.
Затворена тема
Страница 337 от 367 ПървиПърви ... 237287327333334335336337338339340341347 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 401 до 8 425 от общо 9154
    dreamwalker ти си тотално откачена с ударение на първото а :d

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от pac0line Виж мнението
    dreamwalker ти си тотално откачена с ударение на първото а :d
    Не може да бъде!
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на Dagichka
    отидох на лекции и бяхме точно трима ахах но не ми пука, имам си плюсче, после се видях с нея на по горещ шоколад, вече усещам разликата в години ни и не ми беше много интересно да й слушам училищните 'драми', но какво пък, и аз съм била същата :д
    сега ваканцията трябва да правя шибаните упражнения по база данни, презентацията и нещата по геодезия, яко фън ще е -.-

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Сутринта с А. се смяхме на едни черни вицове, а на С. ѝ стана lo6o от нас :д Този път и М. се смя, беше в настроение. Иначе ни казва тъпачки :/ :д
    Чакам петък да се подстрижа, ужасно дълга ми стана косата, не мога да се трая.
    Сега трябва да звънна на него и после ще скучая сигурно.
    Снощи до късно си писахме щуротии. А сутринта не можах да се наспя. Тая от първия етаж пак чукаше. Не ми е ясно какво прави толкова рано. И сега синът ѝ се прибра с противните си деца :д Не е хубаво, ама те наистина са лоши. Някои деца просто са гадини, като пораснат нз.
    Като цяло ми е супер. С баба ще се оправим също. Пък с другата просто не мога да разговарям. Годините мн зле ѝ влият и аз не мога да се контролирам вече и ми омръзна да слушам глупости.
    Много ми е трудно да балансирам и аз не знам защо.
    Нищо, тия дни все нещо ще се обърка пак ^^

тва за ауриса, ако чете - психиката ми отговаря само на психарски въпроси
    но приемам за готвенето, завиването и т.н.
    уют уют <3

чувствам се изморена..
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Братовчедка ми си отиде и нямам ключове за квартирата си :д, и майка ми ще бие 60км път да ми отключи :д момента съм в някакво кафе в бизнес парка, ще си напиша и другата статия, или поне ще нахвърлям някакви идеи, до довечера да съм приключила :д Никога не съм писала професионално и трябва да шлайфам много неща :д
    А ми се спи зверски и съм смазана
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Братовчедка ми си отиде и нямам ключове за квартирата си :д, и майка ми ще бие 60км път да ми отключи
    Нямаше ли да е по- лесно да се обадиш на хазяйката, или да разбиеш вратата и да си смениш бравата или някой ключар да го беше направил или някой с бормашина да беше извикала отколкото да разкарваш майка си и да чакаш

Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Нямаше ли да е по- лесно да се обадиш на хазяйката, или да разбиеш вратата и да си смениш бравата или някой ключар да го беше направил или някой с бормашина да беше извикала отколкото да разкарваш майка си и да чакаш
    40 минути и отне да дойде, на хазяина от красно село щеше да му е час минимум :д
    ключар същи, пак щеше да е бавно, щях да извикам, но майка ми ме посъветва и се самопредложи, че е по-добре тя да дойде

Не я разкарах ей така, другите варианти бяха по-зле, и тъкмо се видяхме за мъничко.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на pandabear
    не се чувствам добре. не мисля, че скоро ще се чувствам добре. последните седмици само се самозалъгвам. уморих се да ходя по болници, по кабинети, по лаборатории. най ме е яд за семейството ми. не стига, че се натоварват достатъчно, а сега ще им разваля и празниците... знам, че в момента имам само и единствено тяхната подкрепа, не казвам, че не ми е достатъчна...но пак ми е самотно и ужасно. имам нужда от прегръдка. имам нужда да поплача на нечие рамо, но не мога, защото не искам да ме виждат слаба и безпомощна. искам да се свършва вече.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    не се чувствам добре. не мисля, че скоро ще се чувствам добре. последните седмици само се самозалъгвам. уморих се да ходя по болници, по кабинети, по лаборатории. най ме е яд за семейството ми. не стига, че се натоварват достатъчно, а сега ще им разваля и празниците... знам, че в момента имам само и единствено тяхната подкрепа, не казвам, че не ми е достатъчна...но пак ми е самотно и ужасно. имам нужда от прегръдка. имам нужда да поплача на нечие рамо, но не мога, защото не искам да ме виждат слаба и безпомощна. искам да се свършва вече.
    Какъв е проблемът?
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

честно казано се чувствам просто ужасно.

