- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
^^^ мда, забравих най-важното - светлинното замърсяване... :/
Между другото - ако някой има ходене до Белоградчишките скали - там в подножието има възможност за палатки и през нощта е тъмно, много тъмно, а звездите са ясни, много ясни! (:
Ако дойдете в Белоградчик, ми се обадете.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
рънърчо, много ти благодаря за отзива, взимам ги без да се замислям,
М****, искаше ми се лично да ги занеса и да се поберат в голям ръчен, но ще го ползвам и телескопа, като идея, мерси !
ох, всеки ден едни и същи хора сме :д
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
https://www.youtube.com/watch?v=4rglalj2UwA
така
и ми се гледа нещо на Тарковски от доста време, но не мога да се настроя някак си
и може би е подходящото да се оплача, че когато /най-сетне/ си събера пари за книжки няма това, което търся
не съм изненадана
все пак, хъх
Последно редактирано от lunacy : 04-17-2015 на 22:03
Уморена. Да, в някакъв мир със себе си, но изморена. Дори съм твърде уморена, за да ям нещо човешко, така че го карам на ядки.
Абе, честно да ти кажа, в момента ако ще маса, затрупана с храна да ми предложат, пак бих си набивала ядките. И алкохол бих отказала, както и секс, вероятно дори масаж и баня...
и аз да кажа, че подаръчетата, дето си замислила са готини :д
Не знам дали винаги ще трябва да правя подобни дивотии, за да се чувствам жив, но си заслужаваше... Всяка една секунда, в която не мислиш за нищо и никого, а просто пристъпваш с надеждата да не залитнеш в погрешната посока...![]()
Тъкмо си мисля как утре ще вали сутринта и аз ще се наслаждавам на дъжда от леглото си, от което имах намерение да стана по-рано от 10.... и се сетих, че имам курс и трябва да тръгна от нас в 6:30, за да стигна там на време![]()
айдееее пак е 6, даже след първото метро, пак се прибирам сам
и всеки път си казвам, че следващият път няма да съм сам
ама съм си сам :Д
Stop making a fool out of me
Why don't you come on over
Valerieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
вече по навик ставам в 8, грр. но пак заспах де, сега си чакам закуската и ми е обнадеждено, навън е приятно, само се моля да не вали и гърми вечерта, че хич не обичам :д все още не съм наясно със себе си и какво точно искам, но предполагам, че само ще си стане като/ако евентуално го видя..
Зле. Единственото, което искам, е да оздравея.
Welcome to the Jungle...
Звездобройци, кога е новолунието? И в каква сфера се пишат желания?
А кога е следващото пълнолуние?
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!