- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Гадняр! Тогава утре ще ти изпотроша вече боядисаните яйца в масата за назидание!
Утре троши, каквото и където си искаш! Аз утре ще ям козунак!
word!
йеее, топнах си краченцата във водата през април като истЕнски гларус, после съм заспал на плажа, събудих се от куче което скимтеше покрай мен.
Първото ми ходене на картинг също бих го окачествил като позитивен момент, вятъра когато засилиш, абе яко ...
Всичко завърши с победа на любимия отбор в приятна компания и сега съм изморен, но за разлика от други пъти не от мързел :Д Дори нямам време да разгледам кой си е снимал яйцата, козунаците и кой къде е бил в тези прекрасни слънчеви дни :д
Секс в Хаити, френски кибрити
Христос Воскресе, народе! Мир и любов, смирение и човещина!
Пожелавам ви приятно празнуване, дано и при вас е толкова слънчево колкото при мен, да са ви здрави яйцата и вкусни козунаците!
Аз ще прекарам деня лежерно - хапвам с любимия, заминаваме да тренираме, после ще го водя на българския грил по случай празника и евентуално на партито след това.
Ами, сънена съм. И съм много щастлива и най-вече успокоена от резултата! Прекрасен подарък за днес и утре, направо си ми е перфектно. Отивам да се изкъпя като ми свърши песента и след мъничко се смъквам на домашно партей с дъртите, за да ми се отбележи имения ден. Айде, честито ми! И нямам търпение за утре, верно за пръв път си чакам рождения ден с ебати нетърпението, чак не знам! Дали не мога ей сега да пия един вишнев ликльор за добрите новини? Ха, не мога, бе! А утре сме на вино.
май искам да се върна към стандартното ежедневие. единственият празник, който празнуваме заедно и на който и на мен ми е ПРАЗНИЧНО е на 6-ти и се очертава да сме сами с баба, щото всеки е забегнал. ми, майната им. пука ми.
днес ще уча. оставих да се натрупа. ъх. започва да ме мързи само като се сетя.
тийна започна да ми писва. хм.
"Каква е разликата между Исус и иконата? -иконата може да се закове само с 1 пирон."
оф, наще са взели гаден козунак, затова се утешавам с нутела :дд и готвят мило мъртво агне, а пък аз си ям лещата :д "празник", нп
^^Отвратително!
Христос Воскресе![]()
Учим с моя и се занимаваме с битовизми вкъщи. Накупих си някакви ранни подаръци за рождения ден и съм доволна :Д По-късно българите организират среща по случай празника; бих могла да се отбия. И една разходка по плажа няма да ми дойде зле, предвид слънчицето навън. Мхммм.
Последно редактирано от DisappointedDreamer : 04-12-2015 на 12:15
У нас майка ми и братовчедка ми отказват да кажат "христос воскресе", от колегите ми колежката написа христос воскресе, никой не й отговори, освен един колега, който я пита - 'ма видя ли го бе, кристинке :д
Аз си мълча, все ми е тая, само мир да е :д , пък бог, исускат аи мария магдалена избухват във фейсбук :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
мех, аз отговарям с 'подобно'
Някви странни криипове пак се навъртат ;д
Иначе този празник не го чуствам както Коледа или 3ти март,ама го празнувам...кво да се прави
Някъв мач щяло да има от 6 часа и решихме да го гледаме в нас...Нищо не разбирам от футбол,ама карай да има:Д сложих бирите в хладилника ся и дано за час и половина да се изстудят;д
Дейба шибания ден. Да умрат всичките боклуци, дейба. На кво ли се надявах и аз?! Оптимистка.
Повече няма да пия
защото
болиии ме главаа
Христос Воскресе! Повече здраве, повече любов, по-малко спукани кондоми и драми в Секс![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
podstrigah se kyso i se obrysnah i vuzkrusnah
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Хах, разбрахте ли как идиотите от "Игра на тронове" са leak-нали без да искат епизода... И то не само първия, а първите четири!![]()
Отнякъде имам загадъчно синьо петно от боя за яйца на пръста...