- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
^ ooooo,да
Искам вече да е събота и макрото да се е зад гърба миИ сега като се върна да се окаже, че съквартирантката е е преместила да живее в хотела и да мога най - сетне да се видя с него.
Поуспокоих се малко. Ама що деня ми като цяло да е баси гадния?! Много мразя работи отбий номер, дейба.
Преди няколко часа имаше вероятност да умра. Буквално. Щеше да е баш Великден. В шок съм още. Не го проумявам. И сега не мога да пиша, а много яки неща ми се случиха тези дни. Ама... баси.
Не съм чувала, dreamwalker, разкажи ми :д
Ми, едни ги преследват полицаите, те не могат да вземат завоя (слава богу) и се удрят в ляво от нас- в едно дере. От колата, като по чудо, излиза невредимо момиче, а след нея и двама цигани. За секунди идват полицаите и ги събарят на земята. Оказа се, че са я отвлекли.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Много съм натварен.Тъпо ми е,тъжно ми е и сякви такива.Утре си пускам щорите,изключвам си телефона никой да не ме занимава.Ще го ударя цял ден на спане и гледане на филми...
Първите 4 епизода на Game of Thronesсега им се нарадвах, ама следващите няколко седмици ще ми е тъпо, като трябва да чакам
И като цяло ми е добре, като изключим това нелепо събиране днес. Дрехите ми вонят на цигари и овце... готвени, но все пак не е приятно. Само нашенци могат да си позволят да седнат на маса до непознати и да пушат, докато другите се хранят. Освен това съм възмутена от всичките намръщени физиономии, на които се нагледах днес. Поне вече знам какво е и повече не бих отишла.
Picture Day утре на работа, приготвям се за хаусът, който ме очаква още от ранна сутрин.
Ъх, снощи сънувах някакви щуротии. Всъщност сутринта ми дойде страхът. Кофти. Ама кво пък, ние нали сме ок.
За три дни бях в три различни обстановки и това ми подейства натоварващо.
Странно, този път като бях там, бях спокойна, но някак не го усещах както преди.
Най- накрая открих подходяща риза.
Тези дни с момичетата трябва да обсъдим петъка. Нямам идея как да подредя нещата.
^гуш, минало е вече, вие сте добре, това е важното ^^
не мога да спра да мисля за съботатаа, ще е голям филм и ако пак ми минат схемите и си изкарам добре на оникс ще съм доволна :д и се чудя какво да правя, ако и той е там.. макар шансът да е малък, той се е променил и вече ходи само на д'н'б при най-големите друсалки, но.. ще видим ;д
Имам много за разчистване, но ми е много мързел. След малко ще е тук, още няколко часа и ще го гушкам. Най-хубавия подарък. :3 И още малко и аверите ще заседнат на кафе в нас, дано не е катастрофа. Той обеща да спаси деня ако е, де. Ама пак се надявам да не ме нервят с простотиите си.