- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Детето в мен отново изпитва срам от това какъв възрастен станах. Малкото Вики плаче като съдрано, а аз съм си чисто и просто изверг. Тоя път аз съм задника, а не ми се иска. Ще ми се д кажа, че не ми отива, но добре знам, че черното ходи на всички, сиреч... да. Не съм мигнала, щото си спорих за глупости, никой от нас не излезе победител. А толкова ме е страх, че потрепервам като си помисля, но все пак не бързам да става време за резултатите - май блаженото неведение не е нещо чак много ужасно. И дори водата не ми стигна да се изкъпя, пфф. И съм гладна. И толкова ми се вие свят, че имам чувството че има земетресение поне 10 по Рихтер, чак погледа си не мога да държа на едно място. Заеби, икономиката ме чака,тъй че ей сега като изпия кафето, отивам на лов за тройки - повече не ми трябва.
Много ми е скучно тази сутрин на работа... Предполагам ще имам разни задачки, ама за момента ми е доста скучно....
Вчера го видях за около час, но днес вече ще сме си заедно след като приключа работа, поне се надявам, а ако реши да остане и вкъщи да спи би било чудесноЛипсва ми много, знам, че е на няколко километра разстояние, а нямаме време да сме заедно... Дано тая идея с работата от вкъщи се осъществи, ще бъде просто невероятно добро! Ще си бачкам с лаптопа на беседката цяло лято, Ще съм повече време с него и с малкото зло също
Само се надявам да се случи и да не се окаже грешка, че съм го приела, защото рискът да напусна сегашната си работа е голям, трудно ще намеря подобна, ако проекта се окаже провал....
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
PP, да на Мередит са мислите, само тя може да бъде толкова драматично-трагична и мъдра едновременно ;д
На мен ми е страшно уморено, беше наистина тежка и напрегната вечер и нощ, поне вчера си говорих с него няколко пъти и това винаги ме прави една идея по-щастлива, следобяд може и да си легна пък, попринцип не обичам, но днес е безкрайно наложително, още се чудя дали да заведа сладурчо на фризьор днес или пък уикенда, много му е пораснала косичката и се изпотява милото...
cuz I swear, I don't care ... ;]]
На майтап ли сега пуснаха сирената за тревога да тестват :д мноо яко
Мислех на шега снощи да разлепя снимки на милко по бюрата, ама сутрешната смяна не носят на майтап.
Последно редактирано от NomNomNom : 04-01-2015 на 10:05
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
тоя докато го чуеш кво приказва ше са те взривили 10к пъти
гахаха, точно :д
става ми все по-гадно, оказа се, че момчето, което се самоуби сестра ми го е познавала и наскоро даже беше на бракосъчетанието му с приятеля му.. :с не се знае какво е станало, че да прибегне до там, кофти много..
Замаяно ми е.
Искам да идва края на седмицата.
Снощи метнах А. Не беше обърнала внимание коя дата е, а аз на 1ви винаги шашкам хората.
От там и тя прихвана и метна целия балет :д
Не ми е забавно обаче. Спи ми се.
Не, то когато има караници ме споменава в комплект с думи като "задник".![]()
Значи за първи път не се карате, сякаш сте почнали да си омръзвате
Човек, върви си пъхай носа някъде другаде! Нямаш идея за какво точно иде реч, та да се опитваш да правиш изводи. Не те и касае.![]()
На тая сирена първо,че от говоренето не и се разбира нищо и второ може да ти докара направо психологически проблеми
Като се опищя бяхме с баща ми точно на кръстовището на ул. Пиротска и бул. Христо Ботев и спокойно си ядохме мекици.Това като се опищяяяя....озъртаме се насам,натам,наляво,надясно да видим какво става и за какво иде реч.То пък тогава и разни трамваи започнаха да минават,коли си подпибиткват в лудницата и стана егати и какафонията...главата да ти изпуши.Та в един момент баща ми се сети,че били казали някъде или някъде бил прочел,че щели да тестват сирената в София.
![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Ахаха, забавна история. Първия час ме изгони, после - поспах... 10 минути... На практика не ми се ходеше и тва, че малко ни пооритаха колегите заради изложението в Търново направо ми дойде като дар от бога.
Успокоих се малко след забавното кафе с авера и поспах, днес съм на 4 чаши точно. Кафето е живот, кафето е любов. Даже мисля да си направя тениска с тоя надпис
Следобед си поспах, съответно сега всички налични костички и мускулчета по тялото туптят и тръпнат. Ще се видя с оная и после се захващам с квото е нужно, белким се доуспокоя още малко. Цял ден го мисля тва, а няма реално кво да се мисли, преговорили сме всички възможни варианти и даже сме казали и още много неща отгоре. Подготвена съм за всичко поне на тоя етап, но продължавам да дълбая на едно и също място.
Един колега е намерил 3750-ка за никакви пари, утре директно сутринта му пиша да ми дава контакти да я взимам :Д ще я вържа в лаба на работа, ще има 3 суича и тъкмо ще си разцъкам (m,r,pv)stp-о :д
Иначе ... още 7 видеа и след това още 70-80 :д
Направих графика, всички са доволни, аз съм най-доволна, 2.5 дни компенсации + 2 официални празника + 4 дни отпуска = 13 ваканция
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Erasmus Autumn 2015 - Katowice, Poland
kurwa!
снощи полях подобаващо с откачените чужденки
Секс в Хаити, френски кибрити
Още снощи ме започнаха с 'лъжите'. Обичам го тоя ден по принцип, но днес нещо не ми е до това, а не знам защо. А дори и нямам идеи как да си го върна. ;с
Плюс това вместо други ден, ще пътуваме утре и нямам време за ниииииищо. Изтеглих си все пак поредицата, поне това успях, всичко останало няма как да се случи днес.
Ще се побъъъъъъркам без да го чувам два дена, а да не говорим, че няма да се виждаме дванайсет. Ухх..;с