.
Затворена тема
Страница 342 от 367 ПървиПърви ... 242292332338339340341342343344345346352 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 526 до 8 550 от общо 9154
    Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    От няколко месеца чакам Великден, за да те питам дали искаш да се чукаме и да не прозвучи вулгарно.
    Развали ми целия празник.
    Тук е момента, в който dreamwalker те цитира и пише "NomNomNomNom".

ПС: Съжалявам за двойния пост.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Niakoitam Виж мнението
    Добре щом казваш. Чудно защо ли в такъв случай много жени хлътват по разни бад бойсове. Сигурно,защото много ги интересува дали флиртуват или са просто учтиви.Вероятно и мислите им може да четат. А флирта за да го има трябва да се подеме от едната страна,която бива заинтересовна.

Оправданието (не казвам,че това важи задължително и за Холи) всеки може да го има и за всичко.Други си е да ти кажат,че са правили нещо от учтивост,за забавление или да ти кажат примерно,че те обичат ама после да излезне, че било просто приятелски казано.Все пак не забравяйте че ние имаме чеп,а вие не.Не е като да не съм виждал как разни момичета се натискат "просто приятелски" на разни момчета,че и разни по специални думички са си казвали.Не е като от учтивост и мен обвързани непознати жени да са ме заговаряли примерно пред тоалетната на някое заведение с реплика от рода на това,че много време съм си го бил тръскал. Не е и като обвързани жени да не са ми търсили видимо вниманието,кокетничейки ми и обсибвайки ме с комплименти.Ама то сигурно и това просто от учтивост са го правили.Знам ли. Пък една омъжена директно в разгара на купона си хвана и брат ми за чепа пред очите на гаджето му,с която са приятелки.Пред нас се оправдаваше,че било от алкохола и просто се изпуснала.Не че и с мен не се сваляше няколко дни....явно от учтивост просто,не че не си беше довела и някакъв,защото си бяха просто приятели пък накрая разказвала и на приятелка на гаджето на брат ми,че той я бил свалял постоянно.Абе аз не знам кьорав ли съм,но такова нещо не видях някакси.Е,поизбъзика се някой и друг път,но повечето време беше надалече,но ако това го е приела за флирт аз как трябваше да приема например нейната голяяяяма учтивост към мен. Та с номера за възпитанието всеки може да мине попринцип,но не е лошо да се вслушва по повод "възпитанието си" и в страничните хора ако смеят да са искрени разбира се.Те по-добре могат да видят нещата как стоят.
    И да разликата между учтивост и флирт е точно толкова тънка,колкото една девойка да хване примерно постоянно да се натиска с даден младеж и едвали не да се целуват държейки се като гаджета постоянно и в един момент,когато опре ножа до кокала да се измъкне от ситуацията с думичките:'Аааа ама аз наистина те уважавам и те обичам,но само като прител.
    Когато една жена си има гадже например всичко по-различно от една приятелска прегръдка с мъж вече минава границите на всякаква учтиовст.Даже поякога и не само физическия контакт е фактор...
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Супер фен Аватара на skate
    Аре и аз да покажа ;д яйца не съм правил,ама друго направих ;д
    http://prikachi.com/images/930/8043930h.jpg
    едит:няма ги вече ;д;д;д
    Последно редактирано от skate : 04-11-2015 на 12:40

Супер фен Аватара на Corb1225
    Не вярвах, че някой е способен да произведе такъв пост като на Niakoitam, но явно наистина няма невъзможни неща. Сигурен съм, че не само са го заговаряли пред тоалетната, а направо са се извивали опашки от "учтиви" жени да му правят свирки.

Пич, само лайна ли имаш в главата си? Това, което написа е повече от отвратително. Само някой отчаян от живота, непоглеждан от жена антисоциален тип може да разсъждава по тоя начин. Аз отказвам да живея в Свят, в който да не мога да се държа свободно с някоя жена, без да си помисли, че имам други намерения или с мен няма да се държат свободно, за да не си помисля нещо.

Мега фен Аватара на tori
    И аз за него говорех, той е много емоционален, преживява всичко, но ако се замисли как говориш за бившите и реши, че същото може да стане и за него, тогава вече става страшно.
    А, не - то тва не е лошо изказване за бившия. Напротив даже. Пък антракса недей го рева въобще даже.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Аз отказвам да живея в Свят, в който да не мога да се държа свободно с някоя жена, без да си помисли, че имам други намерения или с мен няма да се държат свободно, за да не си помисля нещо.
    Мда.
    Обикновено дори съм от тези, на които им се струва, че мацките наоколо се държат леееко по-свободно... и въпреки това постът на Някойтам е чисто и просто пълен с лайна. Примери за кво точно бяха това? Пълна вулгарщина, каква учтивост, какъв флирт по-точно?
    И всеки път като даваш примери си мисля как определено трябва да си смениш обкръжението.

