- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Какво да се прави, невероятен съм..
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Анархи ти си като жена ве
сама се буташ между шамарите и после ревеш че са те шамарили
Иначе е просто, ако не се буташ никой няма да те бие, единици ще са
Ivaaaaa, новият ти аватар ме кефи много! (:
Добре клошар.. ;с
Dr. Gregory House
Ако се чудите какво прави циганин на компютър?
Отговорът е отчайващо прозаичен.
Рови в кошчето.
Уморена съм, а дори не съм правила кой знае какво. Довърших си втората книга и ще се хващам по някоето време с трета, даже е възможно и още тая вечер да я подхвана. Малко пак ще ми изтекат очите на тоя компютър, но си заслужава и няма да чакам закъснелите подаръци на тоя и оня, възтаааа. Петък вечер ще съм си при него, нямам търпение вече. МНОГО ми липсва и много искам да си го нагушкам. Искам да си ме грабне за където свари, да ми се метне наполовина отгоре и да заспим. Почти не помня аромата му, дейба противното. Девет дни откакто не съм го виждала, още два ще изтрая. Нали?
Вечерта беше хубава, не се оплаквам. Натъпках се и с бонбони цял ден, още по-добре. Някво такоа ми е студено, след малко гушвам Плюшения и примирам май, никва книга и никво чакане за лека нощ. Ако трябва, да ме буди посред нощите. :д
pisna mi veche mega izmoren sym ;d utre stavam v 4 da pregovorq malko i imam baq tejyk izpit, pyk dano vzema da go vzema
http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...
еми как ску4но ми е малко но се радвам,4е открих форума обратно 4е се сетих за него))
Съдя те.
I said: I long to learn the things that are, and comprehend their nature, and know God.
с7иг4 83333333 , 5р3с74н373
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...