- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Дъъълъг ден. Събитието мина добре, свърших си заплануваното и сега трябва да сложа ред вкъщи.
Welcome to the Jungle...
обичам криско
Stalkers...
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Изпратих го и ми е много мъчно. След 4 часа пътуване и много напрежение :Д стигнахме и имаме цялата къща за нас, хах. Наплюскахме се хубавичко и се гушкаме. Утре се отправяме на road trip, Edinburgh Zoo и след това домашно парти. Прибирам се в събота и ще трябва да почна да уча за сесията май месец. Спокойно ми е.
Някак хубаво. Като съм с тях всичко ми минава.
И понякога съм такъв задник :/
Много обич.
Тоз Анар6й бил голям паляк :д
"Излизам аз от вкъщи с една чанта пълна с книги, които да върна в библиотеката (и респективно да се върна с пълна чанта други )"
Май вече никой не му обръща внимание
и има защо
ти къде беше когато онеправданото ти анар6и псуваше наред всеки
и що не го питаше тогава що се е забил с останалите хора
Щото съм невероятен.. пък и не знам защо го приемат толкова навътре, всичко е на ебавка.
И не разбрах какъв ти е проблема с написаното за книгите? "паляк"? Уот мейт? Какъв ти е проблема рънърчо?
Нещо комплекс ли избиваш, нито съм писал нещо да обиждам сега, нито е по твой адрес.. Всъщност просто си изливам нек'ви вътрешни лайна, к'во се впрягаш?
Да нямаш проблеми в личен план? Нещо си го закъсал сигурно..
Намери си нещо по-продуктивно за правене.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Щом ти казваш че всичко е ебавка, защо коментарите на другите и те да не са ебавка
тъй че дримокъра кво драматизираш, да знаеш че ако по няква върла случайност се изпишат 5 страници за анар6и , всичко е ебавка
За ебавка не знам, но виждам как абсолютно непровокиран и непитан влизаш да си напишеш нек'ви си твои простотии..
Смешен си ми, намери си нещо по-добро за правене, мухльо.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
LoadRunner мислех, че с теб мислим еднакво.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
ще си правя квот си искам мангау
чети си торбата с книги и не падай на мойто ниво
Не схващам коментара за книгите с какво те засегна?
Или ти си от онези "дето мразят и се подиграват" на хора, които обичат да четат, щото ако е така...
Ъм, жалко наистина.
Както и да е нито имам времето нито желанието да се занимавам с някакъв пикльо с акъл на петокласник, детската градина е на долния етаж. Лека.
Dr. Gregory House
???
Ама аз нищо не разбирам, как така
не знам защо някои хора го приемат толкова навътре, всичко е на ебавка.