- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Отдавна не съм писал в тази тема, всъщност предпочитам и да не пиша в нея, но ето че има моменти, в които имам нужда.
Мхм, минаха почти 10 месеца откакто съм в този град и разбрах, че докато човек нищо не изпита и не види сам, по-добре да няма очаквания.
Не ми се получава нещо живота тук. От как' съм дошъл не мога да си намеря постоянен покрив над главата, защото искам да ми е удобно, а не мога да си го позволя. Гледам да си разпределям харчовете както трябва, уж работя хубава работа и пак не печеля много(но все пак си държа на работа и си я харесвам).
От както съм в този град съм станал по-анти социален от всякога. Мислех че тук ще си изградя среда, ще намеря любими хора с едно щракване на пръстите, а всъщност се оказа по-трудно. Guten Morgen, глупако!
Но не всичко е толкоз лошо, ако човек иска да го научи живота, ей тук е мястото.
Не е лек живота тук, но пък те учи, учите на здрави нерви, учите че успеха не идва без да се поизпотиш малко.
Преди всичко, което знаех беше само на теория, а сега стъпка по стъпка изпитвам нещата на практика и осъзнавам, че теорията може да бъде доста грешна.
Абе, хубаво е да има човек, къде да си излива мислите, става му по-леко и приятно. Тая тетрадка дет' съм я купил, да взема да ползвам поне.
Най- накрая дойде. Оправиха проблема. Радвам се.
Жалко, че се отмениха плановете за пържени картофи и филм :с
Имам да уча по руски. А историята мина изненадващо добре.
Цял ден си играя с тая висулка и те като ме забележат и се радват супер много :д
Измислих му идеален сценарий и той го доразви и се получи чудничко :д
И сега се сетих, че имам да мисля реч.
Колежка срещнала днес бивш колега на рандом място.
И ми споделя.
Споделям на майка ми, и й казвам - ох, дано той не ми пише, тя - ти лууууда ли си, от тогава минаха 9-10 месеца, не се притеснявай.
И взе, че ми писа, при това точно по този повод, по който предвидих, че ще е.
Майка ми се стъписа, каза ми - ами ти си го познаваш :д
А аз се надявам всичко да е наред един ден.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
TheNormalGuy, познати са ми някои неща. Повече удовлетворение в бъдеще ;р
Аз се чувствам лОда днес. Приятен ден беше и май пак бия всички по ентусиазъм. Ще спя ей сега, така че приятни сънища на четящите дневника ;р.
Последно редактирано от paradosou : 04-21-2015 на 19:52
Имам си най-прекрасното братче на света. <3 Как да не го обича човек просто? Само ме видя, че плача и взе да ме успокоява, да ми обяснява как след половин час всичко ще е наред и как знае, че съм силна и нямам право да плача за такива глупости. Сигурно ще иска да отидем на Avengers и тогава ще си му кажа всичко.
Абе в Германия и Англия е тъй.
Аз за Германия не знаех ама и те ни мислелят че сме утрепки и ни пренебрегват като англичаните. Една позната ми каза че техните лъжели че са от някъде другаде а не от БГ освен ако не знаеш перфектен немски което няма как да стане.
Иначе за антисоциалността това си е призвание, бил си си такъв и тука, такъв ще бъдеш и винаги. Убедил съм се че човек не се променя
Ама аз го вярвам
Иво ти кво се смееш лапе
така си е, просто не си проучвала човешката природа под микроскоп и не си си водила собствена статистика за околните ти познати, родители, приятели и тнт
Човек не се променя и винаги повтаря едни и същи грешки (говорим персонално, ако има промяна тя е временна)
Ако запазите детското в себе си, можете да постигнете всичко, дори най-голямата промяна.
разбираемо е, че в 8-ми клас си мислиш, че познаваш света, но е абсурдно да твърдиш, че съществува перманентно състояние. има едно сигурно нещо и това е смъртта, но ако си вярващ ще имаш надежда за възкресение. за жалост, там процентите не са особено обнадеждаващи, имайки се предвид, че само един е възкръснал в историята на човечеството от зората на преди и след динозаврите.
Лиланда пак изби рибата. Буквално и преносно.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.