.
Затворена тема
Страница 326 от 367 ПървиПърви ... 226276316322323324325326327328329330336 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 126 до 8 150 от общо 9154
    на кръстопът..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Супер фен
    Скучно ми е...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Скучно ми е...
    Излез и си намери приятел, заведи го във вас и го заключи в клетка

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Хейтвам стабилно всичко наред, без конкретна причина. За разтоварване, да речем.
    You are broken, I can fix you...

Супер фен Аватара на Jaune
    Бля.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    Erasmus Autumn 2015 - Katowice, Poland

kurwa!

снощи полях подобаващо с откачените чужденки

Спомени, спомени...
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението

Спомени, спомени...
    знаех си че си дърт

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    знаех си че си дърт
    Не съм дърт. Пепел ти на езика! На 57 съм!
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на Lilanda

Спомени, спомени...
    Хаха при мен също има една много приятна историйка относно това. Усмихнах се до уши като прочетох поста на Паци. :Д

ПТ колкото да не е спам: Петимата идиоти много ме радват. Вече 3 часа си говорим и не съм спряла да се смея, бузите ме заболяха от смях просто. Казах му преди време, че колкото и да не ми харесва някой от приятелите му, няма да му го кажа, защото са си негови приятели и мен не ме бърка, но то пък и няма какво лошо да кажеш за тях бе...

Извън това много ме натоварва държанието на някои хора. Хем не ми пише да се разберем и да се приключват тия отношения веднъж завинаги, хем ми прави намеци косвено. Айде не..

Мега фен Аватара на NomNomNom
    За незнамсикой път пиша днес, ама ми стана малко лошо.

Майка ми мисли да напуска работа през септември, защото си работи на частно и си е спестила достатъчно пари и изкарва достатъчно.
    Обаче, баща ми е пенсионер, взима само пенсия, няма никакви допълнителни пари и майка ми НЕ иска да му казва, че има спестени.

И, майка ми, решила да му каже сега .. сиреч март-април, че твърдо напуска работа през септември и днес като я питам как е баща ми, казва ми - ми г/д, още трудно приема това, че ще напусна работа ...

Лелелелелелеле, полудях.

1. Става дума за нещо след 5 месеца, по дяволите, до тогава дори нищо не се знае.
    2. Как може да му го каже това, той си мисли, че имат пари само месец за месец и няма никаква идея за спестяванията и:
    - или той се побъъърква от притеснение, както е станало сега, заради, според него, импулсивно и рисково решение
    - или се досеща, че тя има закътани пари и му е гадно, че не е казала, или пък не се е сетил и тя прави тъпо, защото като не иска да казва, че има спестени пари , защо изобщо казва, че ще напуска работа ......
    3. Как може само да си създава някаква излишна драма и да го намесва него, много се дразня вече, хубаво, ясно ми е, всичко е под нейна издръжка, цялата фамилия разчитат на нея - защо трябва да е такава, с толкова огромно его, да не вижда чуждата мъка и да не се съобразява поне малко.
    4. И следващото му пропиване/запиване е точно защото тази жена изобщо не си ползва главата понякога за мислене.

И после се оплаква, че баща ми се запива.
    А пък преди една седмица остана заточена в комплекса, вкойто работи 4 дни, заради снеговете и можеше да се прибере, обаче тя не се прибра и само ми обясняваше - той баща ти няма да издържи, много му е тежко сам и ще се пропие, после - ами той баща ти не издържа и се пропи, той без мен не се справя, неспокойно му е, не мога да го оставя ЗАЩО ТОГАВА НЕ СЕ ПРИБРА ПО ДЯВОЛИТЕ ЗАЩО НЕ СЕ ПРИБРА ЗАЩО НЕ СЕ ПРИБРА НЕ ЧУХ ЕДНО ЛОГИЧНО ОБЯСНЕНИЕ ЗАЩО НЕ СЕ ПРИБРА , ми не можела да си остави персонала горе сам, целия персонал бил там АМИ ТИ ИМАШ ОТГОВОРНОСТИ ВКЪЩИ И ТРЯБВАШЕ ДА СЛУШАМ КАК ТОЙ НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ БЕЗ НЕЯ САМ У НАС И ТЯ ДА НЕ СЕ ПРИБИРА

а баща ми е болен човек, физически болен, всякак болен, проблеми с всичко, и не знам колко още напивания му остават. не знам с какви очи тя тогава остана в комплекса, и тя винаги бяга от конфронтация неее ти ще ме нападаш ли ооо неее няма да ти говоря - и нормално да и кажеш,пак - нееее.

