- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
чид на хора
станах в 15:30, само ям и се подмотвам
не ми се ходи в софия, от както ми изгоря духалката е кучи студ, ама няма за кога да купувам печки
реших ... вместо да спестявам за генерален изпит, спестеното да остане за да напусна работа и да си живуркам 3-4 месеца, междувременно има някакви малки фриилансерски проектчета, а ако няма, майка ми е пълна с работа за превеждане и ще ми дава :д
За ко да хвърлям 2.5к евро за изпит, дето 70% няма да взема и трябва да дам още толкова, като мога да не работя 3-4 месеца, да науча испански, да си уча спокойно за изпита и тъкмо ще намалее шанса да не го взема.
Та, стане ли август, съм свободна да напускам, живи и здрави.
edit: холи, тейнкс, тези пушиини ме поболяха :д
Последно редактирано от NomNomNom : 04-05-2015 на 19:12
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Честит рожден ден на мама![]()
Хубавичко ми е тук, утре се връщам в София при милото да си го намачкам и нагушкам.
maDamn
Малко сън, малко разходка и сичку шест. Добре ми е, определено.
как да не им се радва човек
Сега ако можеше и да отпоканим гостите, щеше да е най-добре
Интересно ми е как ще се развие седмицата. Със сигурност няма да е по план. Имам обаче много неща да свърша.
Утре сутрин май ще пропусна, ще им предложа да го оставим за по- късно през деня.
2 broke girls искрено ме забавляват. Баси якото сериалче.
Все повече конформисти срещам. Чак ми се повръща.
Трябва да променя някои неща.
Вали.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Малко съм болна и ми е кофти, че плановете ми се развалиха, но поне се разходих до Разград. Но във вторник ще стане това, което искам и това е последната ми дума!
Няма да влагам надежди изобщо, не трябва. Колкото и да ми се иска, ще подтисна тези чувства.
Надявам се да си спази думата, защото много мразя лъжи и вътрели. Ако ще има такива неща, по-добре да спра контакт с този/тези човек/хора. Обаче, ако си удържи на думата и го направи/ят ще съм доволна.
Радвам се, че поне си доспах днес. <3
*сън*
лежа си и слушам потискаща музика. и настроението ми е мрачно. О, каква изненада.
if you want to hit bottom
don't bother to try taking me with you
i won't answer if you call
two heartbeats ended in hell
trying to break your fall
понякога не мога да понасям компанията си. онзи ден ми казаха, че съм много дръпната и лаконична. лелел, ако знаеше какво става в главата ми. адреналин. тва ми трябва. вааай, мразя да се заседявам тук. атмосферата е такава, че ме кара да философствам и оплитам в безкрайни нишки. и да се опознавам и препознавам по хиляди пъти на ден. сетих се за:
'There comes a time in life where everything seems narrow. Choices have been made. I can only continue on. I know myself like the back of my hand. I can predict my every reaction. My life has been cast in cement with airbags and seatbelts. I've done everything to reach this point and now that I'm here, I'm fucking bored. The hardest thing is knowing whether I'm still alive.'
сякаш съм застанала на онова заветно място, където е последният сантиметър твърда повърхност. зад мен е бездънната пропаст към която безропотно се придвижвам. сякаш гледам оживена улица през прозореца на няколкоетажна сграда. един седи на пейката и чете книга, други двама си бъбрят нещо, четвърти говори по тела и нервничи като през цялото време преминава рояк тълпа. всичко е толкова... обикновено, и съвършено, ненужно. сякаш гледам собственият си глупав живот по този начин. запътила съм се...натам, но на кого му пука. и на мен не ми пука. моето движение ще предизвика нечия друга ответна реакция. незначителна. глуха. сякаш има часовник, чийто механизъм дърпа конците ни. и съм във все същия шибан кръговрат. този, който ме гледа отстрани подобно на онзи прозорец си мисли колко излишно се напрягам, пък на мен реално ми е тегавичко. трябва да гледам по-често от прозореца.
ъх. какви ги пиша ;д
след 2 дена и половина нон-стоп пиянства и 12 часа прибиране съм си във Варна на спокойствие
Още ми се въртят бесни dnb-та в главата и надали има част от тялото ми която не е изтощена на макс.
Дано е хубаво тези дни, искам да тичам по пясъка![]()
Добро утро. Събуждам се с мисълта за книги, а това е добре, много добре. Отивам да пия кафе и след малко отивам на даскало. После имам малко багаж да глася, за да е готово всичко във вторник и като се прибера, да сцепвам нататък. За във влака ще си взема учебниците, за да си почета мъничко и да не ме бият. :д Обичам града, така че ще му се израдвам на макс. Рождения ми ден още е неясен, но каквото и да се получи, определено ще бъде окей.
Прекрасен ден на всички ви. ^^
Май трябва да се наспивам по-редовно, определено ми влияе добре.
Welcome to the Jungle...
Както предполагах няма да има нищо специално на специалния ни ден, той е на работа... А мислех за романтична вечеря, свещи, бла-бла, айде ще го отложа за през уикендаНо обеща да дойде довечера след работа, което ще е след полунощ и ще мога поне да му подаря подаръка, надявам се да му хареса.
Трябва да измисля нещо за вечеря, нещо леко и бързо, хич не ми се виси с часове в кухнята днес, имам достатъчно други работи да върша....
Няма по-красиво от алената кръв, обливаща черния камък на фона на златистия залез....
Навън вали като изведро ,а аз си седя на топло,слушам музика и смуча някви хапчета,че това гърло ще ме побърка....Иначе мисля да запаля и да поканя някое приятелче да ми прави компания и такаи бах аз таз сутрешна ерекция още ме държи ;д
Последно редактирано от skate : 04-06-2015 на 06:45
умирам за сън, не знам как ще добутам до 19
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
днес не ми е ден!!! още със ставането нещо не ми беше окей. съответно и денят ми ще е такъв
ще пренареждам шкафове
ще пия кафе
ще хапвам пица
и ще променя програмата за утре
наядох се и съм щастлива
иначе ме чака мн работа вкъщи, снощи 100 пъти се събуждах през нощта от гадни болки, направо бях като в loop, леко да заспя и се събуждам. и то една съненаааа, навън мрак, затваряш очи и после пак, и пак.. и си сменях позициите по 100 пъти. в един момент имах психарското усещане, че това просто няма да спре. явно някога съм заспала, щото си станах към 9:40..
абе найс, а :Д
но да, сега съм добре..хапнах си, тва не е малко![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
Пак го сънувах т'ва момиче, дето от 3 години не ми се маха от сънищата :д бахти сбъркания съм ма ся беше някво по-различно такива аз слезнах от един тролей в подлеза на НДК, където беше тя и почнахме да си говорим, ма си говорехме такива телата и устните ни се допираха през цялото време;д и накрая тя ми каза "повече няма да се видим" и още някви неща и аз се качих в тролея
надявам се най-накрая т'ва да е знак, че я преживях .. :Д още ми е странно
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Имах планове за излизане днес, но поради лошите климатични условия едва ли ще се осъществят.
Цял ден мога да си прекарам в леглото. И се размотавам по пижама още.
Ще почета малко да не ми тежи на съвестта, че втори ден учебник не съм пипнала.
You are broken, I can fix you...
к'во сте се разсънували всички, лунни сънчовци такива:Д:Д:Д
и аз да си кажа освен? или не, няма. ама ви разбирам всичките!))
както гласи култовата реплика: щ'се оправим, тате, щ'се оправим:Д