но поне не се залъгвам
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

anonymous708973
    Guest
    Вкъщи съм вече. Тооолкова е топло, днес се разкарвах по тениска и жилетчица, след ужасно студеното и ветровито време в Рига е суууприятно да не ми измръзва задникът! Прекрасно си изкарахме, със сестра му се разбираме вече по-добре, даже жалко, че не можем да се виждаме по-често... Последния ден даже успях да набарам спортни обувки на Адидас, доста непредвиден разход, ама 40% намаление така ли се оставят в магазина :д

Тя успя да ме... ядоса не, ама изуми с наглото си, тип светът-се-върти-около-мен поведение, ама... нейсе.
    Великден ще го прекараме на грил на полянката + парти, густичко такова.

Мега фен
    Пантерке, ако не е твърде нахално, дали ще може да пуснеш някакви снимчици от Рига ? Интересно ми е от гледна точка на обикновен турист как изглежда, та затова избягвам на снимки от нета да разчитам, но пък и не познавам хора, които са били там, та да им прегледам албумите.

@jghgh, жалко Тъкмо се бях наточил да ставам милионер ;д

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Вкъщи съм вече. Тооолкова е топло, днес се разкарвах по тениска и жилетчица, след ужасно студеното и ветровито време в Рига е суууприятно да не ми измръзва задникът! Прекрасно си изкарахме, със сестра му се разбираме вече по-добре, даже жалко, че не можем да се виждаме по-често... Последния ден даже успях да набарам спортни обувки на Адидас, доста непредвиден разход, ама 40% намаление така ли се оставят в магазина :д

Тя успя да ме... ядоса не, ама изуми с наглото си, тип светът-се-върти-около-мен поведение, ама... нейсе.
    Великден ще го прекараме на грил на полянката + парти, густичко такова.
    ходила ли си в юесей

Супер фен Аватара на Corb1225
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    Горката . И аз ходих по лекари днес и съм супер зле от 2 седмици. Горе главата и се оправяй.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Горката . И аз ходих по лекари днес и съм супер зле от 2 седмици. Горе главата и се оправяй.
    +

Само аз мога да падна и да си спукам капачката на здравото коляно... ако куцам и с двата крака, брои ли се за куцане?

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на Dagichka
    пандичке, да се оправяш (каквото и да ти има в момента) ^^

ааа, искам да спя още и още и още.. не осъзнавах колко съм уморена, докато не си легнах веднъж без навита аларма на тела :дд днес ще си мързелувам, ще чакам сестра ми да звънне по скайп, че и тя милата има куп проблеми с намирането на жилище, а време не остана.. :/ чакам майка ми да излезе и да си направя йогата, отдаавна не съм правила, а е толкова прекрасно.. днес ще е хубав ден ^^

панда, корб, холи, да се оправяте :/

нищо не ми се прави.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Тези дни ми е супер скапано настроението. Успокояваше ме мисълта, че последно време давам добри съвети и хората около мен не правят глупости, но за жалост и това се промени...Любовта е коварна, залъгва много и те кара да правиш глупости...

И разбрах къде греша с жените. Добър съм, не искам да ги нараня...Явно това най-обичат те...
    Последно редактирано от ForzaFelipe : 04-09-2015 на 12:23
    >>DjBelev<<

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    панда, корб, холи, да се оправяте :/
    Мерси

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от HollyGolightly Виж мнението
    Разбирам да бях някоя красива и интересна, ама аз не съм и за това не мога да го разбера цялата тази заинтересованост. И най-лошото е, че от дума не разбира, ясно му обясних за какво става въпрос, ама той продължава. Нямам желание да се занимавам повече. Вече не мога и да съм любезна към някого, без да си помисли нещо ли?
    Не бива да съдиш един мъж заради това,че се е захласнал по теб.Ако си заета обясняваш ситуацията и толкова.Ако нахалства просто се държиш по студено.Друг е въпроса,че както съм казвал и друг път мъжете не четем мисли,а границата между любезността и "абе кефиш ме ама..." както каза момичето от ДАНС в "Столичани в повече" на приятелката си: "Мразя пасивни мъже" Та в тоя ред на мисли ако преминеш границата на любезността за критериите на даден мъж,той нищо чудно и да си помисли,че просто му хвърляш трохички и искаш да задействаш ловеца в него правейки се на плячката вместо ти да го ловиш. Лично аз си признавам,че ако не си осъзнавах иделано положението си и самочувствието ми не беше кота 0 сигурно щях да съм си пробвал късмета при много девойки,които са били много любезни с мен,защото са били готини и защото няма как да зная дали любезността им не е произтичала от факта,че просто са искали да ги забележа и да направя първата крачка...примерно...
    За това трябва да има някаква граница на любезността особено с противоположния пол.

Смятам някак не е много редно от просто любезност да казваш на някой,които си виждала 4-5 пъти,за по 4-5 минути,че се притесняваш за него за каквото и да било,защото на мен примерно именно нещо такова ми се случи преди около месец например.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    сетивата ми са извън строя си, прекалени емоции, прекалено натоварване, прекарено вълнение, всичко ми е екзалтирано и не на последно място той си идва в България на 20ти и този път не просто за почивка... <3
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си