- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
За 15 дни се прибрах,уж да се видим с нашите,те хукнаха наляво-надясно.. Подивявам,ей..
Отделно 100 работи имам да свърша,а само стоя и играя Лига.Поне нещо полезно да правих..
И съм болна на всичкото отгоре.Да си бях стояла там по-добре.. С него пък си мерим ината,за хиляден път,ама не ми пука. Няма отново аз да тичам при него,да се светне той малко..
Последно редактирано от nexttt : 04-02-2015 на 10:09
Много обичам да си нося работа с мен вкъщиособено когато работата е на 19 месеца и е доволна дори просто да си седим и да се гушкаме на дивана, докато гледаме анимационен филм. Скоро пак, само трябва да се разтърся по гаражните разпродажби да си намеря столче за кола и такова за хранене, че вчера това, което направихме хич не беше добра идея и добре, че никой не ни спря.
А професорът по английски е абсолютно... "трибуквие"
"Who's going to be here on Thursday?" всички вдигат ръка "Well, good luck with that, cuz I won't be" толкова ли е трудно да каже, че класът се отменя?
тука се изпълни с някви крийпове наистина, галаксина е права :д
пъълна лудница ми беше днес, напред назад, нямах време да дишам, камо ли да се оглеждам отново кви крийпове се навъртат около мен и само ги засичах -.- и тоя вятър, грр, така ме надуха, че ме заболя главата и се наложи да пия аспирин, а хич не обичам да прибягвам до хапчета -.- поне прегледът мина сравнително добре, младото докторче хирург, дето ми пое операцията явно не е чак толкова добре с материала, щом се е получила такава фиброза или там каквото е според мамоложката, ама здраве да е, здрава съм, няма да садвам и да се филмирам излишно :д
Да, и на мен ми е много познато това с правенето на нищо, а имането на работа. Ама ей ся се мятам да чета, че съвсем я заебах тая география. Иначе ми е добре, ей ся се натъпках като бременна хлебарка, пийна кафенце, видях тоя-оня от класа, сеир гледах... По някоето време се очертава да ходя да се видя с шматката, че вчера не бях адекватна за виждане. Утре ще го нагушкам най-накрая, толкова се нуждая да се облегна на гърдите му, да си поговорим за простотии, да се нарева и да заспя... Тия дни бяха трудни, но поне не си позволявам много-много да мисля за глупости - квот, такоа. Аре, заеби. Повече не ми се занимава да мисля и коментирам глупости, защото въртим едни и същи работи като одрана плоча. А аз не обичам еднообразието.
C:\>del /s *torrent*
Или как се правех на технически неграмотна, докато един французин не ме помоли да ми надникне в компютъра да види защо постоянно ме репортва за торент клиент, и .. веднага си признах, че мога да си почистя регистрите и всичко останало :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
wickwickwickwickedawickedawickeda са се събрали отново, нещо готино в музикален аспект, май ще си удължа престоя в София още един-два дни
Иначе вече съм във 'ваканция', но мисля, че сега ще съм доста по-ползотворен отколкото когато съм академично зает. Ама първо да се излегна под слънцето, да отворя една биричка и да съм .... (wait for it) готин!
Видях Жоро (KumchoValcho), аз може да забягвам от форума, но той от мен не може :в
Чувствам се изтощен...психически изтощен. Не знам защо, адски ми е смотано, пак съм набарал някакви депресиращи песни..за любов мисля again.
>>DjBelev<<
не мога да се оттърся от библейската мисъл: "по плодовете ще ги познаете"
да, наистина, понякога виждаш всичко около теб и си мислиш: "еми всичкото ми/ти/ни е такова".
дааааам... критично се чувствам, критично към себе си и това не е за лошо.
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Интересни новини, които са в основата на нови възможности.
Welcome to the Jungle...
дам и аз се питам същото..
иначе за хората по принцип говоря
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Направих си блооог :Д https://ipunreachables.wordpress.com/
Ще си купя домейн, като го понапълня идните седмици и ще си го оставям в CV-то :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Току що научих нов лаф .. курви, бело, Красно Село!
https://www.youtube.com/watch?v=SkkIwO_X4i4
Малии ся като се прибера във Варна цяла седмица и нещо без терминали, строежи ... кък шъ живея
Ооо, днес е петък! Ден преди най-якия ден от седмицатаСутринта, като излизах валеше някакъв измислен сняг, сега се мъчи да изгрее слънце, а дано утре деня да е топъл, че не ми се види пак само вкъщи, ще ми се една разходка да си направя... Трябва някой хубав ден да отида до тъпото Джъмбо да видя какво стана с тая рекламация, 80лв са си 80лв, няма да им ги оставя ей така! Не!
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....