- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Да, имах и приказки, още пиша :д
Радвам се, че не ме мразиш ^^
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Защото това е естествена реакция на всякакви упорити усилия да се постигне нещо, което не искаш. Аз бях много упорит в отстояването на всякакви идеи които мислех за правилни. Проблема е, че повечето хора не приемат моите причини да мисля нещо за правилното решение, а позициите които заемам са рядко срещани. И понякога просто не бях прав но исках да стане на моята
Не знам, явно беше защитна реакция. Но щеше да е доста готино ако казваше кой/коя си :д че половината от онова време даже не ги помня
Последно редактирано от StringTheoryPracticist : 04-09-2015 на 20:07
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
Сякаш част от мен липсва или по-скоро нещо сериозни ми липсва!![]()
Любовта е корава болест. Последиците са жестоки...Радвам се, че не съм заразен..
>>DjBelev<<
Краят на една история, началото на друга неизвестна за мен среда, начин на живот и т. н. Вс Всяка промяна е тежка, но силата на мисълта, лкоято те кара да продължиш напред не те оставя. Аз съм поредния човек, правещ тази кеачка, не че ще ми липсва държавата, но все пак има нещо, което се нарича адаптация. Моите приятели реагираха особено на ситуацията, сигурна съм, че който ме държи на мен, ще ме подкрепи и няма да ме забрави. Всяко начало е ттрудно, но аз съм упорита, не ме мързи, ще работя и ще свикна.
Държавата няма да ти липсва, но родината - да! Носталгията е толкова коварна на моменти, че ако има едно лесно, ще се върнеш на секундата тук...
А по темата - и аз днес оставям България за пореден път зад гърба си и ми е адски объркано и не знам какво искам като цяло. Тръгва ми се. И не ми се тръгва. Стои ми се и ми се искаше да има какво (или кой?) да ме задържи тук…![]()
Пролет е, светът е хубав..<3
Позитивно ми е, наспах се, насънувах се добре и мисля да се възползвам от слънцето днес.![]()
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
heartshapedbox, skatew
Хаха и аз се присъединявам към клуба на "добре наспалите се хора"![]()
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
Не знам и аз защо ли съм останал с мисленето,че ако някой иска да си излее нещо някъде може да го направи в някоя тетрадка или в краен случай някой Notepad документ.Тук пишеш с ясната представа,че ще го видят реални хора пък макар и скрити от виртуална анонимност...или пък не...,а те винаги може и да коментират.
Та щом така очтиво ме питаш ще ти отговоря така. Както много правилно отбеляза аз не съм въобще запознат със ситуацията,животът ти и характера ти в реалността.Просто в предишният си пост написах нещо общо с цел ако мога да те насоча някак да не се чудиш защо така ти налитат мъжете в дадени ситуации. Във въпросната ситуация не съм бил до вас да ти кажа точка по точка къде евентуално си попрекалила с очтивостта и къде евентуално може би просто използваш за оправдание очтивостта. Не знам по какъв начин точно си се държала по времето на показването на настройките на дадената програма,спазвала ли си дистанцията,която е нужна по това време и като цяло от времето,когато се познавате. А не като една съученичка,която иначе е добро момиче с един съученик в миналото ми. Е извинявай,но те се държаха почти като гаджета сумата и време при положение,че тя си имаше гадже.Накрая като и призна паднаха едни разправии,едно цупене и едни думи колко били лоши някои мъже дето ти си ги мислела за приятели пък те нещо друго си мислели,та даже и на гаджето си го изпорти.Само дето каквото и да говори тя аз не смятам,че той беше най-големия грешник в ситуацията.Та в тоя ред на мисли всичко може да е започнало от отдавна,а не от въпросните настройки. Човека може просто да е хлътнал по теб много по-рано,а примолването да му покажеш как се правят дадените настройки да е било просто един вид да ти привлече вниманието,да го забележиш и след това да се опита да подкара ситуацията евентуално възприемайки приятеля ти просто като някаква временна пречка.
А какво можеш да направиш? Ако наистина толкова държиш на приятеля си и не ти пука за този просто се отдръпни много рязко.Така направи и въпросното момиче дето споменах по нагоре. Като чели имаше ефект.Само дето се сети леко късничко да го направи.
Ама не сега се отдръпвам ама после като ми потрябваш може и пак да съм любезна.Той явно вече е хлътнал по теб и определено не смятам,че това се е случило точно в момента,в които си му показала няколко настройки освен ако доста явно не си флиртувала любезно с него в тоя момент.![]()
Последно редактирано от Niakoitam : 04-10-2015 на 08:37
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Дано съседите не спят вече,щото си пускам музика и нека пролетното почистване започне------->СЕГА ! ;д
Оф, тая Очтивост ми избоде Учите...Не мога да разбера защо продължаваш да се обясняваш, при положение че момичето ти каза, че не търси съвет. Дори и първата част от поста ти да е вярна /не го отричам, но донякъде не си прав/, кому е нужно да продължаваш със съветите, щом виждаш, че не са желани. Та тя може дори и да не ги прочете.
Между впрочем една колежка на приятеля ми /в университета/ се държи адски любезно с всички, те си я знаят и не им прави особено впечатление. Тя също си има приятел, не виждам защо това да означава, че трябва да спре да е любезна с хората. Със сигурност ако това момиче, което ти описа, е било като нея /и всички знаят, че е такава по характер/, ѝ е било изключително неприятно да бъде възприемана по този начин.
И какво значи "флиртувала любезно". Нима има любезен и нелюбезен флирт? И нима любезността /или както ти се изрази неколкократно, Очтивостта/ трябва да се възприемат като флирт във всеки един отделен случай?
ПТ: От доста време насам не ми се е случвало да спя 7-8 часа и да се чувствам наспана. В момента имам тоооооолкова неща за вършене, а въобще не ми се става от леглото...Но ще ми се наложи.
ГРЕЕ СЛЪНЦЕ!)))))))))))))))))))))))))))))))))))))
това ми стига!<3.
Ами всъщност не е лошо да си отвориш по-широко Учите и да прочетеш пак последното изречение в цитата на Холи,който съм сложил.Любезният флирт беше леко ироничен израз.
За другото написах и по назад.Границата между учтивост(мерси за поправката) и флирт може да е много тънка,което не значи,че се кефя особено на разни надути пуйки.
Ако някой е толкова любезен като приятелката ти изобщо не трябва да се изкарва онеправдан като се чуди защо постоянно го свалят или напротив не го взимат насериозно.Казах защо в по-предишният си пост.![]()
Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!
Вчера попаднах на уникално каналче в тубата - The Great War -- проследяват Първата световна война, седмица по седмица, заедно с политическата обстановка, вътрешните борби етц
Взимат и предложения за известни личности, та им драснах с идеята да направят видео за ген. Вазов и авторът ми писа, че са го добавили към списъка <3 Та вероятно догодина по това време ще го споменат ;д
Та някой ако му е интересно да се събнеЗаслужава си.
Божке ле, възпитанието вече стана проява на флирт и причина за невзимане на сериозно...
Аз те питах защо продължаваш да ѝ даваш съвети, не защо ѝ отговаряш на въпроса. Между впрочем така и не видях отговор на въпроса ѝ, но както и да е.
Разликата между учтивост и флирт била тънка. Боооооже мили, ти ако не можеш да различиш учтивост от флирт, си изпуснал първите 7 годинки.
Знаеш, че те харесвам като потребител по принцип, не искам да приемаш постовете ми като нападане или нещо подобно, ама тоя път говориш пълни глупости.
Аурисче, благодаря за каналчето, с удоволствие ще го разгледам и ще се абонирам. <3
Аз не съм виждал жена да започва флирт без първо да спомене, че има приятел, когото много обича и за когото щяла да се омъжи.
На самотните женки никой не обръща внимание, ако още не си го разбрала.