.
Затворена тема
Страница 4 от 367 ПървиПърви 123456781454104 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 9154
    И тя е длъжна да си ограничава контактите само защото на приятелят й не му харесва ?

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    е то кво да се преструваш, все едно има 100 възможни причини
    Да, но има момичета, които казват: "Е, какво толкова като е дошъл да ме види/извел на кафе/т.н. Не разбирам защо се дразниш?"

Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    И тя е длъжна да си ограничава контактите само защото на приятелят й не му харесва ?
    Не е длъжна.
    Никой не може да те задължи да правиш каквото и да било в една връзка. Ти сама си вземаш решенията от какво си готова и искаш да се откажеш в името на нещо друго. Обяснявала съм го много пъти, но повечето момичета са готови със зъби и нокти да си бранят територията, вместо да се опитат да разберат защо някой би искал да им я ограничи на първо място. Щом сте си самодостатъчни, тогава какво правите с този човек?
    Последно редактирано от LadyDi : 08-12-2014 на 14:35
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Мега фен Аватара на draid
    То ако хванем да се цакаме в една връзка само и само да е нейното или моето, какво изобщо правим заедно ?

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от DisappointedDreamer Виж мнението
    износена, прехвърляйки между чужди пръсти.
    похвално за една млада дама с принципи

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от draid Виж мнението
    То ако хванем да се цакаме в една връзка само и само да е нейното или моето, какво изобщо правим заедно ?
    То затова повечето съвременни тинейджърски "дълготрайни" връзки са по 2-3 месеца.

Мега фен Аватара на 102
    ако не се цакате и я няма "играта" кво правите изобщо заедно

Супер фен Аватара на tireheb
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    ако не се цакате и я няма "играта" кво правите изобщо заедно
    таа игра е интересна на 18
    после взема да става досадно

Мега фен Аватара на 102
    просто се изменя

Ще ти отговоря сериозно. Преди известно време много ми допадаше да манипулирам човека до мен, не от лоши чувства просто заради играта. Отдава ми се да манипулирам хората по един или друг начин дарба някаква може би. В резултат на това развалих някой дълги връзки и то не по тинейджърски стандарти, просто не успях да се спра да играя тая игра. Все още имам пориви да си "играя" с някой, обаче в последно време установих, че наранявам всички около мен. Хората са лесни за манипулиране особено когато интересите им са ограничени да речем, повечето жени също лесно могат да бъдат манипулирани(не се обиждайте дами, нямам лоши намерения с това което казвам). С времето установих, че е много по-ценно да имаш човек до теб, на когото нито ти имаш желание да се качваш на главата, нито той го прави. Моята игра вече е семейство -> деца и т.н. другото е бошлаф работа.

Град
    Варна
    Хората са лесни за манипулиране особено когато интересите им са ограничени да речем, повечето жени също лесно могат да бъдат манипулирани(не се обиждайте дами, нямам лоши намерения с това което казвам).
    Мъжете също могат да бъдат манипулирани с лекота. И на мен ми се отдава манипулацията. Но в даден момент играта измаря, както си го установил сам. Целите и стремежите се променят и е много по-важно човекът до теб сам да иска дадено нещо, отколкото да го накараш да вярва, че го иска.

Така е. В един момент се оказваш в ситуация в която разбираш, че най-важното не е да си от горе. Точно за това и казах, че ако ще си правим сечено само за да се доказваме пред себе си и да си удовлетворяваме егото няма идея да сме заедно.

Мале чувствам се адски изморен. За малко да заспя на стола. Не ми се е случвало много отдавна това.

Мега фен
    фюрери, брат. само фюрери около мен

Едва ли ви казвам нещо ново, ама колкото и прост да е човека отсреща, като го пързулнеш емоционално винаги му остава кофти вкус и малко по малко почва да се дразни само като си отвориш устата. Дори да е несъзнателно

// нещо ме мързи днес, май ще гледам филми до довечера ;d

Повече от фен Аватара на seek&destroy
    Хмм... искам да ви похваля, много смислени мнения, дори мъдри мисли, накарахте ме да се замисля за някои неща без да искам.

