.
Затворена тема
Страница 45 от 367 ПървиПърви ... 354142434445464748495595145 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 101 до 1 125 от общо 9154
    Трудно ми е да го избягвам и да не му говоря.Но е за мое добре имам си приятел и не искам да има коментари зад гърба ми .

Супер фен Аватара на Jaune
    Чувствам се отвратително, май се разболявам, нито се наспивам, нито нищо, глава, нос, гърло... оф...

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    ^Ама нали няма да пропуснеш довечера? :/ (този път обещавам, че наистина ще е забавно :Д)

Пък нещо ми има, не знам дали трябва да се притеснявам. Ако не ми мине до утре ще отида на лекар.

Мега фен Аватара на tori
    Най-ужасната комбинация на света? О, определено е често кървящ нос и хрема, да. Струва ми се, че скоро ще мина да видя личните, щото вече плаша хората около себе си. Нда.
    Ей сега докато си лежа си мислех, че искам някого, с когото да се гушкам и да правя секс ама... Файда, ще се преживее и този период. С Намби май сме на един хал, съдейки по първата част на поста ѝ. :дд

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Още се чудя на какъв спорт да се запиша. Сиг. ще е фитнес, че май е близо до факултета. И на плуване бих ходила, обаче е твърде ангажиращо. Или пък йога. Хмммм.

Мега фен Аватара на Dagichka
    йогаа :3

обичам такова време, да духа вятър, да е приятно топло и да грее слънце мм <3 всички изследвания са ми ток и жица, беше дооста интересно с тва ЕКГ и жичките :Д а пък батерията ми достави някъв пич без униформа на мотор, нп :д
    позитивно ми е.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    омгомг
    май успях :о
    даноданодано
    сега не мога да разбера със сигурност, обаче ако е станало е много вълнуващо.

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby Виж мнението
    ...
    Ох, знам, че не е хубаво да се смея на чужд гръб, ама ме изпълваш с живот отвсякъде, пхах.

Ох, бях забравила каква идилия е да се оправям МНОГО бавно и лежерно за лекция, докато пия кафе, гледам сериал и си слагам всеки възможен грим по лицето с ясната идея, че ще трябва да го трия преди фитнеса.
    Опитвам се да се отвличам и й се дразня. Още малко ще иска да се рови във всички стаи в общежитието заради едно пране, егати, не се ли съобразява малко. Това, че не рева по 80 пъти на ден не значи, че не ми се къса сърцето... явно още съм в denial фаза. Упорито отказвам да повярвам, иде ми да литна към българско само да се уверя, че ще ме посрещне на вратата и всичко ще е както преди.
    И на тоя фон тя седи и се цупондри за... сако, братче. И работни престилки по 8 евро.

Мега фен Аватара на Lilanda
    Голямото избиране на фотоапарат започна. Нямам си и на идея какво искам все още, единствено знам, че снимането със сапунерки и турбосапунерки приключва! За жалост около мен няма и никой близък, който да ми помогне в избора. ;/

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    обичам такова време, да духа вятър, да е приятно топло и да грее слънце мм <3 всички изследвания са ми ток и жица, беше дооста интересно с тва ЕКГ и жичките :Д
    мдам, много приятно време :д
    ще ти дойда тайно на свиждане, облечена като медицинска сестра, за да не разберат строгите ти родители, че съм от тийн форум

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    ^Ама нали няма да пропуснеш довечера? :/ (този път обещавам, че наистина ще е забавно :Д
    Там сме, споко. :Д

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    you say you love me
    and then you do it again, you do it again

leave me

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Положението с всеки изминат ден става все по-отчайващо.
    Трябва ми чудо.

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от IWannaBeSedated Виж мнението
    Трябва ми чудо.
    нещо такова.

не знам как се чувствам. ужасно странно е. предстои ми грандиозна промяна и я (пред)усещам.
    а времето отлично илюстрира вътрешния ми мир. по хубав и балансиращ начин.
    спокойна съм, макар че не би следвало да съм.
    чувствам как съм се отдалечила на доволно разстояние от материалния свят и ми харесва да живея на ниво идея, творчество, ментално съществуване. малко се плаша дори. твърде далеч съм от земната си природа. ебаси.

преди малко се прибрах, от части се радвам,че съм вкъщи. Не очаквах,че ще ми липсва толкова много и просто искам да го прегърна, да знае че съм до него..ей така без думи

Супер фен Аватара на NambyPamby
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Ох, знам, че не е хубаво да се смея на чужд гръб, ама ме изпълваш с живот отвсякъде, пхах.
    С кое точно?