На всичкото отгоре, вчера и се разлепя нещо на монитора на лаптопа - 25лв и взеха да го оправят и тя веднага ревна - ооо трябва нов компютър.
    Днес - бил и бавен, проблема бил в харда ... пак нов компютър гледа, и то гледа някакви щайги, а нения е много хубав и пощурях - жена, как може да гледаш лаптопи, купи си хард ( разбира от технологии )

Подлудява ме.
    Знам,че като не мога да възприема майка си означава, че и себе си не мога, и че останалите, и да, заради това влизам и вече директно конфронтирам хората у форона, защото всичко, що прилича на нея, ме вбесява, и знам, че проблемът е в мен, ама не може тя да се държи социално неприемливо и глупаво, и да го приемам На всичкото тогоре никога не слуша и се сърди, като й спретна по-сериозна лекция, което ме устройва, защото не мога да говоря с нея изобщо.

Не знам какво да правя, напоследък ми е все по-мъчно за баща ми.
    А майка ми стана такава с годините, преди не беше така.
    Последно редактирано от NomNomNom : 04-01-2015 на 19:55
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на 102
    защо няма интересни теми

Мега фен Аватара на galaxy29
    айде спри с тва че ме дразниш -.-

Супер фен
    Ех, тази моя прибързаност, която правя на моменти, някой ден ще ми изяде главата напълно...

От къде ми идват понякога тия луди, странни мисли и идеи?...

Чувствам се напълно разочарован от себе си в настоящия момент.
    Последно редактирано от M**** : 04-02-2015 на 07:36

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    айде спри с тва че ме дразниш -.-
    +1

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    За незнамсикой път пиша днес, ама ми стана малко лошо.

Майка ми мисли да напуска работа през септември, защото си работи на частно и си е спестила достатъчно пари и изкарва достатъчно.
    Обаче, баща ми е пенсионер, взима само пенсия, няма никакви допълнителни пари и майка ми НЕ иска да му казва, че има спестени.

И, майка ми, решила да му каже сега .. сиреч март-април, че твърдо напуска работа през септември и днес като я питам как е баща ми, казва ми - ми г/д, още трудно приема това, че ще напусна работа ...

Лелелелелелеле, полудях.

1. Става дума за нещо след 5 месеца, по дяволите, до тогава дори нищо не се знае.
    2. Как може да му го каже това, той си мисли, че имат пари само месец за месец и няма никаква идея за спестяванията и:
    - или той се побъъърква от притеснение, както е станало сега, заради, според него, импулсивно и рисково решение
    - или се досеща, че тя има закътани пари и му е гадно, че не е казала, или пък не се е сетил и тя прави тъпо, защото като не иска да казва, че има спестени пари , защо изобщо казва, че ще напуска работа ......
    3. Как може само да си създава някаква излишна драма и да го намесва него, много се дразня вече, хубаво, ясно ми е, всичко е под нейна издръжка, цялата фамилия разчитат на нея - защо трябва да е такава, с толкова огромно его, да не вижда чуждата мъка и да не се съобразява поне малко.
    4. И следващото му пропиване/запиване е точно защото тази жена изобщо не си ползва главата понякога за мислене.

И после се оплаква, че баща ми се запива.
    А пък преди една седмица остана заточена в комплекса, вкойто работи 4 дни, заради снеговете и можеше да се прибере, обаче тя не се прибра и само ми обясняваше - той баща ти няма да издържи, много му е тежко сам и ще се пропие, после - ами той баща ти не издържа и се пропи, той без мен не се справя, неспокойно му е, не мога да го оставя ЗАЩО ТОГАВА НЕ СЕ ПРИБРА ПО ДЯВОЛИТЕ ЗАЩО НЕ СЕ ПРИБРА ЗАЩО НЕ СЕ ПРИБРА НЕ ЧУХ ЕДНО ЛОГИЧНО ОБЯСНЕНИЕ ЗАЩО НЕ СЕ ПРИБРА , ми не можела да си остави персонала горе сам, целия персонал бил там АМИ ТИ ИМАШ ОТГОВОРНОСТИ ВКЪЩИ И ТРЯБВАШЕ ДА СЛУШАМ КАК ТОЙ НЯМА ДА ИЗДЪРЖИ БЕЗ НЕЯ САМ У НАС И ТЯ ДА НЕ СЕ ПРИБИРА

а баща ми е болен човек, физически болен, всякак болен, проблеми с всичко, и не знам колко още напивания му остават. не знам с какви очи тя тогава остана в комплекса, и тя винаги бяга от конфронтация неее ти ще ме нападаш ли ооо неее няма да ти говоря - и нормално да и кажеш,пак - нееее.

На всичкото отгоре, вчера и се разлепя нещо на монитора на лаптопа - 25лв и взеха да го оправят и тя веднага ревна - ооо трябва нов компютър.
    Днес - бил и бавен, проблема бил в харда ... пак нов компютър гледа, и то гледа някакви щайги, а нения е много хубав и пощурях - жена, как може да гледаш лаптопи, купи си хард ( разбира от технологии )

Подлудява ме.
    Знам,че като не мога да възприема майка си означава, че и себе си не мога, и че останалите, и да, заради това влизам и вече директно конфронтирам хората у форона, защото всичко, що прилича на нея, ме вбесява, и знам, че проблемът е в мен, ама не може тя да се държи социално неприемливо и глупаво, и да го приемам На всичкото тогоре никога не слуша и се сърди, като й спретна по-сериозна лекция, което ме устройва, защото не мога да говоря с нея изобщо.

