.
Затворена тема
Страница 359 от 367 ПървиПърви ... 259309349355356357358359360361362363 ... ПоследнаПърви
Резултати от 8 951 до 8 975 от общо 9154
    Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    dreamwalker, аз двуличните хора ги наричам лицемери. И не смятам, че следва да се приема за нормално подобно поведение. Ти как мислиш?
    Двулични? Хора?

I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на Lilanda
    dreamwalker, аз двуличните хора ги наричам лицемери. И не смятам, че следва да се приема за нормално подобно поведение. Ти как мислиш?
    Много си го слагаш, ако питаш мен.

Ако става дума, доста от тея фейкове са не на потребители, а на самият investor, та...И те ли са лицемери?

Супер фен
    Лицемерието не е труден занаят – там всеки негодник е специалист, но да се говори откровено, искрено, от цялата душа, могат и смеят само благородните сърца. — Шандор Петьофи
    Пробвах се да бъда откровен - не постигнах успех, затова тия дни мисля да зарежа форума (най-накрая)...

Град
    Dreamland
    Пробвах се - не успях, затова тия дни мисля да зарежда форума (най-накрая)...
    Напиши, каквото мислиш за всеки, ще ти олекне.

П.П. Вече стана ясно, че не говорим на един и същ език.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Цитирай Първоначално написано от Corb1225 Виж мнението
    Steve Gerard Gerard, he slipped on his fucking arse, he gave it to Demba ba, Steve Gerard Gerard

хахахахахахаха, вечния асистент за чуждите успехи

ощее от детееееееее

А можеше в последния си официален мач за отбора навръх рождения си ден да подари купата на могъщата Лондонска артилерия, но уви ... Benteke said no!

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    ^Да но това е просто форум(не е рл) в който почти никой не познава другия и може да си позволи да се представи за който и какъвто иска с цел забавление, трол, закачка, повдигане на самочувствието си и какви ли още не глупости :Д

да така става като не рефрешвам форума, пиша с мн голямо закаснение
    пишех на М*

Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението

Не, просто дефиницията му за лицемерие и двуличие е много неправилна. :Д

едит: Паци, искам да си намериш мача онлайн, да го изгледаш хубаво и да ми кажеш пак, че заради Джерард победата не беше наша. ;с Взимаш да ме разочароваш и ти. ;с
    Последно редактирано от Lilanda : 04-19-2015 на 18:16

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Пробвах се - не успях, затова тия дни мисля да зарежда форума (най-накрая)...
    Защо не опиташ да поконтактуваш с потребителите, които наистина показват своята същност? Има достатъчно хора тук, които са интелигентни и можеш да научиш доста от тях, дори най-малкото един свестен разговор да проведеш.

Супер фен

Мога ли да знам тук кой кой е?
    Ще си позволя да разкрия съдържанието на последното ЛС, което съм получил (няма да назовавам кой ми го изпрати):
    На кого писа съобщение преди малко?
    Като го получих - останах без думи...
    А в интерес на истината - това бе първото получено съобщение за днес, като то бе в отговор на изпратено 1 единствено мое съобщение малко по-рано...
    За каква параноя говорим не е истина...

Мега фен Аватара на pandabear
    помня, че М-то преди няколко години дори след два-три разговора пак не искаше да ми каже името си. мислих, че е леко смахнат :Д

Град
    Dreamland
    Мога ли да знам тук кой кой е?
    Ще си позволя да разкрия съдържанието на последното ЛС, което съм получил (няма да назовавам кой ми го изпрати):

Като го получих - останах без думи...
    А в интерес на истината - това бе първото получено съобщение за днес, като то бе в отговор на изпратено 1 единствено мое съобщение малко по-рано...
    За каква параноя говорим не е истина...

Защо остана без думи?

П.П. Искрено се извинявам, ако този мой въпрос те обижда. Хиляди извинения.

Може да приемеш, че това съм аз:

П.П.П. Горното се нарича самоирония. Може би няма да е зле да научиш какво представлява.
    Последно редактирано от dreamwalker : 04-19-2015 на 18:22

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    помня, че М-то преди няколко години дори след два-три разговора пак не искаше да ми каже името си. мислих, че е леко смахнат :Д
    А сега какво мислиш?

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от pandabear Виж мнението
    pandabear, не си спомням кога ти го казах (бе наистина отдавна), но все си мисля, че ти споделих - може би когато те столкнах, а след това ти признах, че съм те проверявал - помниш ли?

^ помня, да. малко неприятно ми стана, честно казано.

А сега какво мислиш?
    нямам точно изградено мнение, тъй като изгубихме контакт. като му засичам тук разни коментари все още ми се струва странен някак.

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Виж М* има и истински хора в този форум
    явно някой конкретен те дразни/плаши/ядосва :д

Супер фен
    pandabear, моля те - сподели с останалите дали съм премълчал как открих информацията за теб? Спомням си, че ти споделих стъпка по стъпка... (:

Колкото до мен - за последните няколко години при мен липсва каквато и да е промяна - дните ми се сливат, седмиците, месеците, годините също. Млад съм още, че да наблюдавам физическа промяна (на старост) в себе си. Живот и здраве имам още много време до този момент. От духовно-психическа гледна точка - не ми се е случило нещо тъй сериозно и голямо, че да промени мирогледа ми.

И преди, и сега търсех някакъв контакт - нищо повече. (:
    Като всеки път съм предупреждавал, че съм леко досаден и е възможно да премина някакви граници, 'щото от време на време се сдухвам повече от нормалното и ако не става моето и на момента - се цупя... Да, цупя се - колкото и смешно да ви се струва. Едва ли повечето ще ме разберете за какво пиша - може би единствено Niakoitam + още съвсем малко на брой хора. Но дет' се вика - такива сме си раците.

Град
    Dreamland
    ^
    Твърде си добър за този свят.
    Последно редактирано от dreamwalker : 04-19-2015 на 18:48

помня само как си призна, че си търсел информация. стъпките не ги помня. явно просто не са ми направили впечатление.
    Последно редактирано от pandabear : 04-19-2015 на 19:04

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    'нормално' е относително понятие, тъй като не знаем твоите какви са. кой размер носиш?
    Размер не знам, малко по-големи от шепите ми са, същото като при теб.

Супер фен
    ^^ В този ред на мисли планирам да приключа водената от мен дискусия със следните няколко линка (от една и съща тема):

Линк 1 - на който му е интересно (но предупреждавам, че е дълго).

Линк 2 - този коментар изяснява защо в една друга тема по-рано днес си позволих да напиша, че ако аз съм вокалистът на Маруун5, то една потребителка тук ще ми се лепне... /а тя май разтълкува онзи ми пост по грешен начин

Линк 3 - това е насочено специално към Големия кораб и Харитов - хора, ако написаното е истина, то... нека колективно се замислим от кога gsm-ите станаха толкова популярни - по памет си мисля, че към 2001-ва нашумяха (т.е. ако предположим, че написаното се е случило в зората на gsm революцията - то авторката в момента е макс на 28 г. - но е възможно и да е много по-малка (преживяването й да е от миналата година) и сега да е на 15)... Както се казва: The Truth is out there!
    //което следва да изясни на авторката, защо толкова дълго време й писах, че я мисля от 16-28 г. (:

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Ето те и теб. Сутринта намерих
    чифт от бикините ти на леглото.

Скъсахме преди месец.
    Колко често си оправяш леглото?

Град
    Dreamland
    ^^ В този ред на мисли планирам да приключа водената от мен дискусия със следните няколко линка (от една и съща тема):

Линк 1 - на който му е интересно (но предупреждавам, че е дълго).

Линк 2 - този коментар изяснява защо в една друга тема по-рано днес си позволих да напиша, че ако аз съм вокалистът на Маруун5, то една потребителка тук ще ми се лепне... /а тя май разтълкува онзи ми пост по грешен начин

Линк 3 - това е насочено специално към Големия кораб и Харитов - хора, ако написаното е истина, то... нека колективно се замислим от кога gsm-ите станаха толкова популярни - по памет си мисля, че към 2001-ва нашумяха (т.е. ако предположим, че написаното се е случило в зората на gsm революцията - то авторката в момента е макс на 28 г. - но е възможно и да е много по-малка (преживяването й да е от миналата година) и сега да е на 15)... Както се казва: The Truth is out there!
    //което следва да изясни на авторката, защо толкова дълго време й писах, че я мисля от 16-28 г. (:
    За последното ще те улесня.

Не съм споменавала, че случката се развива в България.

За Харитов не знам, но и ти, и Кораба заслужавате Пулицър.

чифт бикини става любимото ми словосъчетание

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    утре е денят, още не мога да повярвам, че всичко е реалност, драмата с кашите на баба също ми дойде в повече, много изморителен ден беше...
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си