- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Ок, най-близкият ми приятел ( и бившо гадже преди години) се прибра от държавата, в която пребивава и дойде да ме види до работа и час-два сме зяпали рутерите в неговата работа, Tier 1 core рутери, бруталните конфигурации ( нямам идея дали някой във форума се занимава с това, in case някой се :д ), ама vrf/vpn-и с четирицифрени номерации, mpls със rsvp, igp-то е is-is, и bgp-то се търкаля отгоре, при това на Juniper-и, в екстаз съм :д
Иначе, останалото е едно никакво.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Малко тъпо е да дойде бивш и да си говорите за техника.
Ако разглеждам гугъл стрийтс, ще се натъкна ли на теб пред бившата ти работа ?
Жалко, че ти никога няма да разбереш от личен опит как да се отнасяш с бивши. Щото си нямаш бивши, нито настоящи или бъдещи :/.
Разглеждал съм го, не снимки, да не решиш, че е било отблизо.
Не схванах втората шега, ама станах в 7 и вече спрях окончателно ;д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Не беше шега, а въпрос свързан с колите на гугъл, които минаваха и снимаха София преди 3 години
На първата ми работа няма шанс, там не напускахме сградата, нищо интересно наоколо, освен за обяд :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Добре ми е. Днес успях да си предам единия протокол по физика още в часа, потичах си стабилно, после даже успях да се изкъпя/който е бил в студентски, знае каква благодат е/, пийнахме си биричка и като цяло съм доволен от деня си.
Кофти, че няма да я видя тази седмица, ама нищо не мога да направя. Поне ще си припомня малко какво е да се чудиш как да си пропилееш времето.![]()
Всъщност, имам си курсови, дето мен чакат, така че няма да е баш пилеене, ама пак не са като за два цели дни.
http://www.prikachi.com/images/111/8055111N.jpg колежка ли ти е ?
http://www.prikachi.com/images/128/8055128l.jpg нали за едно и също място говорим, това е срещу
Хахаха, да, дори там съм се подстригвала веднъж. :Д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
parklife
<3
утре терминал (о, каква изненада :Д) и така
Добре боравиш с гугъл мапса, признавам ! :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
У пичку материну!
Толкова да ми се спи и тялото ми да е няк'во like "Nope. not going to happen", съзнанието ми е супер изтощено, но не... Funnieh, so funnieh i cunt sthap laugh..
Все тая де... И без това след 12 минути ще я събудя.. да ми прави компания.. много лош!
Междувременно, слушам якия ремикс..
Много ми е скучно по-това време на денонощието, поне да имаше с някой да се псуваме тука, но не. Мега празното.
Нещо пролетната ме удари и ми е много неебателно... Мързи ме да се движа, постоянно ми се спи, но не мога. Евала просто.. Еби му майката, отивам за сок..
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.