.
Затворена тема
Страница 47 от 367 ПървиПърви ... 374344454647484950515797147 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 151 до 1 175 от общо 9154
    Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    О, бях забравила за Остава утре.

Иначе изглежда като да съм преглътнала мисълта, че баща ми е пълен тъпак, и не се трогвам от действията и думите му. Дано не е само временно, де.
    И днес класната ми се обади с куп ласкателства и предложение, беше много мило. :Д

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Искам да го направя. Може би изпуснах момента обаче, сега вече май няма да се получи. Пък и той ми, ъм... разреши(?), абе, окей е с това, но май защото си мисли, че няма да го направя. А сега вече като знае може би наистина няма да го направя, защото се притеснявам. Ох, не знам, направих някакъв плах ход, дано да потръгнат нещата и все пак да се получи. Многомного се надявам, би било страхотно. И ситуацията е перфектна.

//North Atlantic Treaty Organization
    Come Together (песента)
    хероин
    I end lives
    нобеловите си бяха така
    имената не ги помня, но не бяхме уцелили нито едно
    този първият действително беше негър, но не правилният
    спечелихме специалния въпрос, който беше колко см е гръдната обиколка на Гери, Андрей позна с точност - 90см :д
    E с'я ме е супер яд за I end lives.

И да, оо, оостава.

едит: просто чувствам как сърчицето ми скорострелно пада в някаква пропаст, обаче не го бутам аз в нея, и не мога да го спра, и ох, тъпня
    Последно редактирано от Jaune : 09-03-2014 на 16:36

Мега фен Аватара на Colouring
    Прибрах се към обяд и хубаво си поспах до преди малко. Три нощувки изкарахме, чистият въздух определено се усещаше. Малко слаби ни бяха вечерите /в смисъл, че рано лягахме сравнено с другите пъти, когато сме ходили там и сме стояли до сутринта/, но пък беше забавно. Беше хубаво, докато траеше, а сега всичко е на път да свърши.
    Не искам.
    Навън вали и гърми, времето е в унисон с настроението ми. Мъчно ми е някак, свит ми е коремът, нещо ме кара да не мога да преглъщам. Не ми се излиза, то няма и да мога в тая буря де. Ще си седя с музиката си и ще се излежавам.

Мега фен Аватара на babity
    Супер скапана се чувствам, направо капнала. Прекалих с храната, карах се с 36453646343654 човека вчера и днеска, ама нейсе.
    С'а си слушкам хубава музика и свиквам, че тря'а стана бимбо, 'щото т'ва се иска явно от мен.... :х
    Поздрав: https://www.youtube.com/watch?v=lCRlF9dshYo

Супер фен Аватара на mayaaa
    Ех, ама много гадно и студено било в тая София, а аз с някакво късо панталонче бях тръгнала. А нататък да не говорим, с дълъг панталон и суичър ми е студено, а в Швейцария ще си умра на място, като им слушам разказите. Да си бях взела едно яке вместо втория сличър, ама тцт, толкова ми е акъла. Както и да е, все ще измисля нещо, ако трябва един върху друг ще ги нося, да не си рязвалям момента сега. Словения е хипер яка, много ме радва, хотела е страхотен, има wifi (очевидно), абе перфектно ми е. С удоволствие би си прекарала следващите дни тук и да ме вземат на връщане, и без това не си харесвам компанията...
    Та в този ред на мисли, нормално ли е тя да ме дразни? Или просто винаги ме е дразнила, но сега го осъзнавам, пряди съм си затваряла очите. Sad-ва за простотии и така ми разваля и моето настроение, все нещо й става, не може да изчака да се качим до стаята, за да се залепи за телефона /a.k.a. messenger и whatsapp/, ама иначе нали, с мен е в компания, отделя се супер странно и се опитва и мен да ме отдели заедно с нея /ама няма да го бъде/ и като добавим тук-там опитите за командване просто ми се преисква да я замеря с нещо голямо и тежко! Шегата на страна, не знам как толкова много ме е радвала, защото знам, че не са от сега тия неща, ама аз малоумна ли съм била?! Сега си уредих поне една компания за карти пък тя, асо иска да идва. Запознах се с двама-трима човека и от останалите, надявам се да се умножат до няколко дни и ще я оставя да си се дели сама, ако иска. Гррр.
    Вчера хем препрочетох съобщенията и изобщо не ми подействаха така, ама днес като си спомних предисторията в детайли и пак ме запали малко. Ама имам нужда просто от random емоции сега. Останалото ще му мислим по-късно.
    Бтв явно на мен нещо не ми е наред, но въпреки мокрото времи и сминящият се от двете крайности климат в автобуса, въпреки кратките моменти на отчаяние, всъщност ми хареса да пътувам 15-16 часа. И все пак имах много по-различни очаквяния за мястото, на което да съм, ама това да ми е проблемя.
    П.С. От телефона съм, сигурно имам доооста грешки, не ми се проверява, ще ме извините.

Мега фен Аватара на tori
    ОБИЧАМОБИЧАМОБИЧАМ си приятелите. Тва в девет и двайсет да си подпийнал си е живо геройство. Тия са се почнали от сутринта, ей! :д Яд ме е, че не съм от тяхното село, че ако не друго, поне сеир щях да зяпам.

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Оххх добре де защо се получава така трябва да спра да ги гледам тия простотии и да се стегна .Почвам да си представям разни глупости и това не ми харесва.Трябва да се стегна и да се държа зряло и на място.Имам да пиша доклад а вместо това аз се занимавам с глупости и хапя устни защото трябва някой хубавичко да ми се накара.
    Последно редактирано от girlwithblueeyes : 09-03-2014 на 20:11

Мега фен Аватара на Lilanda
    Много. Съм. Добра.

