.
Затворена тема
Страница 44 от 367 ПървиПърви ... 344041424344454647485494144 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 076 до 1 100 от общо 9154
    Супер фен Аватара на Jaune
    cos you're a sky, cos you're a sky full of stars, I'm gonna give you my heart, and I don't care, go on and tear me apart (:

Чувствам се тъпа .

Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    Много якичко. Завърнах се най-сетне вкъщи, всички ме обгрижват и ми угаждат на прищевките.
    Раздавам го активно отпочиваща от днес.
    You are broken, I can fix you...

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    вечерта сме на билярд и ще се забавляваме
    отложихме за утре или др ден, 'щото братовчедка ми е с подута буза и зъбобол, мен пък изгореното ме боли и и двете сме някакви убити и раздразнителни :д

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Чувствам се тъпа .
    че ти си си тъпа

Супер фен Аватара на leadyflame
    Много тъпо се чувствам, научих едни нещица, които съвсем ме забиха.... поне съм няколко дена почивка.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    С тебе ни събра случайността
    един на друг сме били просто нужни
    и сме се търсили, събра ни любовта,
    защото не можеше да бъдем чужди.

Сърцето ми ще се пръсне от щастие и обич.

Повече от фен Аватара на Eagle 123

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Айде на почивка в Претория €___€
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Цитирай Първоначално написано от Eagle 123 Виж мнението
    моята мотивация

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на Blab
    самичко ми е
    ще ми мине

Мега фен Аватара на tori
    Замислям се за приятелите си и колко тъпи могат да бъдат понякога. :д Толко ги обичам тия говеда, ей! И как можем да се ебаваме с всичко. И колко са яки. И как никога не минава ден, в който няма нова изцепка, на която да се хилим като идиоти. Нда. Яко ми е - деня беше як. Особено завършека беше епичен де. Как, под ягодите, успях да прокървя през носа ТОЧНО на най-неподходящото място и да шашна ДВЕ от аверките?! :д Трябва да си сменя носа.

Мега фен Аватара на xoxi
    Напоследък ми е много емоционално вечер.
    Егати.
    Човек да не остане сам с мислите си... все ще се пръкне някоя дивотия, която да му скапе настроението.

someonestrange
    Guest
    Chudq se...Mislq za mn raboti

someonestrange
    Guest

Unhappy

Typo mi eee...

Пак съм аз, няма с кого да комуникирам по това време, за това използвам най-лесния начин за изливане на мислите не само пред мен, но и пред никого конкретно. Как се излиза от тея шибани дупки би ми било инетересно да разбера??? Защо това е най-големия ми проблем, всичко винаги стига до това... аре ш му е*а маата.. пф

Мега фен Аватара на Blab
    пф indeed:Д

Би било отпускащо и вътршно наистина да завърши с "пф" и да прключа по въпроса... :д

Супер фен Аватара на Meonesssss
    той пък намери кога да се обади след дъжд качулка ...
    някакво уморено ми е ...
    душ и в леглото ще се спиии

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Ужас. Как може хората да правят толкова тъжни филми??? Кофти ми е. *подсмърк*

Йей, главата ми спря да кърви. Ще мога да спя по-спокойно. Успях да си дезинфекцирам раната с кислородна вода, ама поне някой да беше казал, че туй чудо изсветлява косата. Тези дни няма да мога да се отърва от блонди бъзиците.

Изморен съм, май ще погледам филмче и ще спя.

Имам толкова неща да правя преди да изчезна. Утре трябва да стана рано.

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от SonataArctica Виж мнението
    Ужас. Как може хората да правят толкова тъжни филми??? Кофти ми е. *подсмърк*
    Кой филм си гледал?