Не си намерих козунак, ще се разплача. Дано утре на грила да има! Ама пък си купихме сушени калмари да ги ядем с бира :д
    Последно редактирано от PinkPan7her : 04-11-2015 на 13:46

Мега фен Аватара на tori
    Синьото ти се е получило прекрасно!

Мега фен Аватара на Dagichka
    аах, да, бели ли бяха яйцата?

https://scontent-ams.xx.fbcdn.net/hp...16090459_o.jpg тез с грозните големи лепенки са пукнатите, които само по този начин можехме да спасим :дд

скейтчо, това вътре шоколад ли е? мм

шоколад е да
    супер са ви яйцата на всичките

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Тук е момента, в който dreamwalker те цитира и пише "NomNomNomNom".
    Сигурно ти е сърдита, че я изпревари.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Сигурно ти е сърдита, че я изпревари.
    Не, на Лиланда не мога да ѝ се сърдя.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ден 3 вкъщи : Баща ми ми даде четвъртинка зопиклон, а майка ми довечера ще ми даде половинка ксанакс :д
    В момента съм се разплула като желе :д
    Чудя се какво да сготвя или какво да направя, нещо креативно.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Лесно ти е на теб. Аз от майка ми не смея да поискам аспирин, че ще ме вкара в болница или ще ми прегледа зениците.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa

нещо съм на вълна дъ кюр :Д

мразя пролетта. зимата беше уютно, студено, бяло, стерилно. и нямаше толкова хора по улицата. досадни са ми. тъпи. глупави. прах, мръсотия, пот. ил.
    пускам си ски бягане, за да се 'изчистя'.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    очетата ми виждат красотички : ))
    искам/е/ ощеее

направих курабии, но не ми харесаха ;/

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от Andjyy Виж мнението
    очетата ми виждат красотички : ))
    искам/е/ ощеее
    ако качиш своя снимка ще стане красотичка

много ми е тъжно пак и гледам да се разсейвам с глупости :д

Слагам щастливия фейс и отивам да се видя и да пием по няколко бири с 1 приятелче,с което не сме се виждали от доста време и така..адиос мучачос

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Тази година отлетя толкоова бързо...обичам и всеки ден по-силно <3
    А сега като спи като детенце ми е още по-сладък.
    Щастие било.
    maDamn

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    много странно и объркано, тъжно и развълнувано, и влюбено същевременно :/
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Много интелигентно го караш.Обяснявай го малко като за по-прости хора като мен например.Поне избацай едни субтитрички на български ако не друго.

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Не вярвах, че някой е способен да произведе такъв пост като на Niakoitam, но явно наистина няма невъзможни неща. Сигурен съм, че не само са го заговаряли пред тоалетната, а направо са се извивали опашки от "учтиви" жени да му правят свирки.

Пич, само лайна ли имаш в главата си? Това, което написа е повече от отвратително. Само някой отчаян от живота, непоглеждан от жена антисоциален тип може да разсъждава по тоя начин. Аз отказвам да живея в Свят, в който да не мога да се държа свободно с някоя жена, без да си помисли, че имам други намерения или с мен няма да се държат свободно, за да не си помисля нещо.
    Ти си играч както многократно във форума са отбелязвали.Аз просто няма как да се меря с играчи като теб...

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Мда.
    Обикновено дори съм от тези, на които им се струва, че мацките наоколо се държат леееко по-свободно... и въпреки това постът на Някойтам е чисто и просто пълен с лайна. Примери за кво точно бяха това? Пълна вулгарщина, каква учтивост, какъв флирт по-точно?
    И всеки път като даваш примери си мисля как определено трябва да си смениш обкръжението.

Не си намерих козунак, ще се разплача. Дано утре на грила да има! Ама пък си купихме сушени калмари да ги ядем с бира :д
    И аз те обичам... :*
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Мега фен Аватара на an7raks
    Тоя папагала пак психолог го раздава...
    Пак не ми стигна почивката, въпреки че дори си я удължих с два дни. Времето с Нея не ми стигна, времето с нашите не ми стигна, времето с аверите не ми стигна и изобщо искам пак!
    Поне знам, че ще й видя муцуната след по-малко от два дни. Определено няма да ми е трудно да свикна да е край мен за по-дълго време... Дано ни се получат нещата за лятото, а и за после.

Мега фен Аватара на galaxy29
    дам, дано ви се получат...

Мега фен
    начи до гуша ми дойде от яйца и козунаци и кошнички и зайчета и тревички и лентички и рисунки и иконки и покривки и масички и съседи и ахдхасйдхахуиявуеяхвейасй

Мега фен
    мамицата ви мръсна са ви видях че и тук сте налазили

да се пропърдите и да си осмърдите къщите дано

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си