.
Затворена тема
Страница 324 от 367 ПървиПърви ... 224274314320321322323324325326327328334 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 076 до 8 100 от общо 9154
    Голям фен Аватара на TheDeath
    Град
    Дълбоко в мрачния свят на Нищото
    Странно ми е, видях го вчера за по-малко от час и днес може би пак за толкова ще се видим, ако се видим изобщо... Много ми липсва да се размотавам с него, нямам търпение времето да се оправи, да стане топло и да можем да си изкарваме повече време навън.
    Започва да ми става тегаво да си общуваме само онлайн, някак си разговорите стават еднотипни, рутинни, не е като на живо. А и аз се дразня, когато пиша ли пиша някакви фермани, а отговора е просто "да" или "не".... Както и да е, няма да се оплаквам повече Важното е любов да има, пък явно я има
    Днес изглежда слънчево, ама прогнозите в синоптик-а за следващите дни не ми харесват, писна ми да е студено и облачно!
    И все забравям да прегледам сайта на приюта Богров, а скоро вече ще стане време да си избираме кученце В тоя ред на мисли един приятел си е взел куче за 800 евро... Чудих се как да реагирам и просто му казах честито, няма нужда да развивам теорията си колко не одобрявам тези работи...
    Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....

Супер фен
    На работа съм... :///
    Имам задачки за вършене, като за целия китайски народ, а аз точно в момента се чудя "Дали?"...
    Дали тя ще продължи със своето мълчание или тази вечер, като се върна от работа и си пусна скайп, то програмата ще ме извести за ново съобщение? (:

Интересното тук е, че всъщност не сме си никакви, но наистина много ми допадат "разговорите" с нея. (: Приятно ми е! (:

Уви, поредна седмица се претърколи и отмина в мълчание и тишина... :/

Мега фен Аватара на NomNomNom
    ^ При нас заради целия китайски народ ще работим един човек до 2,останалите до 1, защото те не бутат часовника.
    Трябва да преправям целия график.
    Поне този до 2 ще е хоум офис, хо хо хо.

На работа мисля да изгледам видео лекции на макс и да не се явявам на предстоящите 4 изпита ... а да отида на генералния директно.

И снощи киснах до 5 сутринта, защото прекрасника е нощна смяна и толкова сладко върви приказката, че няма лягане. И станах в 2, и след 15 минути ако не съм готова за работа, лошо :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    Пантерке, не помнех и аз от кои е точно, въпреки че съм изгледала всички сезони :д стана ми интересно и се порових, първият е от 2×05, другият от 6×01
    Мхм, но е от Мередит, нали, Дерек има такива сцени...

Добреее, щеше да се учи днес, ама кого заблуждаваме, никаква няма да я свършим баш преди заминаването ни. Дойде пратката както и трябваше, подаръци ще има за всички от сърце, хехе. Даже новата ми чантичка дойде, много ми е джиджана.
    Та, решихме да свършим някои домакински работи, ще вмъкнем couple workout, хехе, ще излезем да се поразходим на слънцето^^ И вечерта евентуално ще ходим на гости, бях спечелена на частта с "правя най-добрата лазаня на света", честно... колко ми трябва?
    Съвсем не тайно се радвам, че заминаваме и че няма да тренира, за да му се оправи лакътят (и моята китка), иначе нямаше шанс :X
    Последно редактирано от PinkPan7her : 03-31-2015 на 11:59

Мега фен Аватара на Lilanda
    Какви са тея работи дето ги сънувам? Не се трая просто...Цял ден не ми се е избило от главата, на кого ли не го разказах.
    Успях да си измъкна около 2 часа утре с него, което е чудесно.
    Току-що научих, че е имало филми и с нея...Ако бях там, щях да им разкатая фамилията на тез двамата...Индивидите 95-93 набор ме изненадват. Лигльовци в тяло на мъже...

Мега фен Аватара на Dagichka
    http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BD%...B0_482669.html една свястна статия по темата за мен.

добре ми е, малко ме хвана яд, че имам 5 по счетоводство, а ония кокошки с адски видното преписване изкараха 6тици, ама здраве да е :д

Супер фен Аватара на Юлиян
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BD%...B0_482669.html една свястна статия по темата за мен.

добре ми е, малко ме хвана яд, че имам 5 по счетоводство, а ония кокошки с адски видното преписване изкараха 6тици, ама здраве да е :д
    Имаш 2-ка!!!! Щото не преписваш. Следвщия път да си знаеш.
    И аз с учене имам само 4-ки и 3-ки , но проблема е в тва че в моето даскало преписването е невъзможно

Пинкии, къде ще ходите ?