Он: По-пропилян ден не може просто. Не отидох на тренировка, не отидох на интервюто на студента, излязох в 8 без 10 и естествено магазина беше затворен, не съм започнала да си тегля песните, не съм се изкъпала още дори. Ама 'баси странната случка, така и не разбрах коя беше тая. Ама така, като постъпвам толкова детски да си се чудя ся. Не, че е толкова важно, де.
    С него най-накрая успяхме да завържем няколко свестни разговори. ^^ Особено вчера. И направо си бях поканена. Хах, какво пък, може и да се възползвам от това. Ей, 'начи, голям пич е тоя, много ме радва, жалко само, че сме толкова различни. Ама кой знае, де.
    Не мога да повярвам, че го сънувах точно днес, ама шанс. И все пак малко по малко интереса ми изстива. Ще видим какво ще се случва.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Честно ли? Horny ми е. Всичко ми е секс, независимо кое време от денонощието е, с кого съм, къде съм, какво правя... Във всичко виждам сексуален подтекст, а във всеки симпатичен младеж - потенциален отдушник. Тва вече не се трае, сериозно. Пуша два пъти повече цигари отпреди, пия два пъти повече отпреди, трябва ми мъж преди да съм си скапала тотално организма в опитите си да намеря заместители на един пенис.
    Избило ме е на простотия и на лиготия, та ми игнорирайте постовете занапред.
    Иначе тези дни, особено последните 3-4 са ми някакви много шантави, днес за първи път стигам до вкъщи, бях забравила вече как изглеждаше стаята ми. Толкова алкохолец и цигари всмукнах, че вече имам чувството, че от порите ми тече... Ще видим тези дни как ще се развият нещата, за жалост, все се формират някакви двойки и стават някакви забивки, а аз си стоя все така на сухо... Абе, идилийка. Ама то и аз съм проклето и претенциозно, хем не искам с кого да е, хем не искам после да ми се лепва като гербова марка, хем не искам и за една вечер без да влагам нищо... Хем боли, хем сърби(предимно сърби ).

Той, естествено, се издъни, де. Подвел се е по малоумната си компания и става същия малоумник като тях, ама не съм му майка, да се оправя. Накрая пак аз ще изляза кривата, че съм се месила, така че предпочитам да си пестя съветите, да си чупи главата, никакъв не ми е. И без това след снощното състояние не искам нито повече да го виждам, нито да го чувам. Или пък искам, колкото да го гледам в очите, да му следя реакциите и да видя как ще ми отговори на директния въпрос. Уж не беше такъв, цялата компания го забеляза, че се беше омотал стабилно... Ебахти зора, ебахти чудото. Мъчно ми е за него, наистина много, искам да му помогна. Ама после се сещам, че той никога не е бил до мен, когато аз съм имала нужда и че понеже все е много самостоятелен и много знае, аз ще изляза лошата и тъпата, дето го спира и му мрънка, и пак за мен една кирлива неблагодарност, така че ще си стоя на гъза. Може да ми е болно, да ми е жално, но не съм аз тази, която ще го спасява. Когато имах нужда от помощ - други ми протегнаха ръка, не той. От какъв зор той ще ме мачка, пък аз ще му помагам? Да си чупи главата и тва е.
    Хубавото е, че не ми е звънял тази вечер(за разлика от предните две-три) и всичко е 6. Все така да продължава, много ме кефи, и занапред да удържи фронта.

Животът е прекрасен и си е мой, няма да си губя времето с глупави хора. То едно е да е недорасъл, да се държи с неуважение, да е абсолютното безчувствено говедо, съвсем друго е да идва при МОЯТА компания, водейки някъв олигофрен и двамата да са в такова състояние като вчерашното... Ебах му мамата. Тука не уцели вече нито човека, нито мястото, нито изцепката.

Та мисля да продължа да си лекувам любовните мъки със стабилни купони и ако е възможно най-неангажиращ секс. Както не ми е било никога тръпка, така ми се прииска никой да не ми звъни, да не се запознава и да не идва при компанията ми, да не се обяснявам... Идеалното забавление би било, докато замина.

Супер фен Аватара на ForzaFelipe
    Град
    Варна
    Малко късно станало пак...
    >>DjBelev<<

Повече от фен Аватара на Eagle 123
    Пхахах то време за сън не остана вече, сега се прибирам, в 7 трябва да излизам, е как ще стане тая .. ама нищо, едното за сметка на другото, иначе в момента нямаше да се смея толко лудо и да съм предоволен Хайде спорен ден на всички !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си