- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Пробвах се да бъда откровен - не постигнах успех, затова тия дни мисля да зарежа форума (най-накрая)...Лицемерието не е труден занаят – там всеки негодник е специалист, но да се говори откровено, искрено, от цялата душа, могат и смеят само благородните сърца. — Шандор Петьофи
Steve Gerard Gerard, he slipped on his fucking arse, he gave it to Demba ba, Steve Gerard Gerard
хахахахахахаха, вечния асистент за чуждите успехи
ощее от детееееееее
А можеше в последния си официален мач за отбора навръх рождения си ден да подари купата на могъщата Лондонска артилерия, но уви ... Benteke said no!
^Да но това е просто форум(не е рл) в който почти никой не познава другия и може да си позволи да се представи за който и какъвто иска с цел забавление, трол, закачка, повдигане на самочувствието си и какви ли още не глупости :Д
да така става като не рефрешвам форума, пиша с мн голямо закаснение
пишех на М*
Последно редактирано от Lilanda : 04-19-2015 на 18:16
Мога ли да знам тук кой кой е?
Ще си позволя да разкрия съдържанието на последното ЛС, което съм получил (няма да назовавам кой ми го изпрати):
Като го получих - останах без думи...На кого писа съобщение преди малко?
А в интерес на истината - това бе първото получено съобщение за днес, като то бе в отговор на изпратено 1 единствено мое съобщение малко по-рано...
За каква параноя говорим не е истина...
помня, че М-то преди няколко години дори след два-три разговора пак не искаше да ми каже името си. мислих, че е леко смахнат :Д
Последно редактирано от dreamwalker : 04-19-2015 на 18:22
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
Виж М* има и истински хора в този форум
явно някой конкретен те дразни/плаши/ядосва :д
pandabear, моля те - сподели с останалите дали съм премълчал как открих информацията за теб? Спомням си, че ти споделих стъпка по стъпка... (:
Колкото до мен - за последните няколко години при мен липсва каквато и да е промяна - дните ми се сливат, седмиците, месеците, годините също. Млад съм още, че да наблюдавам физическа промяна (на старост) в себе си. Живот и здраве имам още много време до този момент. От духовно-психическа гледна точка - не ми се е случило нещо тъй сериозно и голямо, че да промени мирогледа ми.
И преди, и сега търсех някакъв контакт - нищо повече. (:
Като всеки път съм предупреждавал, че съм леко досаден и е възможно да премина някакви граници, 'щото от време на време се сдухвам повече от нормалното и ако не става моето и на момента - се цупя... Да, цупя се - колкото и смешно да ви се струва. Едва ли повечето ще ме разберете за какво пиша - може би единствено Niakoitam + още съвсем малко на брой хора. Но дет' се вика - такива сме си раците.
^
Твърде си добър за този свят.![]()
Последно редактирано от dreamwalker : 04-19-2015 на 18:48
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
помня само как си призна, че си търсел информация. стъпките не ги помня. явно просто не са ми направили впечатление.
Последно редактирано от pandabear : 04-19-2015 на 19:04
^^ В този ред на мисли планирам да приключа водената от мен дискусия със следните няколко линка (от една и съща тема):
Линк 1 - на който му е интересно (но предупреждавам, че е дълго).
Линк 2 - този коментар изяснява защо в една друга тема по-рано днес си позволих да напиша, че ако аз съм вокалистът на Маруун5, то една потребителка тук ще ми се лепне... /а тя май разтълкува онзи ми пост по грешен начин
Линк 3 - това е насочено специално към Големия кораб и Харитов - хора, ако написаното е истина, то... нека колективно се замислим от кога gsm-ите станаха толкова популярни - по памет си мисля, че към 2001-ва нашумяха (т.е. ако предположим, че написаното се е случило в зората на gsm революцията - то авторката в момента е макс на 28 г. - но е възможно и да е много по-малка (преживяването й да е от миналата година) и сега да е на 15)... Както се казва: The Truth is out there!
//което следва да изясни на авторката, защо толкова дълго време й писах, че я мисля от 16-28 г. (:
Ето те и теб. Сутринта намерих
чифт от бикините ти на леглото.
Скъсахме преди месец.
Колко често си оправяш леглото?
утре е денят, още не мога да повярвам, че всичко е реалност, драмата с кашите на баба също ми дойде в повече, много изморителен ден беше...
cuz I swear, I don't care ... ;]]