.
Затворена тема
Страница 363 от 367 ПървиПърви ... 263313353359360361362363364365366367 ПоследнаПърви
Резултати от 9 051 до 9 075 от общо 9154
    Супер фен Аватара на TheNormalGuy
    Отдавна не съм писал в тази тема, всъщност предпочитам и да не пиша в нея, но ето че има моменти, в които имам нужда.

Мхм, минаха почти 10 месеца откакто съм в този град и разбрах, че докато човек нищо не изпита и не види сам, по-добре да няма очаквания.

Не ми се получава нещо живота тук. От как' съм дошъл не мога да си намеря постоянен покрив над главата, защото искам да ми е удобно, а не мога да си го позволя. Гледам да си разпределям харчовете както трябва, уж работя хубава работа и пак не печеля много(но все пак си държа на работа и си я харесвам).

От както съм в този град съм станал по-анти социален от всякога. Мислех че тук ще си изградя среда, ще намеря любими хора с едно щракване на пръстите, а всъщност се оказа по-трудно. Guten Morgen, глупако!

Но не всичко е толкоз лошо, ако човек иска да го научи живота, ей тук е мястото.
    Не е лек живота тук, но пък те учи, учите на здрави нерви, учите че успеха не идва без да се поизпотиш малко.

Преди всичко, което знаех беше само на теория, а сега стъпка по стъпка изпитвам нещата на практика и осъзнавам, че теорията може да бъде доста грешна.

Абе, хубаво е да има човек, къде да си излива мислите, става му по-леко и приятно. Тая тетрадка дет' съм я купил, да взема да ползвам поне.

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Най- накрая дойде. Оправиха проблема. Радвам се.
    Жалко, че се отмениха плановете за пържени картофи и филм :с
    Имам да уча по руски. А историята мина изненадващо добре.
    Цял ден си играя с тая висулка и те като ме забележат и се радват супер много :д
    Измислих му идеален сценарий и той го доразви и се получи чудничко :д
    И сега се сетих, че имам да мисля реч.

Мега фен Аватара на dreamwalker
    Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от sl1nceetoo Виж мнението
    Радвам се.
    Аз също.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Колежка срещнала днес бивш колега на рандом място.
    И ми споделя.
    Споделям на майка ми, и й казвам - ох, дано той не ми пише, тя - ти лууууда ли си, от тогава минаха 9-10 месеца, не се притеснявай.

И взе, че ми писа, при това точно по този повод, по който предвидих, че ще е.

Майка ми се стъписа, каза ми - ами ти си го познаваш :д

А аз се надявам всичко да е наред един ден.
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на paradosou
    TheNormalGuy, познати са ми някои неща. Повече удовлетворение в бъдеще ;р

Аз се чувствам лОда днес. Приятен ден беше и май пак бия всички по ентусиазъм. Ще спя ей сега, така че приятни сънища на четящите дневника ;р.
    Последно редактирано от paradosou : 04-21-2015 на 19:52

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    повече от ужасТно съм, реве ми се и ревах де ;д кракът ми посиня страшно, гърлото ме боли и едвам говоря, цикъла ме тормози и се будех сто пъти през нощта и просто исках да ревна ;д и още няма списък с класираните за стипендия, само това ми беше надеждата за днес, поне една хубава новина, ама тц.. сигурно утре ще го изкарат и мен няма да ме има в него ест ;д че и трябва да ходя на лекции от 9 до 5, че и практика ще имаме май, не знам как ще се справя, някой ще трябва да ме носи
    оф, лолитке... пиши/обади се, ако имаш нужда (хъг)

Мега фен Аватара на an7raks
    Липсва ми.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Имам си най-прекрасното братче на света. <3 Как да не го обича човек просто? Само ме видя, че плача и взе да ме успокоява, да ми обяснява как след половин час всичко ще е наред и как знае, че съм силна и нямам право да плача за такива глупости. Сигурно ще иска да отидем на Avengers и тогава ще си му кажа всичко.

Мега фен Аватара на LoadRunner
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom Виж мнението
    Колежка срещнала днес бивш колега на рандом място.
    И ми споделя.
    Споделям на майка ми, и й казвам - ох, дано той не ми пише, тя - ти лууууда ли си, от тогава минаха 9-10 месеца, не се притеснявай.

И взе, че ми писа, при това точно по този повод, по който предвидих, че ще е.

Майка ми се стъписа, каза ми - ами ти си го познаваш :д

А аз се надявам всичко да е наред един ден.
    май испанчо отива в историята

Цитирай Първоначално написано от TheNormalGuy Виж мнението
    Не ми се получава нещо живота тук. От как' съм дошъл не мога да си намеря постоянен покрив над главата, защото искам да ми е удобно, а не мога да си го позволя. Гледам да си разпределям харчовете както трябва, уж работя хубава работа и пак не печеля много(но все пак си държа на работа и си я харесвам).

