- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
аре стига, колкото и Учтив да е човек, учтивостта никога не трябва да се бърка с флиртуване. и не значи не.
добре ми е, навън е слънчевоо и приятно, аз си стоя в нас и се тъпча с хляб и си правя презентацията :дд адски бързо ми минава времето, не мога да повярвам, че мина година откакто се случи всичко..
Чичката се изказа пак.
Аз пък обичам Lilanda като потребител :3. Не ме е срам, така да флиртувам :/.
о лиланда Как си
Напазарувах разни простотии, правя си пица и след малко май ще си легна да поспя.. Надявам се като пристигне да ми звънне, тъкмо и ще ме събуди горе-долу навреме. Следващите няколко дни ще бъдат дълги и изтощителни... Някак въобще не ми е празнично, малко ми е глупаво такова, щото всичко около мен са на върха, а аз съм отегчен до неузнаваемост... Единствената причина тоя празник някога да ме е привличал е козунака.
Яде ми се козунак. След пицата. Малко ще си дисбалансирам режима, ма то празнично.. ;д
Всички около мен ми се струват толкова елементарни и посредствени, поглеждам назад и виждам същата елементарност, пошлост дори, извиращи от цялото ми обкръжение (някога) и се смея с глас. Айде една песнА и отивам да си вадя пицата.
"Весели" празници..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
има един човек, който от втория път, в който ме вижда, ми споделя многи лични истории. днес обядвахме заедно и ми говори за проблемите на баща му с алкохола. странно ми е и ми е некомфортно, но не искам да го отблъсквам, защото си личи, че е самотен и нещастен. пред други хора се държи все едно сме близки и прави инсайд джоукс, което ме дразни. нещо не знам как да реагирам.
Първите дни се чувствах изключително олигофренски, ама нещата вече се нареждат... май. Отивам да си купя книги.
След 2 дни в дълбока депресия, днес се срамувам от себе си :/
И понеже винаги ми е казвано да не чакам и да бързам, защото времето си минава, снощи най-накрая ми казаха истината, че ... полудявам, когато животът не тече с бързите темпове с които аз искам да тече, и че по-голямо наказание за мен и околните от това да чакам нещо ( и да ме побърква чакането) , няма. :д
Бтв, след малко започвам с козунака, стискайте ми палци :д
Последно редактирано от NomNomNom : 04-10-2015 на 14:02
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Човек да не ѝ сподели, че се притеснява за здравето си и иска да отиде на лекар...Много ми е болно като прави така. Имам чувството, че въобще не се осъзнава какво прави. И след 2 дена ще ме пита защо не ѝ споделям /при все че всичко ѝ казвам/...Аз понякога се чудя защо ѝ споделям, наистина. Казвам ѝ нещо и тя започва да обвинява мен или да включва някакви съвсем странични неща. Досега не ми се е случвало да имам здравословен проблем и да ми отказва помощта си, но ето, че доживях и това...Казва ми, че аз съм се променила, а не се усеща тя как се държи с нас в последната година, може би дори повече. Не знам какво да правя вече. Ако това продължи до края на другата седмица, отивам на лекар сама, пък каквото ще да става.
Варна, майка :Д Поне ще се заредя с енергия и после обратно по задачи
Йей, супер продуктивен ден - изчистих всичко основно, проветрих, сготвих си (че и вкусно!), още работа имам, но като цяло съм супер доволна от себе си.
Иначе, паникьосах се в началото, но вече ми е все тази. Аз съм си добре, всичко в момента е добре, заека лежи и спи до мен в момента, абе, като цяло, доста добър ден :3
Хайде и аз да драсна тук.
Не знам защо, но се чувствам толкова добре като чета как са минали дните на всички вас, че чак някак ме зареждате с mental energy. Деня беше невероятно кристален и слънчев, и хубав, че чак ме е яд, че свърши.
Не знам защо, но някак не се чувствам на място около всички други. Сякаш хората са свикнали да им е празнично и весело само на празници или рождени дни. Пък аз, когато си ми е весело, си ми е. Не мога както всички сега да скачам, ихууу Великден идваа. На мен този празник само ми харесва да си боядисвам яйчицата![]()
За три дни успя да ме направи по-щастлива, отколкото бившия за същия брой години. Как да не го обича човек?! И как да спя довечера с плюшката?! Чувствам се адски щастлива, определено, и искам пак! ИСКАМ ПАК!