.
Затворена тема
Страница 356 от 367 ПървиПърви ... 256306346352353354355356357358359360366 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 876 до 8 900 от общо 9154
    Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    Никога не съм си позволявал да заговарям момиче/жена, където и да е било на публично/обществено място.
    Още по-зле, само стоиш и гледаш, гледаш и вървиш след тях, вървиш и подслушваш, освен да се имаш за ескорт, защото другото е ясно

Супер фен
    Предлагам и тук да спрем с това обсъждане - и ако щеш вярвай, никога не съм вървял след който/която и да е било. Това е. Аз спирам, че съм офф-топик. (:

Мега фен Аватара на 102
    има ли готини теми

Мега фен Аватара на Blab
    спи ми се, уморена съм и искам да спя.
    изобщо не завиждам на хората, които постоянно пътуват.
    мразя да събирам багаж.
    не се събирам в багаж аз.
    пффффффффффффффф.
    а мисля и да пека сладки.
    но първо да гладя.
    изобщооооооо...........
    да:Д
    мрън!

Мега фен Аватара на pandabear
    Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    ^^влюбени панди хихи
    a, не... рано е още за любов да се говори :}}

Мега фен Аватара на NomNomNom
    M****, имаш ли маци?

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...b7fa5461c8efcd

Уплаших се като влязох в стаята, буквално дирех майка ми няколко секунди :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Лекарката ми забрани да бягам известно време, че проблема ми се оказа малко по сериозен. Най-накрая да се стегна и да започна да бягам на стадиона и да ми изникнат проблеми...Все пак не мисля да спирам, 1-2 дни почивка и се връщам. Ще се пазя повече, все пак твърдо съм решил да вляза във форма.
    >>DjBelev<<

Супер фен
    В момента гледам "Американски Пай 3: Сватбата" по Нова тв, припомням си филма и отново се пукам от смях! (((:

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    M****, имаш ли маци?

https://fbcdn-sphotos-h-a.akamaihd.n...b7fa5461c8efcd

Уплаших се като влязох в стаята, буквално дирех майка ми няколко секунди :д
    Имах, цели 13 години, но нещата се промениха преди няколко години... :/
    Последно редактирано от M**** : 04-18-2015 на 22:59

Мега фен Аватара на an7raks
    Липсва ми, даже много и се надявам другата седмица да не се измисли пак нещо и да не се видим...
    Иначе като цяло добре ми се отрази излизането и биричкта. Болеше ме гърлото, а сега вече ми мина.

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    малко се понамокрих докато се прибирам в тоя дъжд но като цяло и по мокър съм бил :д
    сега ще ти тегля един душ, ще си пускам сериала и ще заспивам на дъждаааа
    ако не спре де :Д

Мега фен Аватара на skatew
    Имах имен ден
    а празнувах рожден ден
    утре ще ме боли глава
    Нищо де
    алкохолик не-алкохолик
    всички умираме
    стана като стихче
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    ^
    аааа аватара пръска тикви отвсякъде.

На вън птиците пеят
    въздуха е по свеж отвсякога
    и ми намирисва на лятоо
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    аами,
    имам да чета една тухличка и евентуално да назубкам някви там неща. тегаво.
    и ми се спи. постоянно. и въздухът навън е отврат. задушно ми е. искам да е зима, да се завия, да си сложа слушалките и да спя. ъх.
    тайничко се надяам да се прибере днес, за да ме разсее от... това.
    хъх, времето рефлектира върху настроението ми. обикновено, хората са щастливи, когато е слънчево, светло, топло и тн, мен пък ме депресира.
    адиос бичачос. коремчето ми се е свило от глад.

Мега фен Аватара на Dagichka
    не съм спалаа, разбих се на оникс, после се наревах хубаво на афтъра като гледах какви ги върши на два метра от мен нарочно за да ме.. дразни, наранява или кво? както и да е, беше хубаво да видя на какво е способен, за да се отвратя тотално от него и да не искам повече да го имам.. в нито един аспект. после успях да си прееба крака, пирогов, рентгени, молене на господ/аллах/джа да не съм го счупила, че трябваше на наще да обяснявам защо аджеба в 6:40 съм се претрепала по стълбите на подлеза на ндк :дд но нямам счупено, боли си ме зверски сега де, но ще го мажа с крем и с лед нависоко и дано мине.. абе приключенеи си беше, не мога да го възприема даже още напълно :д
    Последно редактирано от Dagichka : 04-19-2015 на 08:48

Супер фен Аватара на Vanchhh
    ^Голямо преживяване си имала явно хаха . Успех с оправянето на крачето.

Днес с отварянето на щорите като видях какво е времето, ми се отщя всичко. Ще видим каква ще я върша, сега слушам музичка и пия кафе.
    Хубав неделен ден на всички!

