- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Добро утро и от мен, съфорумници! (:
Успешен ден на всички! 【ツ】
Последно редактирано от M**** : 04-22-2015 на 06:14
след три дни без вода бавно започнах да откачам.
тази нощ процесът бе завършен и транформацията е пълна.
който иска да му работя, първо да осигури елементарни битови условия...
неадекватници.
положението е: има пържоли и ракия и разгонени старчета. ето болните ни детски представления, ние сме в кръчмата...
това беше, всяка надежда за културната ни клика, която се е спотайвала из дълбините ми, отдаааааааавна изчезна.
и искам вода!
стига ми, че се измих с ледена онзи ден и си се разнасям с температура и главоболие.
ама и нагли, бе!
да умрат.
край.
искам да спя нормално. писнамиписнамиписнами. сега цял ден ще имам онова чувство.
вчера отново успя да уцели момента да ми се обади в ескалиращата фаза на тегавост и да ме усмихне. ех <:
в цинично настроение съм и очаквам избухванье!![]()
maDamn
Чувствам се зъл.![]()
![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Повече никога няма да си кажа нито идеите, нито ще волунтиървам да правя каквото и да е било.
Това е подигравка.
За дето съм предложила да помогна - хем съм направила графика така, че на всички да е удобно ( освен на мен ), хем сега няма да мога изобщо да използвам и малките дупки удобност, които имах и няма да имам хоум офис скоро, ще работя нещо идиотско, защото няма достатъчно хора, които да го правят.
Ще е мъчително до Август, ако изобщо изкарам до тогава. Дано стисна зъби, макар, че ако взема шофьорска ( ако графикът ми позволи да взема ........ ), си събирам багажа и изчезвам.
Просто, не наемаш една торба квалифицирани хора, за да не правят нищо по квалификацията си няколко месеца.
Тъй де, такива са процесите, тромави са, а реално все още е поносимо.
Последно редактирано от NomNomNom : 04-22-2015 на 11:42
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
Нуждая се от масаж....мощната мускулна треска имам ;д вървях като няква мумия днеска,но поне времето е готино и ще потърся ся някой навитак за пейка парти.
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Силно сутрешна тренировка и бизнес комуникация. Не ме изядоха хората, добреее, даже мисля, че направих добро впечатление. И най-сетне имаме химикали
Сега заминавам да уча най-сетне, барем ме връхлети някаква свръхмотивация!
А той ми е прекрасен. Спира ми дъха, докато го наблюдавам колко спокойно, уверерено, балансирано излъчване има, а всъщност отвътре му е нервно и се чувства като петокласник пред дъската. Еми, обичам си го :d
Вчера отменените планове се разотмениха :д
Ядохме картофи и пихме бира. И беше приятно.
Днес гледахме Дяволът носи прада след дск.
Ако М. ми беше сестра и живеехме заедно, сигурно много щях да я бия :д
А той е супер миличък. Нещата много се променят.
Замислих се какво бих направила на нейно място. Много сложно.
И така ме дразни надменността. Повръща ми се направо.
И се отчайвам като чуя някои от малките как и какво си говорят. Ама наистина. Потрес.
Днес почвам да чета една поредица.
Снощи ме боляха очите, нужна ми е почивка.
И не знам как съм спала, ама имам чувството, че ребрата ми са разместени направо.
Ти ако си си сдухан си е твой проблем, ти си си доказал квото трябва да се види.
Аз говоря за антисоциалност, която няма нищо общо със сдухаността. Антисоциалност значи трудно общуване с хора, само шепа хора да са ти интересни, да нямаш общи теми с други защото примерно ги мислиш за тъпи да кажем, и да не можеш да си изразяваш чувствата и куп други неща, сдухаността е към последните места.
Ама тогава не си антисоциален, тогава си тъпак и другите те избягват а не ти избягваш другите.
Отчайващо си тъп.
Dr. Gregory House
Dr. Gregory House