Добре щом казваш.

Чудно защо ли в такъв случай много жени хлътват по разни бад бойсове. Сигурно,защото много ги интересува дали флиртуват или са просто учтиви.Вероятно и мислите им може да четат.

А флирта за да го има трябва да се подеме от едната страна,която бива заинтересовна.
Оправданието (не казвам,че това важи задължително и за Холи) всеки може да го има и за всичко.Други си е да ти кажат,че са правили нещо от учтивост,за забавление или да ти кажат примерно,че те обичат ама после да излезне, че било просто приятелски казано.Все пак не забравяйте че ние имаме чеп,а вие не.Не е като да не съм виждал как разни момичета се натискат "просто приятелски" на разни момчета,че и разни по специални думички са си казвали.Не е като от учтивост и мен обвързани непознати жени да са ме заговаряли примерно пред тоалетната на някое заведение с реплика от рода на това,че много време съм си го бил тръскал.

Не е и като обвързани жени да не са ми търсили видимо вниманието,кокетничейки ми и обсибвайки ме с комплименти.Ама то сигурно и това просто от учтивост са го правили.Знам ли. Пък една омъжена директно в разгара на купона си хвана и брат ми за чепа пред очите на гаджето му,с която са приятелки.Пред нас се оправдаваше,че било от алкохола и просто се изпуснала.Не че и с мен не се сваляше няколко дни....явно от учтивост просто,не че не си беше довела и някакъв,защото си бяха просто приятели пък накрая разказвала и на приятелка на гаджето на брат ми,че той я бил свалял постоянно.Абе аз не знам кьорав ли съм,но такова нещо не видях някакси.Е,поизбъзика се някой и друг път,но повечето време беше надалече,но ако това го е приела за флирт аз как трябваше да приема например нейната голяяяяма учтивост към мен.

Та с номера за възпитанието всеки може да мине попринцип,но не е лошо да се вслушва по повод "възпитанието си" и в страничните хора ако смеят да са искрени разбира се.Те по-добре могат да видят нещата как стоят.
И да разликата между учтивост и флирт е точно толкова тънка,колкото една девойка да хване примерно постоянно да се натиска с даден младеж и едвали не да се целуват държейки се като гаджета постоянно и в един момент,когато опре ножа до кокала да се измъкне от ситуацията с думичките:'Аааа ама аз наистина те уважавам и те обичам,но само като прител.
Когато една жена си има гадже например всичко по-различно от една приятелска прегръдка с мъж вече минава границите на всякаква учтиовст.Даже поякога и не само физическия контакт е фактор...