Супер фен
    Преди малко се събудих... (: Доообре се наспах! (:

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Вчера брат ми ми направи съвсем неочаквана изненада.Сега както се бъзикам понякога поне отчасти влизам в клуба на гъзарите. Идва с баба ми в нас и ми подава едно червено кашонче на emag и ми вика за теб е.Аз в началото недоумявам от баба ми ли е или от него.Разбрах че е от него.Отварям го а вътре...телефон и то не какъв да е,а смартфон с тъчскрийн брато,че даже и три типа навигация,фенерче,две камери и един тон опции.Та правих вчера регистрации в Google,профили работи,качвахме фейсбук,Вайбър(още не знам баш как работи това чудо),някакви мениджъри и т.н.Днес лицензирах антивирусната и горе долу го поразучих.Все пак за първи път се сблъсквам с операционна система в телефон и тъчскрийн.И рутер си имаме и където има може да си имам безплатен интернет и така.
    Не знам как се сети така изведнъж и дали гаджето му примерно не го подтикна след последната ни разходка до Бачковския манастир,защото се държеше някак с една идея по свободно с мен и братовчед ни от обикновено или просто е намерил много добра оферта. Та така.

Иначе днес ако е хубаво времето пак така да се каже тежък физически труд.В селото да изравняваме земя с колички. И т.н.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Супер фен
    ^ А пък аз все още бутам с телефон на близо 8 години, с тъч-дисплей, но с примитивна и вече умряла операционна система - разбирай UIQ 3, надграждане на Symbian...

Иначе за телефона - Честит да ти е и със здраве да го ползваш!
    btw: ти зодия рак или риби си - че аз си мисля, че си рак, а skatew твърди, че си риби?

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    ^ А пък аз все още бутам с телефон на близо 8 години, с тъч-дисплей, но с примитивна и вече умряла операционна система - разбирай UIQ 3, надграждане на Symbian...

Иначе за телефона - Честит да ти е и със здраве да го ползваш!
    btw: ти зодия рак или риби си - че аз си мисля, че си рак, а skatew твърди, че си риби?
    Мерси. Иначе аз съм зодия Рак и май на скатев съм му казвал. А телефона нямам предства до колко е гъзарски и до колко не,но си ме кефи.Аз не мога да се похваля,че разбирам кой знае колко от новостите при телефоните.Иначе тоя дето ми го е взел е AllView A5 с Андроид и четириядрен 1.3 гигахерцов процесор. Минах на него от Nokia 220,който ми беше подарък от баща ми за рожденият ми ден на 14юли и сега остана за майка ми,а предишния ми беше Сони Ериксон май S200,но може и да се бъркам в момента,един с джостик и 2 мегапиксела камера и фенерче
    Последно редактирано от Niakoitam : 04-19-2015 на 10:17
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Току що свърши един прекрасен филм ("Отвъд черната дъска"). Напълни ми душата и напои няколко кърпички
    Деня се очертава добре. Не ми се пътува много ама ще трябва. Че и деня не е много хубав да се излиза нанякъде.

Супер фен Аватара на paradosou
    'Най-доброто човек създал, когато наистина искал', както се казва, пххх.
    Тъпо се чувствам, доста тъпо.

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Някой ще ходи ли на концерта на Слави от вас? :Д

пт: днес ще седна да уча малко защото вече се ядосвам на себе си

Мега фен Аватара на Dagichka
    Цитирай Първоначално написано от Vanchhh Виж мнението
    ^Голямо преживяване си имала явно хаха . Успех с оправянето на крачето.
    хаха дам, благодаря ти! лошото е, че като ми мина адреналина и всичко така звеерски ме боли в момента :Д и е адски подуто, едвам ходя, а утре съм на лекции и сигурно ще вървя като доктор хаус -.-

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Приятел, работещ в нещо като държавно предприятие ( ма май вече е частно ) ( инженер в същата област, като мен, само че на около 35г. :д ), ми се обади да му помогна за една конфигурация, която не работеше, и постоях с него на телефона - не успяхме да решим проблема, обаче му показах къде най-вероятно е и съм хепи :д

Преди 3г., ако не беше той, щях да съм много отчаяна в първите месеци на работа, защото колегите не ме викаха на обяд, пък той, от друга фирма, много старши, ме викаше с тях и винаги много бащински се е държал, и много съм се мотивирала да чета покрай него. Както той казва, не съм му била ученичка ( както други колеги ), но пък аз му казвам, че ми е бил огромна мотивация.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на skate
    ^лиген,студена вода,ice cubes също може - крака вътре + книга или слушалки за 30 мин г/д
    след това може да го стегнеш с някъв бинт или квото намериш
    повдигане на високо
    не съм фен на разни гелове,ама пак може да пробваш (от фастум гел съм най-доволен)
    и колкото се може по-малко да го движиш и така
    : ( а и + позитивни емоции...тялото си го усеща това по някакъв начин ;д успех
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    .0909 днеска го раздавам бояджия ;д цял ден боядисвам 1 стая и ся си почивам малко,че ми се схвана ръката да боядисвам тавана .Приятна неделя на всички и добра следваща седмица ;д peace
    Последно редактирано от skate : 04-19-2015 на 13:46

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си