- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Ahm
I az sum navita![]()
Току що си запазих места за първия ко-воатюраж. Утре към Бордо, решено пак в последния момент! Много съм доволна, дано не се задръстим много по магистралите с този Великден.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Събудих се, когато майка ми тръгваше за работа и заспах чак към 7 и нещо :/
Вчера денят мина добре.
Сутринта закъснях. Добре, че имахме време да се мотаем след това.
Не мога да надувам балони и не можах да помогна :/
Като се прибрах, мислех, че ще скучая, обаче видях един кон в задния двор и вс ми стана ясно :д След като мястото бе прилично изорано, слязох долу и сях картофи. С това поне помогнах.
Много обичам да чувствам почвата :д
Днес трябваше да пътувам, но ще остане за събота.
Споделено пътуване ли е това? Ние пътувахме 200+ км за по-малко от 2 часа с Ягуар за 10 евро на човек. Тоооолкова яко, супервъзможност е, че тия влакове са прекрасни, ама струват майка си и баща си!
Доволно е в Рига, вчера преядохме със суши за никакви пари, времето е кофти, ама компанията е по-важна.
Гушкам един сфинкс тука,егати животното е, ще пусна снимка като се прибера :д
Петък е, 10-дневна почивка предстои, приключих с упражненията за днес, запазих си ваучер за маникюр - как да не съм доволна.Прибирам се при майчето утре и се надявам на хармонични взаимоотношения между нас.
You are broken, I can fix you...
Ох, заспала съм. Друсам поредното кафе и чакам да стане време з обяд, да ходя да хапначе това ми е светлината в деня.
Иначе нищо ново под слънцето, а и така е супер. Всичко си върви, всичко е идеалско. Ех, имам нужда от едно питие.
maDamn
за мен също е нов,ама така е , като идвам от село в Софията![]()
Последно редактирано от granger : 04-03-2015 на 09:33
maDamn
екстра, вчера имах мн интересен ден; от 2 дни ставам в 6 и днес спах до 12 :Д мисля го да отида на фитнес след малко, после да поуча и тей
утре Jeru da damaja и The Beatnuts !
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
^втф ;о :дд
Викторчо, весело утре, ще е мазало сигурна съм, на Оникс ще ходиш ли?
"I wonder if you ever talked about me to someone." .. голяма глупачка съм, в лекциите по социология ми беше толкова скучно, че пак си четох стари скрийн шотове на хронологиите ни и снимки.. :д но здраве да е, минало е, хах спомням си как ме питаше защо снимам толкова и то "безмислени" снимки, еми точно заради това, мили мой, защото накрая само те ми останаха..)
което ми напомня, че мога да изнудя баща ми да ми вземе хубав истински апарат, вместо безмисления таблет, който се е засилил да купува нях нях
Друго си е на wi-fi.С това 3g се измъчих ден и половина, утре след обяд и други ден пак ще съм на 3g, но ще изтърпя!
Ще ходим на кино след около 2 часа. Много съм доволна от това пътуване, въпреки споровете онзи ден.
ПС: Па у Враца вали снег.![]()
Още мъничко и е тук. Татаратататататата. Чакам да ми изсъхне лака и се захващам.
Чувствам се добре. Много силен епизод на "Панорама".
Welcome to the Jungle...
ахахааххахаахаха аааааааааааааа ахахаххахаахаххахахаах ахагххахахахахаххахахааах аха ":Д