От както съм в този град съм станал по-анти социален от всякога. Мислех че тук ще си изградя среда, ще намеря любими хора с едно щракване на пръстите, а всъщност се оказа по-трудно. Guten Morgen, глупако!

Но не всичко е толкоз лошо, ако човек иска да го научи живота, ей тук е мястото.
    Не е лек живота тук, но пък те учи, учите на здрави нерви, учите че успеха не идва без да се поизпотиш малко.
    Абе в Германия и Англия е тъй.
    Аз за Германия не знаех ама и те ни мислелят че сме утрепки и ни пренебрегват като англичаните. Една позната ми каза че техните лъжели че са от някъде другаде а не от БГ освен ако не знаеш перфектен немски което няма как да стане.

Иначе за антисоциалността това си е призвание, бил си си такъв и тука, такъв ще бъдеш и винаги. Убедил съм се че човек не се променя

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    Цитирай Първоначално написано от LoadRunner Виж мнението
    Убедил съм се че човек не се променя

Мега фен Аватара на anonymous908491
    Убедил съм се че човек не се променя
    Спри да четеш постовете на анархито, че наистина ще почнеш да го вярваш,

Ама аз го вярвам
    Иво ти кво се смееш лапе
    така си е, просто не си проучвала човешката природа под микроскоп и не си си водила собствена статистика за околните ти познати, родители, приятели и тнт
    Човек не се променя и винаги повтаря едни и същи грешки (говорим персонално, ако има промяна тя е временна)

Banned
    Ако запазите детското в себе си, можете да постигнете всичко, дори най-голямата промяна.

Ама аз го вярвам
    Иво ти кво се смееш лапе
    така си е, просто не си проучвала човешката природа под микроскоп и не си си водила собствена статистика за околните ти познати, родители, приятели и тнт
    Човек не се променя и винаги повтаря едни и същи грешки (говорим персонално, ако има промяна тя е временна)
    разбираемо е, че в 8-ми клас си мислиш, че познаваш света, но е абсурдно да твърдиш, че съществува перманентно състояние. има едно сигурно нещо и това е смъртта, но ако си вярващ ще имаш надежда за възкресение. за жалост, там процентите не са особено обнадеждаващи, имайки се предвид, че само един е възкръснал в историята на човечеството от зората на преди и след динозаврите.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Аз за Германия не знаех ама и те ни мислелят че сме утрепки и ни пренебрегват като англичаните. Една позната ми каза че техните лъжели че са от някъде другаде а не от БГ освен ако не знаеш перфектен немски което няма как да стане.

Иначе за антисоциалността това си е призвание, бил си си такъв и тука, такъв ще бъдеш и винаги. Убедил съм се че човек не се променя
    Само дето той е в София, не в Англия. :Д

Град
    Dreamland
    Лиланда пак изби рибата. Буквално и преносно.
    I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.

Banned
    Цитирай Първоначално написано от Ivaaaaa Виж мнението
    разбираемо е, че в 8-ми клас си мислиш, че познаваш света, но е абсурдно да твърдиш, че съществува перманентно състояние. има едно сигурно нещо и това е смъртта, но ако си вярващ ще имаш надежда за възкресение. за жалост, там процентите не са особено обнадеждаващи, имайки се предвид, че само един е възкръснал в историята на човечеството от зората на преди и след динозаврите.
    Така е, Невърленд очаква всеки. Но това е най-прекрасното място, не съжалявайте, че ще отидете там.

имайки се предвид, че само един е възкръснал в историята на човечеството от зората на преди и след динозаврите.
    Фенка на Дракула ли си ?

Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Фенка на Дракула ли си ?
    тоя от последния филм - мдааа

anonymous708973
    Guest
    Аз за Германия не знаех ама и те ни мислелят че сме утрепки и ни пренебрегват като англичаните.
    На каква възраст и за каква сфера/професия/социална прослойка?

Banned
    Цитирай Първоначално написано от papugai Виж мнението
    Фенка на Дракула ли си ?
    Вие наистина ли сте пернато? Можем да летим заедно без да се налага да ви поръсвам с вълшебен прашец.

Град
    Dreamland
    Цитирай Първоначално написано от Tinker Bell Виж мнението
    Вие наистина ли сте пернато? Можем да летим заедно без да се налага да ви поръсвам с вълшебен прашец.

Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    Само дето той е в София, не в Англия. :Д
    Цитирай Първоначално написано от dreamwalker Виж мнението
    Лиланда пак изби рибата. Буквално и преносно.
    Лиландооо Лиландо :Д
    А от мнението ми не си ли пролича че аз си мислех че е в Германия?

тоя от последния филм - мдааа
    Само външно или харесваш некадърните актьори ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си