Мега фен Аватара на tori
    Наскоро един човек ми каза, че когато всички карти паднат на масата, дори и само от една страна, става безинтересно. Съответно въпросния пич заебава цялата игра.
    Не че нещо, но предните няколко мнения ми напомниха на това му изказване.
    Смятам, че е прав за себе си, както и за мен в някои аспекти. Защото когато разкриеш всички свои козове, покажеш и кажеш какво можеш, ставаш безопасен „противник“, безинтересен. Бих казала, че с наскоро прекъснатата ми връзка се получи точно така - и двамата бяхме показали твърде много от себе си. Смятам, че на тия години ни отива да си играем игрички, да се гоним един-друг, да се манипулираме и да се правим, че си вярваме, но пък с напредване на възрастта просто спира да ти отива тая работа, ако ще и роден играч/манипулатор да си. Като с късата рокля - тя отива на 20-годишна мадама, но на 40-годишна жена вече ѝ идва в повече.

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от tireheb Виж мнението
    таа игра е интересна на 18
    после взема да става досадно
    И на 18 не е яко.

https://www.youtube.com/watch?v=QczgvUDskk0 - това е

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Lilanda, както се казва в една песен "it's compromise that moves us along" Само това ще ти кажа

Вече не ми е притеснено, сега мога да съм спокойна и всичко просто ще си бъде наред.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Защото когато разкриеш всички свои козове, покажеш и кажеш какво можеш, ставаш безопасен „противник“, безинтересен. Бих казала, че с наскоро прекъснатата ми връзка се получи точно така - и двамата бяхме показали твърде много от себе си. Смятам, че на тия години ни отива да си играем игрички, да се гоним един-друг, да се манипулираме и да се правим, че си вярваме, но пък с напредване на възрастта просто спира да ти отива тая работа, ако ще и роден играч/манипулатор да си. Като с късата рокля - тя отива на 20-годишна мадама, но на 40-годишна жена вече ѝ идва в повече.
    Ако гледаш на половинката си като противник, тогава връзката ви не е нищо повече от игра
    И не мисля, че спира да ти отива. Добрият манипулатор рядко може да бъде разпознат, освен ако сам не го поиска. То затова е манипулатор. Въпросът е, че ти самият спираш да гледаш на връзките като на игра, за теб се превръща в партньорство. А партньорите, както каза, не се цакат.

anonymous708973
    Guest
    Анархи, нямаше ли по-очевиден начин да се похвалиш колко секс правиш?
    Не, момент, не ни пускай видео

Впрочем... във връзка с темата ви, това, че едно момче не би отказало на едно момиче, не означава, че момичето ще поиска, нито че момчето я иска толкова много, че приятелството им да е подложено на риск. И това дори далеч не е винаги.

Пълен потрес ми е да ми се ограничават контактите с другия пол по единствената причина, че... е, ами друг пол. Това е небивало ограничаване на цели вселени хора, които биха могли да ме обогатят като личност, което за мен е важно. Това е затваряне на моя свят, комуникация само с партньора - това е изнасилване на обстоятелствата, което би изхабило връзката ни много по-бързо.
    Разбира се, дразнила съм се и аз от определени контакти с определени момичета, но да тръгна да поставям ултиматуми за всичките му контакти от женски пол... абсурд. Това си е лично мое мнение, не обвързвам никого с него.
    Наскоро излизах с най-добрия приятел на най-добрия ми приятел - много свястно момче, невероятно удоволствие ми е да си говоря с него - САМО ТОВА, от негова страна също е 100% така. За първи път излизаме на четири очи, досега сме били все в обща компания, но той просто имаше път през моя град и пътуваше сам, затова се видяхме, пихме по една лимонада, разходихме се, говорихме за кариера, книги, издателския бизнес в България етц, никакви "опасни" теми. Бях изумена да разбера, че приятелката му ревнува от мен. Меко казано изумена.
    Просто не го разбирам. Сега, че приятелката на най-добрия ми приятел ревнува от мен, е обяснимо, разбира се. Но да ревнуваш болезнено (!) от някакво момиче, което дори е обща позната, задето е изпило кафе с момчето ти... Не го разбирам.
    Отново - мое мнение е.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 08-12-2014 на 17:32

Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    Наскоро един човек ми каза, че когато всички карти паднат на масата, дори и само от една страна, става безинтересно. Съответно въпросния пич заебава цялата игра.
    Не че нещо, но предните няколко мнения ми напомниха на това му изказване.
    Смятам, че е прав за себе си, както и за мен в някои аспекти. Защото когато разкриеш всички свои козове, покажеш и кажеш какво можеш, ставаш безопасен „противник“, безинтересен. Бих казала, че с наскоро прекъснатата ми връзка се получи точно така - и двамата бяхме показали твърде много от себе си. Смятам, че на тия години ни отива да си играем игрички, да се гоним един-друг, да се манипулираме и да се правим, че си вярваме, но пък с напредване на възрастта просто спира да ти отива тая работа, ако ще и роден играч/манипулатор да си. Като с късата рокля - тя отива на 20-годишна мадама, но на 40-годишна жена вече ѝ идва в повече.
    Не е до отиване, мислиш ли че като 10+ години си премятал някакви хора ще ти коства нещо да го направиш отново ? Чисто физически ако мога да се изразя няма да е проблем, даже си натрупал "опит" в манипулирането и различните видове хора и възможните им реакции. Учиш се да разпознаваш хората бързо. Проблема не е в моженето или отиването, проблема е в това, че в един момент осъзнаваш, че не желаеш да го правиш. Да на 16-17г сигурно ти изглежда забавно и интересно, но това не е вечно.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението

Впрочем... във връзка с темата ви, това, че едно момче не би отказало на едно момиче, не означава, че момичето ще поиска, нито че момчето я иска толкова много, че приятелството им да е подложено на риск. И това дори далеч не е винаги.

Пълен потрес ми е да ми се ограничават контактите с другия пол по единствената причина, че... е, ами друг пол. Това е небивало ограничаване на цели вселени хора, които биха могли да ме обогатят като личност, което за мен е важно. Това е затваряне на моя свят, комуникация само с партньора - това е изнасилване на обстоятелствата, което би изхабило връзката ни много по-бързо.
    Разбира се, дразнила съм се и аз от определени контакти с определени момичета, но да тръгна да поставям ултиматуми за всичките му контакти от женски пол... абсурд. Това си е лично мое мнение, не обвързвам никого с него.
    Наскоро излизах с най-добрия приятел на най-добрия ми приятел - много свястно момче, невероятно удоволствие ми е да си говоря с него - САМО ТОВА, от негова страна също е 100% така. За първи път излизаме на четири очи, досега сме били все в обща компания, но той просто имаше път през моя град и пътуваше сам, затова се видяхме, пихме по една лимонада, разходихме се, говорихме за кариера, книги, издателския бизнес в България етц, никакви "опасни" теми. Бях изумена да разбера, че приятелката му ревнува от мен. Меко казано изумена.
    Просто не го разбирам. Сега, че приятелката на най-добрия ми приятел ревнува от мен, е обяснимо, разбира се. Но да ревнуваш болезнено (!) от някакво момиче, което дори е обща позната, задето е изпило кафе с момчето ти... Не го разбирам.
    Отново - мое мнение е.
    Не е до забраняването. Момента е тоя в който си оценяваш приоритетите и решаваш кое е по-важно за теб, там е разковничето. И има огромна разлика от това да си имаш контакт с хора от мъжки пол, но да минава да те "види" през работа, да си с него повече време от колкото с приятеля си, да споделяш с него повече отколкото с половинката си някак не е добре за връзката ви.
    Последно редактирано от draid : 08-12-2014 на 17:41

anonymous708973
    Guest
    Е, така поставено, много ясно, че става въпрос за приоритети

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    похвално за една млада дама с принципи
    Ти пък. Не го казах в такъв контекст.

едит: Утре се вдигаме 12 човека на хижа в планината. Ще е пълен айляк. Доволно ми е, много.
    Последно редактирано от DisappointedDreamer : 08-12-2014 на 18:32

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    ъ?
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен
    ^иска нейкед селфита ама се прави ;d

Натъкнах се на една стара песничка докато си ровех във ютюб плейлистите и ми стана носталгично Т_Т
    https://www.youtube.com/watch?v=XtfWRpPujto
    превод ; http://incarnationalist.wordpress.co...16/seelenheil/ в случай, че някой проявява любопитство

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Auriss Виж мнението
    ^иска нейкед селфита ама се прави ;d

Натъкнах се на една стара песничка докато си ровех във ютюб плейлистите и ми стана носталгично Т_Т
    https://www.youtube.com/watch?v=XtfWRpPujto
    превод ; http://incarnationalist.wordpress.co...16/seelenheil/ в случай, че някой проявява любопитство
    много си миличък сладуранко

Мега фен Аватара на galaxy29
    аурис, видя ли тази, която аз показах

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си