позитивни емоции и по-малко негативизъм и хейт. ;]
Welcome to the Jungle...
Кръгозори надвесени
и сплътени тъми.
Ръми,
есен е.
В глухи жалби унесени,
ние бродим сами.
Ръми,
есен е.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
ЧРД Галакси ( май на патерици), жива и здрава
---
В момента гледа филм и ми разказва едновременно във всеки един момент какво се случва във филма :3
edit: толкова смешно разказва, и измисля прякори на героите :д
Последно редактирано от NomNomNom : 03-29-2015 на 21:34
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Чрд пафипаф много на патерици, дано намериш своя път в живота :**
Иначе, скоро ще се включа с няколко въпроса за обсъждане, доста наситено обучение.
А се чувствам доста изцедена - и психически, и физически. Едното е в следствие на другото. Цял ден правим неща и упражнения и научаваме толкова много неща и откриваме неща за себе си, което психически ме изцежда и затова вечерите са парти за релакс и пиене и спя по мн малко и тр да стана в определен час, за да бъда изцедена отново :Д