- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Татаратата! Беше интересен ден, определено. Сега си чакам аверката, че имаме да разхождаме един дзвер. Вобще не ми се кибичи из нас, а времето е тооолкова яко. :3 Даже книжка не ми се чете.
Най-после свърши и тази работна седмица. Сега остава и да оздравея и всичко ще е 6.
Welcome to the Jungle...
Как се чувствам?
Смесено - бол от емоции и усещания...
Хем, ми е петъчно (йеее, утре и други ден не съм на работа), хем съм мега уморен, хем леко ми се спи, хем не ми се спи, скучно ми е, но и нищо не ми се прави...
Идеи?
Добър ден беше. Бащата ме взе от Стз и сега след като се навечерях със супичка от лапад и фиденце си ми е супер гот. Времето е уникално цяла седмичка. :3
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Хаххахаха вярно ли, и майка ми го е пусналa, виждам, че дженифър анистън се размята по някакви магистрали :д
btw, uber колите най-накрая са се увеличили като брой и тази седмица ползвах два пъти !
Много е готино, а днес ме вози една мацка на средна възраст, с голямо пежо, и целия таван беше остъклен ( не беше кабрио .
Като цена излиза същото, защото
0.40 на км
0.20 на минута престой И минута движение
а нормалните таксита са
0.70 на км
0.22 на минута престой само
също uber преди почти нямаше , а онзи ден чаках 15 минути за колата, защото най-близкият шофьор беше далеч.
За сметка на това мацката днес дойде за 2 минути.
Последно редактирано от NomNomNom : 04-17-2015 на 18:27
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Още не мога да повярвам, че е истина. Все добри хора си отиват сравнително млади от тоя свят...Та баща ми е само с 3 години по-млад. Аз...не искам да мисля за това, но просто не мога.
нервно ми е. и объркано.. мм да, екстра направо ;д но пък утре ще се разбия, не ме интересува!!
Не ми се изкопават стари теми, но
- бихте ли се зарадвали на подарък за рд - usb котлон и usb хладилник за да е кафето винаги топло, а бирата - студена?
Не знам какво да му взема на човечето, всичко друго си има.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^ Подари му телескоп. В Испания небето може би е по прочистено и звездите сигурно се виждат по-ясно. (:
Небето няма как да е по-прочистено, освен ако не е някъде далеч от цивилизацията/в някое село далеч от много светлини. :Д За северните страни важат малко по-различни нещица, но пак е кажи-речи същото.
Номи, изглежда готинко, аз бих се зарадвала. ;3
ПТ: Аз съм малко по-добре. Още ми е тъжно, но има кой да ми даде опора...