- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
след цял ден канене,разни гърмежи и светкавици най-накрая заваля....обожавам когато е топло и вали.Не разбирам хората кво толкова бягат,все едно ще се разтопят
Мерси, крийп...ъъъ дриймърке. :Д *шегувам се, забелязах, че много хора ти викат, че си крийпи*
Анджи, благодаря и на теб. <3
ПТ: Много се ядосвам така. То да е 1-2 часа, окей, ама то цял ден...Карай де, ще ми мине, важното е любов да има. :Д
Скейтче, и аз много обичам да вали. <3 Даже ми се искаше да изляза навън, но трябва да отида чаааааак до Бургас...
Някво такоа ми е все тая, даже не съм излизала от нас. Да си гледат работата всички, след като на всички им е все тая. Деазнам, дори не съм разочарована, щот нищо не съм очаквала. От никого. А пък май трябва, така мисля. Все тая. Даже вече не ми е и гладно, хапнах малко супа и некви пуканки, дано издържа до момента, в който ще знам кво ми се яде и кво ми се прави.
'Начи, от всяка простотия ли ще се притеснява тоя човек, бе... Грр. Бтв, аз никога не съм казвала какво бих или не бих направила, така че няма право да ме съди за нищо. На теория звучи много добре, ама на практика нещата не са точно така.
Лел, от колко време не бях писала тук, чак да ми залипсва форума.![]()
Лина,доста повече ти отива така !
Хубаво,върнах се в UK.Отново плакахме всички,но няма начин,такова ще е доста време.Даже мъничкия плака,нищо,че едва ли разбираше,че тръгвам,дано поне ме познае следващия път като си дойда.. Зле ми дойде почивката, не очаквах по-такъв начин да се случат нещата.Поне двете с нея се оправихме,та ми е щастливо за това.
Гледам в Асдата се е отворило място,дано ми звъннат,ще се радвам доста.Малко пари са,но пък за 30 часа седмично,няма как да получавам повече.
Последно редактирано от nexttt : 04-18-2015 на 18:03
днес се гушкам с тази маца
https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...8c25547ef05815
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.n...b0eb56e9809a9e
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Последно редактирано от M**** : 04-18-2015 на 18:26
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
^ Тогава ще ти взема едната! (:
Но ще ти позволя да й идваш на гости! (((:
btw: сега по темата за чувствата:
Днес, в метрото, се возих с две мацки - едната бе татуирана над гърдите, имаше и тату на врата, точно под едното й ухо - тату на две черешки... Слязоха на Младост 1 и говореха за писане на кодове, проекти, срокове...
Брей, що не се научих да кодя като бях по-млад... :///
много е сладък, като започне да се интересува от медицинските неща, да разпитва, да слуша с интерес, да кима уж разбирателно с глава и след една минута да каже "айде сега ми говори на български" ;d като се замисля и аз сигурно изглеждам леко комично, когато започне да ми разправя за археологическите му неща, хахах.
иначе днес главно се излежавах и си четох книжка, докато валеше. чудничко ми беше. после той се отби за малко и ми даде най-готината кравичка http://i.imgur.com/iiMpEGK.jpg ;3 най-романтичния намек, евър!сега обмислям да си пусна private practice, ама може преди това да направя 1-2 игри. а пък утре ще е дълъг ден. трябва да ходя на преглед, после с куч пък до неговата клиника, и може би ще е добре да отида дo моргата, за да поуча мускули-стави-връзки, че предстои колоквиумче скоро, а аз нямах време да чета последния месец. ще трябва тези 300 странички да ги опукам за два-три дни.тцък. отсега ми се гади ;д
мечтая си за лято, планина, и нищоправене :}}
^^влюбени панди хихи
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Лиланда, червен ли ти е естественият цвят на косата?
По темата:
Общува ми се с някой непознат, искам ново приятелство, нещо различно, което да ме разсее от ежедневието.
Ще трябва да потърсят друг - аз не преследвам. Никога не съм си позволявал да заговарям момиче/жена, където и да е било на публично/обществено място. (: И всъщност - надявам се някой ден да попадна на преследвачка - т.е. аз да съм преследвания. (((: Много се кефя като чуя по новините, че някаква фенка се вмъкнала в къщата на някой световно известен актьор. (((: