- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
за второто позна :*
нещо емоционалността ми започва да се завръща, което не съм сигурна дали е добре.. не че имам особен повод де, ама спомените са достатъчни, че да ми се насълзят очите и да почнат старите драми, а не искам! просто искам тоя месец да свърши най-накрая, пък всичко друго с времето си надявам се
Много съм тъжна, че в обедната си почивка трябва да ходя на очен лекар, вместо да се натъпча :д
И като знам, че ми остава по-малко от месец на работа ми става тъжно :д побъркала съм се.. но от друга страна ще е хубаво да се отърва от мтел малко
Но пък сиуредих начин да си изкарам парички октомври живот и здраве ;3 и имам някои идеи и ще опитам да ги реализирам!
Имам нужда да отида някъде далеч от всичко и всички за малко, някакво ужасно напрежение усещам от известно време и ме натоварва
Ох, боли ме глава, а имам и доста работа, но пък е петък и нямам търпение да изляза от тоя офис :д
Както и бях предвидила. Изниза се без да се видим. Щом го устройва...
Объркана съм, нямам идея какво се случва. Разбирам, че аз съм голямото дете и че постоянно се притеснявам, защото нямам опит в тия неща. Явно нямам много голям избор, освен да чакам.
Разболявам се. Чувствам се отвратително. От маса време насам постоянно нещо не е наред със здравето ми и почва да ми писва. Меко казано! Тря'а се стегна, утре имам доста пиене по програма и не смятам да го пропускам заради няк'ъв шибан вирус.
Много, много яко влизам във филма вече. Добре ве, физически усещам влияние, 'баси... Не мога да продължавам така. Не, не, не.
Започва да ми харесва идеята за пътуването вече. На много километри от тук за две седмици, време за размисъл (въпреки че съм се убедила, че почти никога не е добра идея), приятни (надявам се) хора, шанс да си докажа, че мога да се оправя с поне елементарно говорене на английски, такива неща.Лошото е, че до тогава имам чувството, че ще откача.
Усещам, че имам нужда да поговоря с някой вече. Може и да й разкажа, но ще видим как ще се развият нещата. Тъпо ми е с нея да се имаме само когато ни е кофти и имаме нужда от отдушник.
фактът, че се питам дали *бла-бла* е *бла-бла* говори достатъчно. *бла-бла* си е*бла-бла*
( :
Поздрав за Пав Пав
alt-J - Every Other Freckle
Ипък нещо в повече ми идва партването, но нищо, цяло лято скучах, сега ще си наваксам за месец.
Не искам да затварят 51.И да и толкова чаках този секс цял сезон ги чакам да се награбят оххх.
Снощи заспах докато си гледах филма днес съм ес отдала на пълен релакс че от Понеделник се почва мъчението пак.А новият е толковаааа готин.По-късно ще си направя готина тренировка и ще си чуя пича
Страхотна песен. Разтърси ме от усещания
http://new.clip4e.com/play_dimitris_...oi_bg_subs.htm
Предстоящите събития, вместо да ме радват, ме изнервят изключително много. А като се добави и неяснотата по 627382827292728 въпроса и се дразня още повече. Усещам как си изкарвам нервите не на когото трябва...
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
мерси, още като се прибрах снощи я потърсих в постовете ти
бтв имаш ли някакви чорапки над коляното за довечера да ми дадеш назаем, защото някаква алергична реакция съм получила и искам да прикрия ;//////
знам, че и ти носиш и затова питам, моите хора нямат, пък аз не си взех от вкъщи
а не ми се дават пари за нови, 'щото вече колекция ще направя, въпреки че май това ще е решението :д
Ами, да, имам еднички сиви, памучни. Ще ти ги дам, няма проблем
//пък пиши на дагичка магичка и с когото искаш да се видиш, за да имат време да се подготвят :д
Нямам почти никакво време за него. По цял ден съм в залата на тренировки, от сутрин до вечер. Тази седмица съм почивка, обадих му се да се видим, но той имал работа.
Е сега аз ли излизам виновна?
Другия път, когато вече съм в София. Сега просто отбелязвам факта, че и аз искам, но не мога. :Д
окей :д
така
габи се нави, остава гичи и на джесика ще звънна
На Калъринг съм й казала, че ще се видим само да дойде в София. :Д
да, вие май по-може да се свържете с нея, тъй че я оставям във вашите ръце :д
на гичи и драснах адрес и тел тук, ама като гледам я няма, някой има ли други координати с нея?
и бтв бо, дай си и твоя скайп :Д
Слушам си Indila и ми е добре, много, много як глас има и песните и са тооолкова не знам неземни може бииии :3
За момента съм решила просто да игнорирам проблемите и да си се нося по течението ^^
cuz I swear, I don't care ... ;]]
оф на джесика и имам два номера, единия невалиден, на другия отг друг човек
айде някой и с нея да се свърже, че я няма и в скайп :д