едит: аз пък казах сега на мама, че мисля есента да ходя на генерален изпит, и тя се съгласи да дойде с мен до брюксел, и решихме да вземем и тате, и приятеля ми, и така ще съм най-спокойна ( защото аз преди работа не мога да спя пък преди тежки изпити още повече пък с тях ще съм много хепи ), ама живи и здрави, нито имам идея кога ще е, нито дали ще сме живи дотогава, и дали същите планове ще имам :д
    Последно редактирано от NomNomNom : 03-31-2015 на 14:11
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Защо днес? Защо не преди 2 седмици, а точно днес?
    Освен това 5 часа ми отне този проект и най-накрая взе че ме пропусна.
    Мрънкането е грозно, но понякога няма как :/

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    На работа съм... :///
    Имам задачки за вършене, като за целия китайски народ, а аз точно в момента се чудя "Дали?"...
    Дали тя ще продължи със своето мълчание или тази вечер, като се върна от работа и си пусна скайп, то програмата ще ме извести за ново съобщение? (:

Интересното тук е, че всъщност не сме си никакви, но наистина много ми допадат "разговорите" с нея. (: Приятно ми е! (:

Уви, поредна седмица се претърколи и отмина в мълчание и тишина... :/
    Ами шанс... Аз пък днес забелязах,че от последното ни писане с нея днес изминават точно 20 дни.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

вече и аз не знам как се чувствам.
    прекалих с кафетата днес

имам да пиша доста дълга курсова, а се назландисвам...
    мисля за емиграции...
    просто не знам
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на an7raks
    Цитирай Първоначално написано от jghgh Виж мнението
    имам да пиша доста дълга курсова, а се назландисвам...
    И аз така... Само че курсова, протокол и учене за контролно...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    ...
    :///
    Ц! Прибрах се, пуснах скайп и ... нищо. :/
    Серията продължава...

Мега фен Аватара на Lilanda
    Започва се с голямото издирване на работа. Липса на кадри имало, миналата година по това време вече 1/4 от местата били заети...Какви са тия статистики, не знам. Имам кажи-речи 3 месеца де, но ако до месец и половина-два не си намеря нищо, по-добре да не се надявам. Баща ми и той утре ще поразпита, пък дано при някой познат да се намери нещо.

Извън това ми е много изморено днес. И въобще не съм усетила кога стана 8 часа. Нямам търпение да дойде утре вече.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Ах, хубаво ми е.
    Вече съм във ваканция.
    Добре, че с момичетата излязохме от града, щях да изперкам.
    Обожавам да пътувам на силна музика. И днес както беше супер топличко и прозореца беше отворен. Много яко.
    Двамата отпред се държаха за ръце и си крещяха някви неща, а аз отзад се тъпчих с пуканки докато М. ми показваше трейлъра на "У дома".
    Тази седмица сигурно ще ходим до Стара Загора да го гледаме.
    Много са ми милички.
    Дразня се само за тази презентация.
    И на Д. се дразня. Прави го от любов, ама е супер заслепен. Не мога да я гледам така. Иде ми да го удуша.
    Утре дано успеем да се видим с Т.
    Ще изглеждам много добре в полицейска униформа.
    Трябва да се занимавам с нещо хуманитарно.

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от Юлиян Виж мнението
    Имаш 2-ка!!!! Щото не преписваш. Следвщия път да си знаеш.
    И аз с учене имам само 4-ки и 3-ки , но проблема е в тва че в моето даскало преписването е невъзможно
    отдавна съм разбрала, че оценките не са критерий за знания.. единствено се бъхтя за тях, защото имам нужда от стипендията, която евентуално ще ми дадат :д

втори пост за днес, ама.. обади се сестра ми по скайп ревяща, един докторант от нейното уни е скочил от библиотеката (най-високата сграда там) и се е самоубил.. не знам защо, но и аз се чувствам ужасно в момента, знам, че всеки има моменти на отчаяние, аз самата наскоро мислех някви подобни нещица, ама като реално се случи дори на непознат.. не, не и не. обичам си живота )

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    ^

Ще си го чакам утре на летището!! Нямам търпение да се запознае с моите хора :Д А приятелят ми как нервничи, хах. Курсовите работи вървят ужким, до края на седмицата ще съм приключила с всичко. На 8-ми се отправяме Глазгоу-Единбург, зоопарк, партита, ау-ау, и ще си получа една заслужена почивчица.

Мега фен Аватара на 102
    защо няма готини теми

Мега фен
    пусни няква, чете ми се

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    пусни няква, чете ми се
    Как върви с цигарите ?
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Banned Супер фен
    прати 1 цигара по факса

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Пинкии, къде ще ходите ?
    Рига (Латвия). Умирам за почивка!
    Ще подреждаме багаж тъкмо, само с ръчен сме и то с педерасите от Райънеър, дано вдругиден не направят някой цирк, че аман.
    Couple workout <3 Супер ме мотивира, аз направо издъхвам, той ми обяснява как съм можела и с повече тежeст, щото отстрани изглеждало все едно си го правя съвсем лежерно о.О
    Усещам как скоро ще си мерим ******* на набирания, МУХАХА!

Мега фен Аватара на pandabear

Не можах да се запиша за класовете, които ми трябват и сега май няма да мога да завърша на време... не съм на себе си, не знам какво да правя вече

Ох, с ръчния е така, и аз напоследък пътувам само с ръчен ^ ( размери на багажа, тегло някъде, течности и размер на контейнерчета, позволени предмети, бтв - http://ecx.images-amazon.com/images/...nL._SY300_.jpg - по 100мл са, купи си ги от икеята, много са сладички :д )

05:00am , пускам последно клипче, чатя си с прекрасника ми, и утре дано си легна по-рано, че ще съм като зомби.
    Или клипчетата са супер елементарни, или просто тези неща ги знам/мога до откат, започнах да добивам някаква увереност, ама скоро на следващите модули ще ми секне :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове