.
Затворена тема
Страница 361 от 367 ПървиПърви ... 261311351357358359360361362363364365 ... ПоследнаПърви
Резултати от 9 001 до 9 025 от общо 9154
    Мега фен Аватара на NomNomNom
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    На работа - до този момент поне всичко е спокойно... (:

NomNomNom, едва ли скоро ще си взема подобно животинче. Предишното остави голяма празнина в сърцето на всеки един член на моето семейство - майка, баща, сестра... и мен. А той сякаш не бе котарак, а човек.
    И лично според мен - бе много красив, независимо че бе от бедно семейство - разбирай улична котарана и котарак... (:

btw: всичките маци, които си ги снимала досега - красиви са! (:
    M****, съжалявам, за съжаление е така .. И нашите са мешана скара, както се измешат със съседките. И са ни ги газили, и са ни ги натравяли, майка ми ги води на системи , 3 от 5 починаха тогава - натравяне с антифриз.
    Много е тъжно, защото те са ти като дечица, привързваш се, и страданието при загуба е огромно.

Иначе, върнаха ме година назад, проверявам тестове и пиша оценки, на някакви хорица тук, защото никой няма отговорите на теста, пък аз мога да го проверя и без отговори :д

Сърбят ме пръстите да ме пуснат някога да правя технически интервюта, ама може и да не се случи, защото в общият случай е сблъсък на интереси, защото всички се познаваме.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Като цяло нещо не е в ред с тялото ми, но в петък ще разберем. Има ми нещо, това го знам, само дето не знам какво е, а всичко,което изчетох не отговаря. Просто е някъв ужас.
    ИИИииначе - днес на работа е ад, както всеки друг ден с Гърци в офиса, ама ко да прайш...
    maDamn

Мега фен Аватара на Niakoitam
    Цитирай Първоначално написано от M**** Виж мнението
    На работа - до този момент поне всичко е спокойно... (:

NomNomNom, едва ли скоро ще си взема подобно животинче. Предишното остави голяма празнина в сърцето на всеки един член на моето семейство - майка, баща, сестра... и мен. А той сякаш не бе котарак, а човек.
    И лично според мен - бе много красив, независимо че бе от бедно семейство - разбирай улична котарана и котарак... (:

btw: всичките маци, които си ги снимала досега - красиви са! (:
    Знам за какво говориш.Ние имаме котки вътре от повече от 20 години.Първата я взехме като бяхме много малки.Живя 3 години.Почина от следродилна треска след третото и раждане и преноса и преди него на около 30 километра Втория 4 години.Понеже излизаше навън (отваряше си врати,прозорци,хладилник) някой го беше сгазил Третия живя 13 години и умря от недояждане и недопиване заради старчески проблеми с венците,а и върховете на дългите зъби му се бяха попочупили. Сега в момента имаме 3 котки и 2 кучета с тенденция евентуално да се намалят или съответно увеличат.Четвъртия ни вътрешен котарак( и той си отваря,но само пооткрехнати врати за разлика от втория дето се висваше на дръжките и ги открехваше и също и халдилника-на втория седеше пред хладилника един много тежък трансформатор,а на този седи една сравнително тежка дъска тип трупче запъната с крака на един стол стоящ до хладилника,също си отваря и гардеробите) е вече на 3-4 години и пространството вън му е почти напълно непознато.Вътре други същества освен хора не допуска.Да не говорим за котки.Външния ни котарак е на около година и нещо.И двамата поради различни причини ако не беше един ветеринар в града ни направо си ги изпускахме.Вътрешния не искаше да яде,а външния като ходеше течеше през дупето.И стринка ми и чичо ми и ние постоянно му взимаме приятелчета на външния котарак,но засега или умират или изчезват ,а напоследък и той ги прогонва,защото си свикна,че двора си е само негов.Вчера ни донесоха една женска котка около неговата възраст,която май се оказа и бременна.Засега ядът и спят на различни места.Тя се умилква,гали се,мърка обаче на него не му "позволява и думичка да и каже навъпреки" Не спазва ли достатъчно голяма дистанция му съска като змия и му ръмжи,че даже в много редки случай и до "ръкопашен бой" се стига.
    Страхът да не останеш сам те кара да правиш всичко, за да задържиш някой, който всъщност не ти трябва!

Как се чувствам...и аз не знам как се чувствам. Дълбоко в гърдите чувствам болка, силна, агонизираща. Чувствам се самотна, сякаш не мога да се доверя на никого, а имам толкова много хора около мен. Изкарвам си всичкия гняв и яд на хората около мен и после съжалявам. Нещо ми има, ама не знам какво.
    П.П.:Радвам се че намерих тази тема.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Хубаво ми е. Влюбено. Във всичко.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Темплара беше пуснал една тема за перфектният мъж

https://fbcdn-sphotos-g-a.akamaihd.n...8494d31e17c401

аналог :д
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на skate
    ^ не е курва,има поносими приятелки и ми остава 1 лев,а единственното за 1 лев е 10 точки свирки,така че.....да :Д

Мега фен Аватара на 102
    много жалко че винаги трябва да кажеш 'да не е курва'
    въпреки че зависи какво разбираме под курва

Супер фен Аватара на mayaaa
    Еми, тъпо постъпвам, ама голяма работа. Така всички ще са доволни. Вината нещо пак ми изчезна някъде.
    Абе, хора, някой да знае къде във Варна (за предпочитане на по-централно място из града) мога да спя някъде през май без да ми направят проблем за това, че нямам 18?

Супер фен Аватара на hheh
    Град
    Плевен
    Унас

по централно не знам

Супер фен
    Малко ми е притеснено...
    Днес ми се обади инструктурът, за да ми каже, че ме смята готов за изпит, а аз се притеснявам, че все още не ми е време за това... :/
    Правя всички технични елементи с мотоциклета, ама се притеснявам, че точно на изпита ще взема да сгафя...
    Но от друга страна ми се ще всичко това да свършва, да ми се махне от главата и детската ми мечта за "А" категория най-накрая да се сбъдне! (: Друго си е да имаш и тапия - свидетелство за правоуправление, която да удостоверява, че можеш да управляваш законно всяко едно двуколесно МПС! (:

Мега фен Аватара на Dagichka
    като заговорихте за котки се сетих и за наще, които гледахме с тайфата дечурлига преди при баба :с имаше едно много сладко, малко и недоразвито май беше, гизмо го наричахме и една вечер един чичко го сгази без да иска с колата и само аз видях, по-скоро гледах в тая посока, аама мислех, че гизмо ще се премести от фаровете, но не.. белег за цял живот ми остана ;д а пък друга котка в двора имаше, кити я нарекохме и един следобед си беше полегнала под един камион и ние й хвърляхме камъчета да дойде при нас, така и не стана.. ;с

окей съм психически, но не и физически ахах цял ден изкарах куцукайки, всички ме гледаха, дори бабките ме задминаваха със завидна скорост ;дд и цикълчо ми дойде и ме раздира болка, и гърлото започва да ме дразни, то след 3 часа прекарани нощеска в подлез какво друго да очаквам де и мда.. ;д

Супер фен Аватара на Юлиян
    Saipan Sam. mai che zagubih kompa si... Sega pisha of tablet

Супер фен Аватара на skate
    ДРОП съм ;д 2 часа нон-стоп баскет,даже и в тъмного играхме(как? незнам ;д).Ся си зех душче и си почивам,ама нещо ми е тъпо и скучно...на някой ако му е тъпо кат мен да пише едно лс ;д

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    като заговорихте за котки се сетих и за наще, които гледахме с тайфата дечурлига преди при баба :с имаше едно много сладко, малко и недоразвито май беше, гизмо го наричахме и една вечер един чичко го сгази без да иска с колата и само аз видях, по-скоро гледах в тая посока, аама мислех, че гизмо ще се премести от фаровете, но не.. белег за цял живот ми остана ;д а пък друга котка в двора имаше, кити я нарекохме и един следобед си беше полегнала под един камион и ние й хвърляхме камъчета да дойде при нас, така и не стана.. ;с

окей съм психически, но не и физически ахах цял ден изкарах куцукайки, всички ме гледаха, дори бабките ме задминаваха със завидна скорост ;дд и цикълчо ми дойде и ме раздира болка, и гърлото започва да ме дразни, то след 3 часа прекарани нощеска в подлез какво друго да очаквам де и мда.. ;д
    Ъъъ, след като прочетох горната част от съобщението ти аз не се чувствам много ок психически... о.О
    Баси, ти на какво си се нагледала...

Едит: гладен съм... И да - в кухнята ме чакат купени по-рано днес два големи шиш-таука + един голям дюнер! От най-най-вкусните! (:
    btw: само с тази мисъл и коремът ми замърка... (:

Едит2:
    Цитирай Първоначално написано от skate Виж мнението
    ДРОП съм ;д 2 часа нон-стоп баскет,даже и в тъмного играхме(как? незнам ;д).Ся си зех душче и си почивам,ама нещо ми е тъпо и скучно...на някой ако му е тъпо кат мен да пише едно лс ;д
    ей, сега ще ти пусна ЛС! (((:

Супер фен Аватара на Юлиян

Цитирай Първоначално написано от katarina21 Виж мнението
    Как се чувствам...и аз не знам как се чувствам. Дълбоко в гърдите чувствам болка, силна, агонизираща. Чувствам се самотна, сякаш не мога да се доверя на никого, а имам толкова много хора около мен. Изкарвам си всичкия гняв и яд на хората около мен и после съжалявам. Нещо ми има, ама не знам какво.
    П.П.:Радвам се че намерих тази тема.
    Аз в момента се чувствам по абсолютно същия начин...
    Имам чувството, че аз стоя на центъра на огромен град и всичко, и всички около мен са забързани. Не знам какво да правя, панирам се сред хора и не знам как да се държа с тях. Искам да си намеря хоби, за да си изкарам стреса някъде и по някакъв начин, но не на хората около мен. Никой не заслужава да се държат гадно с него...
    Плачи ми се, вика ми се .... и хем искам да съм сама със себе си, хем искам момчето, което харесвам да е до мен и просто да си ме гушне....

Хич не ми е ден днес. Изтощена съм. Във всеки един смисъл.

Супер фен
    Ха, някой във форума използва вирусни изображения като това:
    http://www.vvmac.com/emoticons/image...-0134-bear.png (вирус е, не го цъкайте)

Ама AVG-то ми изрева, че го е детекнало и ме е обезопасило успешно...

10х, AVG! (:

Едит: и този някой е от последните разписали се в темата за "какво мислиш за предходния потребител"... Мисля да спра да влизам в тая тема за неопределен период от време...

Едит2: зададох на AdBlock Plus да блокира горепосочената картинка и сега следя кога набъбват изловените изображения... Прави ми впечатление, че това се случва в темите, в които се е разписал ОстриeТанцьорa...
    Последно редактирано от M**** : 04-20-2015 на 19:48

Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Абе, хора, някой да знае къде във Варна (за предпочитане на по-централно място из града) мога да спя някъде през май без да ми направят проблем за това, че нямам 18?
    По принцип освен ако не си във хотел, едва ли някой ще ти направи проблем за годините, освен ако не си обявена за общонационално издирване ест :д Има достатъчно обяви за стаи за нощувки, повечето от хазяите са някакви бабки, едва ли им е до годините, а до някой лев в джоба

Потренирах, студено доста, чакам да се освободи банята за да ударя и аз един душ и да умиргам ...
    А шестица не бях получавал от ... не помня кога вече :Д
    Секс в Хаити, френски кибрити

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението

gramotna -2лв хахахах

http://www.blitz.bg/sport/article/271885 цесекарите дне да си правили стрийптийз

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението

сложна дилема майна. ;]

да кажем
    добро тяло,
    забавна,
    не мрънка много
    Welcome to the Jungle...

Мега фен Аватара на skatew
    HAPPY 4 20
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Изморено. 6 дни на работа, 3 дни на почивка....само да дойде тоя петък, да мине контролното и отивамееее :3 най-накрая
    и ще избираме рокли, и ще си се веселим
    ох,много съм доволна
    и нов влак си имам, и тенисчици, и рожден ден скоро....остарявам малко аС
    ще видим дали ще го отпразнувам или не точно :Д по притеснено ми е за апартамента .... дано, дано, дано , дано,данооооооо
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Останах на спокойствие, написах го и се получи добре. Доволен съм.
    Welcome to the Jungle...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си