- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
;d мн сте сладки двамата
Аз съм ходещ оксиморон :д :/
Супер якото ми беше (още ми е, де, но не съвсем). Представлението беше жестоко. Старанието им даде резултати. А двечките бяха много добри. На едната й е единствено занимание и разбирам как влага цялата си енергия в това. Ама другата, е не, няма такъв човек. Всеки път й се възхищавам все повече и повече. Толкова всестранно развит човек просто няма :д Много ме радва. Много. И двете са страхотни, обожавам ги. А пък самото представление беше наистина жестоко. Не очаквах толкова новости да има.
И както всичко е окей, трябва ест да има и нещо тъпичко. И не е просто тъпичко, ми направо си е гадно. Не разбирам държанието на майка ми. Знае, че всеки път се съобразявам с мнението й и гледам винаги всичко да напасна, а тя от своя страна слага своите чувства над останалите. Знае, че искам да ида там. Знае, че ги обичам и не понасям да съм далеч. Знае, че са ми важни. И въпреки това не приема нищо, само защото на нея нямало да й е приятно. И го чувам от както се помня. Така ли няма да мине тая несъобразителност в тва отношение?! Тва е най- смотаното нещо в характера й. На нея ако й е гадно, на мен ми е три пъти по- гадно, ама нали сме горделиви на нашето ще е.
Не знам какво да правя. Винаги съм м/у чука и наковалнята. Омръзна ми от тези междусемейни конфликти. Оф.
Не знам утре какво ще ми хрумне. Все някой ще натъжа, освен себе си. :////
Утре ще стана рано и ще си пътувам самичко.
ах, мн дълго стана, ужас.
![]()
+
![]()
Последно редактирано от pandabear : 04-03-2015 на 20:59
Оххх...Толкова емоции в един филм. Плюс че започна с любимата ми кола.Това настрана, не съм плакала така отдавна...И тъкмо ревнеш, и става няк'ъв екшън, и пак си на тръни. :Д Много съм доволна, знаех си, че ще си заслужава.
ЗНАЕХ СИ ЧЕ БАРЗИ И ЙАРОСТНИ 6ТЕ МЕ РАЗПЛАЧЕ
ЛИЛАНДА 2015
У нас съм, котка се опитва да се сгуши в мен, майка ми спи до мен, всички са окей, говорих с нея, даде ми обяснение и за двете ситуации, хем я разбирам .. хем разбирам и останалите в семейството.
Не е изперкала толкова, просто егото й е голямо и останалите лесно й прехвърлят вина, също около нея е лесно да симулираш, че си жертва, както около мен е лесно да симулираш, че си невинен ( защото за всичко поемам вина и отговорност, дори и да не е свързано с мен).
В момента са спокойни и всичко е наред.
Като заключение само ще кажа, че това двойка да живее с нечии родители за цял живот, е проклятие за брака.
Проклятие за връзката, за хората, за този, чийто родители са, за заварения, и за дечицата.
Има и свестни хорица, но и между свестните хорица настъпва сблъсък на интереси в един момент ( ако щеш за неща тип готвене, кухян :д )
В семейството има една майка, един мъж-глава , това е.
Събери две семейства, различни поколения, и гледай разруха и размиване на ролите.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
главата ме боли, всеки ден.
и най-лошото е, че знам защо, но не мога да направя нищо.
защо никога не казвам това, което мисля.
винаги съжалявам след това.
взимам спонтанни решения, които на момента ми се струват супер правилни.
то..всъщност,сигурно е правилно, ама не ми се иска да повярвам.
и как искам да кажа всичко, което имам да казвам.
ще изглежда жалко, може би.
а,и да го кажа нищо няма да се промени, поне така предполагам, де.
просто няма как да се получи, и аз го знам, винаги съм го знаел.
и все пак имам някакви надежди, дори надежди не бих ги нарекъл, само се заблуждавам.
сигурно е прав.
сигурно не си заслужава.
някой път се чудя, защо мисля толкова много за подобни неща.
дали тя се е замислила изобщо.
мога да и кажа всичко, ако знам, че ще е достатъчно.
може би...по-добре сега.
а, имах някакви планове.
бяха добри.
не трябваше да постъпвам така.
знам го.
Ами, добре се чувствам!))
Случват се разни прекрасни неща, други предстоят съвсем скоро (много обичам чувството на очакване, така трептящо е<3)).
Тези дни си открих и някаква прекрасна музика и й се наслаждавам, докато си пиша.
И изобщо - "прекрасно" е лайтмотивът (чука на дърво).
//друго си е да е слънчево, не им завиждам на скандинавците:Д
какви сънища бяха това бе, басии.. цистът пак ме хваща, писна ми малко като ме надуха вятъра да става така, не искам антибиотик, грр :с
и като цяло се чувствам ужасТно, днесн е е от дните, в който ще се гледам в огледалото усещам :д и едно приятелче от перник ми е писало да се видим, ама ще го отрежа :/
Не знам дали цялата ситуация е просто "мерене на пишки" или наистина няма смисъл...
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Гладна съм.
И многомногомного го обичам. И съм гладна. И нищо, че само се къпе - пак ми липсва. И следващата седмица като му отида на гости, ще го накарам да ходим в Мак Донълдс, яде ми се джънк фууд.
И съм гладна. Пък.
В Русе би трябвало да имате, не е като да идваш На Софията за една манджа
Тори, точно така!
На мен ми е много хубаво днес! Купих на малкия играчките, за които толкова много си мечтаеше и крадеше от другите деца...И новото му возило е много джиджано. http://prikachi.com/images/294/8027294o.jpg Oх и вече си нося всякакви лакомства в количката, защото красивият ми тазманински дявол непрекъснато проси от другите деца и ме хваща срам хах
cuz I swear, I don't care ... ;]]
като с мъжа ти решите да се усамотите, може да ми звъннеш да го гледам![]()