он: Естествено, че нещата няма да вървят по план, това съм аз. В последния момент всичко се променя. Отреагирах бързо, де, даже си намерих компания за пътуването. Да минава утре, да се получат работите и една грижа по-малко ще имам на главата.

Иначе се чувствам зле. Цял ден се мотая из града по работа и... Цял ден някакви човекоподобни ми подсвирват и подвикват каква сладурана съм била, то не беше оглеждане, то не бяха жалки опити за привличане на внимание, ебахти кошмара. Пък нито съм била разголена, нито нищо - къси гащи и потник, и кецове, супер смотана бях, не мога да разбера що ми се лепяха някакви отрепки, с какво, по дяволите, съм заслужила тази неземна чест. oO Поне вече съм си вкъщи и съм в безопасност.

Пък тоя състезател, дето спорадично се появява, баш днес реши да се държи като сърдита свекърва и да ми държи сметка за някакви неща. оО Ебахти злобното заяждане и злобните подмятания, аз обаче реагирах подобаващо в моя си тон - хапливо с нотки на очевиден непукизъм, милия съвсем откачи. Явно последния път не съм го отрязала достатъчно категорично и дипломатично, 'щото пак се тика между шамарите, че и го играе обиден. На мен пък след тоя ден с всякакви досадници ми е доста тъпо вече, не ми се търпят още простотии, та вместо да лицемернича, направо си казах квото мисля и това е. Тъпо е, щото ще се засичаме често, да не кажа ежедневно и не е хубаво да има напрежение, ама... Да не ме е предизвиквал, не улучи момента.

И в тоя ред на мисли, все се чудя защо баш такива нестабилни емоционално индивиди ми се лепят да ме заговарят, да ме свалят и са много сърдити после, като не се получи? Труден ми е характерът, то си личи и от пръв поглед, що се стимулират все да ми изпробват търпението, идея си нямам. Или не изглеждам чак толкова зла, колкото си мисля, или просто обичат обречени каузи.
    Чак се страхувам тия дни какво ще стане... Изобщо не ми се излиза и не ми се завързват пак нови запознанства, да вземе някой от компанията да тръгне с рогата напред и да ме сваля, и аз каквато съм търпелива, като нищо ще го порежа като кисела краставица.

Ох, отивам да чистя, че май твърде много енергия съм насъбрала.

Мега фен Аватара на nepowtorima
    Град
    ^___^
    отново не съм в настроение. нямам желание за нищо.
    тъпо ми е.
    не искам да ми е скучно. пак нищо интересно не се случва.
    доста неща не трябваше така да се случат.. явно за това ми е толкова сдухано..
    ще ми мине кво да правя..
    все нещо ще се промени, но вътрешната ми болка - никога...

~ ` всяка минута, в която сu тъжен,
    губuш по една мuнута щастuе..
    ♥♥

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Цитирай Първоначално написано от IWannaBeSedated Виж мнението
    Трябва ми чудо.
    Точно същото
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от pifiella Виж мнението
    Взех решение да си взема коте,че в Студентски ми е скучно като съм сама,сега трябва да реша какво да е..и така!
    Улично! Ще ти е благодарно до гроб!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на DisappointedDreamer
    Град
    София, България
    Побрах 6 години от живота си в 3 кашона - чувствам се геройски.

И някак самотно.

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    майка ми сигурно се е побъркала :Д. забравих звука на тела изключен цял ден и wooohooo има хора, на които им пука за мен ^^

току-що получих интересно предложение за вечерта и не мисля да го пропусна. тряа да се оправям, ма ме мързи да кръцна. оправи ми се настроението. ако можеше да не мисля и за тва досадно нещо -.-

Мега фен Аватара на Lilanda
    Чувствам се като пълна глупачка. Тази вечер няма да се спи. Определено.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Гадно ми е, сдухано, а дори няма конкретна причина...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на tori
    Нещо пак някъде съм настинала, пфф. Значи много мразя така да се влача, ако ще се разболявам, да се разболявам като хората. Кво само половинчати работи правя?! Пфу. Иначе ми е гушкаво все още, така мисля. Обикновено тия разнежени периоди минават бързо ама сега нещо се задържа бая, че не знам. Той оня хубаво ми викаше да мина през тях да ме цапне с нещо през главата и да се свършва, но аз... Акъл на буци.

Супер фен Аватара на Christinna
    Цитирай Първоначално написано от leadyflame Виж мнението
    Как се излиза от тея шибани дупки би ми било инетересно да разбера??? пф
    И на мен би ми било..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си