- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
ша водя аурис на лидълско селфи до ъгъла дето пуска ток
кара ме да се чувствам значима, а това не ми се беше случвало от много време. и това ми харесва.
пуснала съм си БГ радио, пия си сокчето и си мисля...и се усмихвам...и си мисля... ((((((:
-.- може ли не за моя сметка да се забавлявате
Днеска ми е свободен ден и се чудя какво да правя.Единственно по обяд имам една работа за 1-2 часа и след това съм си айляк ;д тъпото е,че всеки е заминал за някъде и няма да може да се съберем ....и такива работи
Хубав ден на всички.
доста по-добре от вчера. Бясна заради Байерн, бът, нвм.
Искам сега един спокоен ден, в който да правя-нищо.
maDamn
Омг, първото ми участие в операция! Вярно, като асистент, ама пък беше много вълнуващо! Искам пак!
Добре се нареждат нещата днес, освободи ми се целият ден и сега се чудя с какво да го запълня.
You are broken, I can fix you...
Оплакване от болница Токуда -
бях на фирмени изследвания в Лозенец, всичко мина, аз си имам едни юзър и парола за здравното осигуряване и гледам - ни моа вляза да си видя резултатите.
Пиша на един колега да го питам как ги е видял - 'ми трябвало да слезеш до лабораторията на първи етаж за юзър и парола ,
АМИ АЗ ОТ КЪДЕ ДА ЗНАМ, ЛАБОРАНТКАТА И ТАЯ НА БЮРОТО СЛИВИ ЛИ ИМАТ В УСТАТА, ЦЯЛ ДЕН СИ ГОВОРЯТ ГЛУПОСТИ И НИКОЙ НЕ МОЖА ДА МИ КАЖЕ КАТО ГИ ПИТАХ ЧЕ ТРЯБВА ДА СЛЯЗА ЗА ПРОКЛЕТА ПАРОЛА НА ВСИЧКОТО ОТГОРЕ ЗВЪНЯ В ЛАБОРАТОРИЯТА 3 ПЪТИ ЗА ДА ПИТАМ ДО КОГА РАБОТЯТ , ЗАТВАРЯТ МИ, КАК МОЖЕ ТАКАВА ПЪЛНА ПРОСТОТИЯ
написах оплакване на сайта, и едни 40лв днес за таксита ми заминаха. Нещастна работа. Простотия. Мразя хора, които не си вършат работата. Не стига, че не съм се наспала за проклетите изследвания, а и цялата сутрин ми замина ей така. ей така.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^В Токуда са отвратителни. Освен ако нямаш познати, защото тогава или биха ти обърнали повечко внимание, или познатите ще те въведат в нещата.
слушкам си колдплей, радвам се на хубавото време и се наканвам да уча за изпити, хаха :д
и да чистя, естествено
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
навън е слънчевоо и прекрасно, скапана съм от аеробиката, но не се оплаквам :д
искам да идва съботаа, макар още да не съм си опекла схемите както трябва, но не ми пука отивам :дд и ако го видя него там не знам кво ще се случва..
http://www.hitherandthither.net/2013...hair-hack.html
Дали да не го убедя за такъв стол
Искам да пръскам, боядисвам, мацам, лепя, режа, създаваааааааам! Вчера облепих една покъртителна секция с washi tape, разкошна стана. Искам да правя нещо, искааааам!
За момента трябва да се задоволя със зубрене на слайдове![]()
Днес изрязах доста шаблони за шапките. Станаха супер красиви. И пискюлчетата и те. Вторите са по- хубави обаче, щото тъмно червеното изглежда по- добре с черното. Показах и на другите по- лесния начин да ги прикачат. *гордост*
А. ме тъпчеше с шоколадови солети и тайно си хапваше и тя :д И после се шегувахме с нашите си неща и другите зяпаха тъпо.
Много си ги обичам.
Нацелих номера на токчетата.
Бях на покрива на бараката отзад, щото съм лекичка и няма начина да падна заедно с нея. Не можах да се справя обаче с поставената ми задача :с Тая тръба излезе тясна.
Някак тъжно ми е обаче. Винаги ми така преди рожден ден. Нямам логично обяснение защо.
И утре няма да се получи, както исках. Дано е по- добре!
Баси деня...първо чаках в НАП час и половина да плащам едни работи и накрая си изтървах реда(минах се пак де ;д помилих им се малко) после на връщане в най-големия пек в автобуса направих грешката да седна до прозореца и няква загоряла бабка се опита да ме изнасили;д в магазина пък одеве чаках 15 мин сиг на опашката и се оказа,че съм си забравил портмонето ...само филми днеска,а дори не е свършил деня
Не си спомням някога да съм била толкова изморена преди. За пръв път си позволявам и да ми проличи, както външно, така и чрез държанието ми. Едва гледам, последната седмица нямам повече от 6 часа спане, взети заедно. Поне днес малкият няма да е у нас и ще мога да се отдам на писане на есета, остават ми само още 2, плюс annotated bibliography за едно от тях, което пак ще ми отнеме цялата нощ, понеже изисква 500 думи за всеки източник на инфо. , а те са поне 5 моите.
И тъкмо си мислех, че в Събота ще вали и аз ще се наспя и се сетих, че ме пращат на курс от работа и трябва да съм там от 8 до 3, което нямаше да е чак толкова зле ако не се намираше на 20 мили от нас.
И ако този по английски пак си позволи да ми направи забележка, че идвам без нищо написано, просто ше стана и ще си тръгна. Плащам луди пари, за да ме учат на нещо, а не да се държат с мен все едно съм все още в гимназията.
почивам си днес. чилвам си и слушам яка музичка и си танцувам наоколо)))
и никой повече няма да ми се качва на главата.
да))
//beyonce mode: on:Д