Не знам какво да правя, напоследък ми е все по-мъчно за баща ми.
    А майка ми стана такава с годините, преди не беше така.
    Баща ти алкохолик ли е?

Ако не е, в никакъв случай не допускай да се превърне в такъв.

Може да му коства живота.

Edit: Видях, че си споменала в поста, пропуснала съм. Въпросът е излишен.
    Последно редактирано от dreamwalker : 04-01-2015 на 20:00

bebcheto_ilinka
    Guest
    Super a ti

@dreamwalker, баща ми вече се е лекувал 2 или 3 пъти от предцирозни състояния, изпадал е в два или три делириума, белодробна емболия преживя, има някакъв начален стадий на бъбречна недостатъчно, пие 10 или повече вида лекарства, проблеми с кръвно, с кръвосъсирване, да не говорим нервите.

Много го обичам и ми е много мъчно за него, за мен той е прекрасен и добър човек, плаче за животни и се трогва от бездомни животни, много интелигентен и любознателен.

И просто ми преля днес, ама ми преля току-що, както не ми е преливало от години.

Ениуей, просто майка ми ме докара до ужас днес. С поредната глупост.

Едит: И не знам как да приема поведението й, или как да не се дразня, наистина не знам. Това вкъщи е някаква цяложивотна драма, датираща от както родителите на баща ми са били живи, тормозели са майка ми, тя пък после започнала да ги издържа финансово всички, просто за цял живот нещата такива обрати имаха, но най-накрая вече всичко се оправя.

Всичко се оправя, обаче ... майка ми зае нова роля на драма куиин, която ме подлудява. Само интриги и драми.
    Последно редактирано от NomNomNom : 04-01-2015 на 20:06
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Corb1225
    Може да му коства живота.
    Айде бе, пък аз мислих, че ще живее вечно .

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Айде бе, пък аз мислих, че ще живее вечно .
    Въпросът е сериозен.

Град
    Dreamland
    @dreamwalker, баща ми вече се е лекувал 2 или 3 пъти от предцирозни състояния, изпадал е в два или три делириума, белодробна емболия преживя, има някакъв начален стадий на бъбречна недостатъчно, пие 10 или повече вида лекарства, проблеми с кръвно, с кръвосъсирване, да не говорим нервите.

Много го обичам и ми е много мъчно за него, за мен той е прекрасен и добър човек, плаче за животни и се трогва от бездомни животни, много интелигентен и любознателен.

И просто ми преля днес, ама ми преля току-що, както не ми е преливало от години.

Ениуей, просто майка ми ме докара до ужас днес. С поредната глупост.

Едит: И не знам как да приема поведението й, или как да не се дразня, наистина не знам. Това вкъщи е някаква цяложивотна драма, датираща от както родителите на баща ми са били живи, тормозели са майка ми, тя пък после започнала да ги издържа всички, просто за цял живот нещата такива обрати имаха, но най-накрая вече всичко се оправя.

Всичко се оправя, обаче ... майка ми зае нова роля на драма куиин, която ме подлудява. Само интриги и драми.
    Дано всичко да потръгне добре.

Тежко е да гледаш как страдат любимите хора.

Имаш духовната ми подкрепа.

Мега фен Аватара на 102
    и моята
    съжалявам /не е съжаление/

Дано всичко да потръгне добре.

Тежко е да гледаш как страдат любимите хора.

Имаш духовната ми подкрепа.
    Благодаря :cat: и 102 , иначе corb, и на мен по принцип ми е забавно, ама днес енрейджнах.

По принцип, ако някой е се справял с роднина, който обича да прави драми/интриги, и сподели, ще ми е интересно да почета, не искам да правя теми и си споделих тук, наистина съм в шах вече няколко месеца, а не искам да съм в лоши отношения с нея, и не искам да й се дразня, не искам и акъл да й давам, ама :/
    Последно редактирано от NomNomNom : 04-01-2015 на 20:12
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на Corb1225
    Съжалявам, не го прочетох, просто ми стана смешно от написаното от dreamwalker. Имаш и моята подкрепа.

Мега фен Аватара на anonymous908491
    По принцип, ако някой е се справял с роднина, който обича да прави драми/интриги, и сподели, ще ми е интересно да почета, не искам да правя теми и си споделих тук, наистина съм в шах вече няколко месеца, а не искам да съм в лоши отношения с нея, и не искам да й се дразня, не искам и акъл да й давам, ама :/
    свиквай, така е в критическата

Мега фен Аватара на pandabear

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си