- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
мммм прибрах се от дискотеката вече и сега се чувствам леко пийнал, хахах :Д
видях се с кити и даже я викнах към 5 да пием по нещо(водка) но тя с нейната приятелка явно ни сметнаха за твърде смотани и не искаха да ни правят компания ;ш
иначе като цяло не можахме да си направим 'yolo' вечер така че...
слабо
само дет похарчихме маса пари
ама шанс ...
има и др път :Д
Ей от кога не съм влизала, залипсвахте ми...Дoбро утро!
С ново самсунгче се сдобих, старото ме прееба баш на 1ви АприлМного съм доволна за сега.
Мноооооого беше миличък тая нощ. Имах неотложна работа за вършене вкъщи и трябваше да седя будна от 2 докато дойде време за тренировката (6ч.), за да мога да я свърша и той остана буден с мен, за да не съм самичка. Много е милоне съм и предполагала, че някой ще го направи за мен. Да не говорим, че и предишната вечер пак седя почти цяла нощ, пак заради моя глупост.... Накрая едва гледаше милото, викам лягай си, НЕ, лягай си, НЕ.... говедо. После 15 мин си казвахме лека нощ и не можем да се разделим, лел
Нямам от какво да се оплача просто, много съм си щастлива с него пък ;3
Станах на време и пих кафе - трябва да се отбележи. След малко хуквам на даскало, а като се прибера - по задачи. Времето било щяло да бъде супер жега, тъй че няа кво да стане. Обзел ме е някакъв оптимизъм. Само дето имам да развивам тема по география, тъй че събота и неделя няма да съм особено приятна за гледане. Кофти, че няма да се видим, определено, но нямам и възможност да ходя натам. Снощи май малко се поразсърди, но нищо не каза. След малко го будя и тка.
Прекрасен ден на всички ви.
За чий му трябваше да сменя датите?! Следващата седмица имам освобождаване от изпит, казус, представяне на тема и.... колоквиум както излиза. Дразня се, но се преживява. На 29ти ще гледам втората част на "Отмъстителите", после отивам да се пека, толкоз.
Оф. Искам да кажа че съм добре, но не съм :д
Понеделник ще дойде майстора за този теч. Мразя битовизми :д
Мра-зя
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
добре ми започна деня. обади се и предложи да изведем моя звяр и неговите зверчета в парка. и после ще ядем плодова торта. и после не знам, но ми е все тая, стига да съм около него и да се разсейвам от скучното ми и гадно ежедневие.
Телефона ме събуди както обикновено, а бях решил да не си навивам аларма и да видя кога ще стана :д
Иначе ще си лежа днеска :Д
Спряха ни водата(Авария някаква)Наложи ми се да слизам до мазето да наливам вода.
Обаче само да не бях виждал тези два големи плъха да припкат към мен,ще излъжа ако кажа че в този момент не ми се прииска да бягам за живота си![]()
в понеделник Той се прибира и ми е многооо развълнувано, все още не мога да повярвам, че се прибира за постоянно
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Ах, така ме изненадаха снощи миличките ^^ Беше супер сладко. Буквално дори. Имаше еклер със свещички :д
А жълтата книжка... най- миличкото нещо, което съм получавала!
Съседите се събудиха от пеенето им. Хаха, много беше готино всичко. Обвиха ме с балони и ми бяха купили символични пуканки :д
Довечера няма да пътуваме, но ще си го направим тук. Макар, че не исках. Ама няма как. Все пак ще е хубаво.
Само той липсваше.
Но ги обичам много. Шокираха ме много. И колко ли са си играли да го правят. Ах. <3
А сутринта мамчо ми беше оставила писмо. Не очаквах така чак да се разнежи :д Написа ми... много неща. Обич.
ААраАЕеаеАЕае КАК може компа да ми лагне точно на края на исталацията на gta5 след час и половина чакане
![]()
Ми изискванията ги покривам,ама пак не се знае...като я пробвам ще кажа
мило дневниче,
никога не съм изпитвала толкова противоречиви и взаимноизключващи се чувства, които да са едновременно релевантни и абсурдни. разбира се, в главата ми е каша.
ахахах, днес ми се случи нещо необичайно. с непознат, есте. обичам <3
та, самотно ми е, а не съм сама. тъжно.
о, и май не съм любителка на бързите скорости, но адреналинът ми дойде освежаващо, де. не бих се возила пак :Д
и тъй.
минимума го покривам и аз но няма да стане сигурно :Д
драсни като я подкараш да кажеш как върви, ако не забравиш
Minimum
OS
Windows 8.1 64 Bit,
Windows 8 64 Bit,
Windows 7 64 Bit Service Pack 1,
Windows Vista 64 Bit Service Pack 2*
*NVIDIA video card recommended
Processor
Intel Core 2 Q6600 @ 2.40GHz
AMD Phenom 9850 @ 2.5GHz
Memory
4GB
Video Card
NVIDIA 9800 GT 1GB
AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
================
hahaha, това и на машина по-стара от десет години ще тръгне, ако някой им вярва
Много сте ми забавни геймърите, защото сте неспособни да схванете, че минимални изисквания означава, че дадена игра може да бъде инсталирана, но по никакъв начин не означава, че същата игра, ще може да бъде подкарана
папугай, първо съм доста далеч от геймърството и второ има разлика м/у това да я подкарам и това да я играя така както искам
с изискванията си бях напълно запознат и без да ги пускаш :д
антракс, такова хубаво време във Варна, ходи в норда пий една бира, яж една цаца и си питай шапката :Д