- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Много найс дори, поне не си сама(което не знам доколко и дали изобщо е някакво успокоение).
Всяко чудо за три дни, май така ще се окаже. Днес е третият, soo...Имам чувството, че колкото повече пораствам на години, толкова по-големи глупости правя.
Не ми е конфузно, не ми е разочаровано, просто ми е смешно, че прекъснах нещо явно. Снощи - едно, днес вече си е намерил гадже... Оправен е, ако не друго.
Не е 100% сигурно, де, ама такова бързо отрязване по телефона и репликата "не мога да говоря в момента" кво друго да значат, освен че е с някое проектогадже в момента и не иска да му се разваля рахата...
Ох, бяла птицо, никога няма да се научиш, никога... Тъкмо снощи си говорихме с единия младеж, че аз съм направила всичко по силите си и оттук-нататък всичко зависи от Него как ще се развият нещата занапред и дали ще се развият изобщо, и днес Той е на среща...Здраве да е. Ще пия една студена кола и ще си свиркам.
Че съм и болна на всичкото отгоре. Абе, чудесен ден. Една хубава вечер я изплащам с все лихвите преди и след това дни наред.Сатурнова дупка ли е това, каръщина ли, не знам, ама... Вече чак ми е смешно, не ми се плаче.
ненененене, разби ме просто![]()
Имам един много близък приятел, който абсолютно всичко обяснява със зодии, интересни са ми, но някой хора направо се вманиачават
По темата ами добре ми е, разходката беше супер приятна и разтоварваща, толкова нерви и негативна емоция бях насъбрала, че не е истина... Той ми е много унил и тъжен, искаше ми се много да направя нещо за него, да го успокоя по някакъв начин, но просто няма как да стане, пустото му разстояние... А онзи, който го е излъгал е бахти тъпото педерастко копеле, с извинение или не съвсем![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Всичко свършва много бързо![]()
Не издържа и един ден да сме далече. Прав му път.![]()
Апатично ми е ... нищо не ми се прави, просто искам да спя дълго... навън да се смрачи от сутринта, да вали, да вали, да вали, да се извали целият свят, да си облека пуловер и чорапогащник и да лежа вкъщи цял ден.
Същевременно имам нужда от споделеност и контакт, от някаква взаимност.
Бляк.
Ауто-корект(?) ми подчертава думата споделеност с червено. Ето, втори път. Явно понятието упорито отказва да съществува в живота ми в момента. :Д
Странно е да си пишем служебно. Ама поне да ми беше казал, че е махнал снимките, за да ги махна и аз... Тъпо е така. Иначе ми е добре - вечерях торта, шоколад и сладолед. Ако сладкото ми действаше така, нямаше да спя в продължение на още два дни поне. Хах. Иначе и с двамата завъртяхме един хубав разговор, доволна съм. Като да не повярваш - излязохме тримата и не ме ядосаха въобще, а даже се прибрах с хубави чувства. Може би трябва да съм по-търпелива и по-спокойна, те винаги са били редки, на лопата да не ги ринеш. Що ли се дразня въобще?! Смисъл по принцип нали, не в точния момент.
Не съм сигурна какво точно преобърна нещата, но ми е прекрасно. Толкова добре не съм се чувствала от седмици. Гребна и обикаляне, да ги срещна двамата, да си обикалям и с тях. ^^ Жалко само за песента.
Айде, още един ден и се махам от тук. Много пътуване или с други думи - музика, игри на карти, Стивън Кинг и лекции по информатика. Абе, животът е прекрасен.Без overthink-ване повече!
Едит: Ейй, ся как ме е яд, че му отказах. Щеше да е епичен спомен.![]()
Последно редактирано от mayaaa : 08-31-2014 на 19:57
Преди два дена се лакирах и се чувствам парченце жена.
Реших, че ще го раздавам badass и ще се държа така, както трябва да се държа, за да си се кефя и да не се садвам. Сиреч - ще рискувам хората да ми се обиждат, но пък ще отстоявам до колкото мога себе си.
Имам чувството, че ме връхлита нещо голямо, че е време за по-голяма промяна, че този път имам шансовете да я осъществя, че имам куража.. Искам да покажа най-лошото от себе си, за да съм сигурна, че най-близките ми го обичат, но въпреки това да бъда добра..
и така
и си поставих за цел да общувам с хора, които ме дразнят, но по очарователен начин, хора, които обиждат възгледите ми, но ще ме накарат да ги преосмисля и евентуално такива.. от които ще мога да науча нещо.
Ок, писна ми да пиша. Чао.
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
lol... писна ми да ми провалят плановете... могат да си гледат работата всички![]()
Тази вечер ще сме само аз, виното и някой хубав филм
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
странно.
знам колко много ще ми липсва.
надявам се да е взаимно.
ужасно ме е страх, че още някой ще си тръгне от мен завинаги.
като някое бебе съм, когато опре до това. само дето не рева, като някой излезе от стаята, а като ме заключат и/ли ми вземат ключа...
//и той ми липсва, което е потресаващо странно, предвид всичко, което ми стори. давам си сметка, че твърде малко хора ме докосват в този живот и те почти никога не остават задълго. от това ме боли. ужасно и тихо. всеки шибан път. иска ми се и аз да ги докосвах тези хора, но с времето губя всякакво усещане за значимост, може би наистина няма какво да им дам, с какво да ги задържа. жалко.
душ в тъмното. обичам да го правя. водата отмива всички сенки от деня, изливайки се във всеобщия мрак.
знаете ли как работи главата на ива? на забавен кадър
Така ме боли главата, че ми иде да си изкарам очите и от това хапче нещата вместо да се подобрят, те взеха, че се влошиха. Утрешното катерене по камънаците може и да го отменя.
Прекалено уморено и недоспало, само едно 3в1 би помогнало, довечера си лягам рано и точка, обещавам!!!![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
Май ще се разболявам. Надявам се тия лимфни възли да вземат да поспаднат скоро. С'а ше юсна едно кафенце със снахито, ако е станала. А днес се надявам най-накрая да имам възможност да си остана у нас като бял човек и никой да не ме занимава с нищо.
Последните дни само му мрънкам за несгодите в работата. Почти забравих да го питам какво се случва с него, как е положението на неговото работно място... А не е като да не знам, че и той има проблеми, далеч не толкова маловажни като моите. Като цяло намирам поведението си под всякаква критика. Ще трябва поправка...
септември е най-накрая, йес бе! силно се надявам този месец да е позитивен и добър за мен, стига съм се ровичкала в миналото.. добре ми е, малко още не си чувствам особено силна ръката, ама така е като ме дупчиха на две места от нея :д поне не припаднах, нито ми прилоша както преди :3
както вика майка ми "трябва да си смела", друг избор нямам.
Доста объркано състояние. Имам чувството, че ще изгубя в тая игра. Доста смело се впускам и не знам кой до кога ще издържи. Виждам, че има ефект, но...до кога ли?! Изпитвам страх от това, че вече не мога да впечатлявам както преди, не съм толкова интересна, а тъкмо обратното - станах някак скучна и еднообразна. И тия провокации, които вкарвам през последната седмица, може би ще се отразят зле на всичко. Или може би няма?! Ох, как да знам вече кое е правилно и кое - не. И как да обясниш на един мъж, че това, от което имаш нужда, е просто внимание. Опитах се да кажа, че да ми отделя време и да ми обръща внимание, са две съвсем различни неща. Не ми е нужен един цял ден, в който скучаем заедно, а един час, който да ме остави без дъх и да не искам да свършва. От други мъже чувам нещата, които би трябвало да чуя от него. Не, че съм изпаднала в дълбока депресия, не мога да го допусна! Но ми е криво, че не получавам това, от което имам нужда. Вчера беше хубаво, отдавна не е било... Но защо е нужно да се държа зле, за да провокирам такова добро отношение?! Не искам да бъда лоша, искам да се държа като себе си, искам да се чувствам спокойна, но явно не става. Образът, който си създадох преди години, ме преследва и сякаш всички очакват да бъда в него постоянно, в противен случай...просто съм им скучна. Еб*си, до кога с това театро?!...
Добре, че поне започвам нещо ново, което искам отдавна. Дано се получи. Ще се науча да съм си самодостатъчна и да нямам нужда от мъж до себе си. Ще си намеря още занимания, които да не ме оставят да мисля за това... Мисля, че това е единственото решение. Не бива да си оставям време, в което да мисля колко...неправилни и неподходящи за мен са тия отношения. Все някога ще ми омръзна да правя компромиси със себе си и просто ще се откажа...![]()
I`m trying to make your dreams come true...
Искам да помета някои аспекти от сегашния ми живот и личност грижливо с метла и бум! - да се озоват в кошчето.
А не успявам.