И обещавам, че повече никога няма да му го причиня!

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Многоооооо ми се танцува. :Д И утре май след Остава ще се запътим към Рокендрола. :Д

всеки път се усмихвам, когато те видя, и си мисля тамтарарам небето е близо

Супер фен Аватара на TheDevilInMe
    Добре ми е, едно такова хубавичко, тази нощ се наспах, ама наистина, нямаше и буря за щастие. Остава само да не вали до обед, защото много искам да се разходим двамката, хем и да свършим работата. След мъничко пак ще си поспя и такам, всичко ще бъде наред.
    cuz I swear, I don't care ... ;]]

Мега фен Аватара на pandabear
    където и да отида все е мокро. хубаво ми беше, въпреки времето. даже смея да твърдя, че повече си починах. направих и няколко доста приятни запознанства. харесвам есента, най-приятните разходки се получават тогава, ама ми е малко рано за нея все още. студено ми е. пие ми се чай и ми се гледат филми в леглото. днес трябва да си подредя гардероба и да отида да си взема картата за фитнес, а после да сготвя нещо вкусничко. хубавата новина е, че успях да си уредя работа от януари месец в клиниката и много, много, много, много се радвам (((((((((: абе, чудно ми започва този месец, доволна съм
    Последно редактирано от pandabear : 09-04-2014 на 05:25

Супер фен Аватара на mayaaa
    Ама пак ми пречи, бе. И естествено му писах, той май се прави на ударен, ама все тая. Да кажем, че този път наистина ме интересуваше защо не са се виждали, но следващият път когато му пиша, без негова инициатива за нещо, ще си изхвърля телефона през някоя теряся, висока тераса, заклевам се!
    Няма да се търпя пак отрицателна и да ми е гадно. Аз един вид се накарах да го мисля, от която по-глупаво неща нямам просто. Ще се радвам на останалите, ще се радвам на нещата около мен и информатика ще е единственото, което наистина да мисля. Meh. Как е възможно да съм толкова загубена?!
    А тя с тия сърца просто ми идва в повиче. Мисля, че това им е цялата хронология. Не я имах за толкова лигава преди, ама какво се бърсам и аз?

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Лятото беше динамично и интересно
    3 месеца в Кранево, седмица в Габрово, следват две седмици в Русе
    Супер ми е!
    Само ме е яд, че утре заминавам и не можах да си поръчам нещата по-скоро ... Събраха ми се няколко поръчки, които няма да успея да завърша преди 25-ти и момичетата ще трябва доста да почакат
    Както и да е. Сега мисля да го ударя на релакс и филми, че и без това от тия хапчета ми се доспива
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    за пореден път се убеждавам колко важно е да си здрав и в кондиция. голям филм направих. знам, че преувеличих, но именно заради това не позволих нещата да се ... 'развият'. минава ми доста по-бързо от очакваното и съм много щастлива^^

Мега фен Аватара на Colouring
    Много хубаво се спи на дъжд, точно такъв здрав сън ми трябваше. Аз ще бързам да се пооправям, че след малко ще ми звънне да излизаме. Тези дни си обещавам да съм силна! Искам да съм такава, искам... дано да мога да бъда. Ще се усмихвам и ще го прегръщам силно, сълзите трябва да почакат.

Супер фен Аватара на Jaune
    Само ще си допия кафето, да се разсъня, че станах преди половин час, и излизам да тичам пък.
    После ще се включа пак, припявайки Остава.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    Обнадеждена съм. Излезе вариант за по-добро бъдеще. Няколко месеца имам да се подготвя и окончателно да скъсам всички връзки с всичко тук. Пожелавам си късмет...поне веднъж в шибания ми живот.
    МОЛЯ!!!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    брей, чак и форумът пише за това

http://www.teenproblem.net/a/9-coolt...za-edna-nosht/'

да?

Супер фен Аватара на lisi4ety
    Град
    Just touched down in London town
    Много започва да ме блазни идеята да работя през годината, ама знам, че това вече съвсем ще ми провали успеха в университета и съм пред голяма дилема в момента..
    И въпреки че току-що папнах още съм гладна и не знам къде да изровя нещо, никаква храна няма в тоя офис, майка му стара ;д

Мега фен Аватара на Lilanda
    Ще полудея! От сутринта съм ходила около 4-5 пъти в МВР-то, за да си изкарам ЕДИН Ш*БАН ПАСПОРТ. Единият, от които беше ненужен, между другото.

Д. продължава да се прави на ударен с правата лопата. След малко трябва да го видя къде се губи, че след 4 часа сме на вечеря, а не ми се е мяркал пред очите от снощи. Дори и онлайн.

Как може да ми направи печени ГЪБИ с пълнеж от шунка и МАЙОНЕЗА, поръсени с МАГДАНОЗ? Имам чувството, че се подиграва с мен. Изядох си единствено шунката от едното уважение. Реших, че и този път няма да провалям вечерта. На третата подобна изцепка обаче няма да си мълча.

едит: За протокола - трите продукта, написани с caps lock са единствените три неща, които не понасям.
    Последно редактирано от Lilanda : 09-04-2014 на 11:10

Не мога да повярвам че станах толкова късно от много години не ми се е случвало да стана по-късно от 8 и имам намерения поне 1 път в живота си да прекарам целият ден в леглото .

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Искам днес да се получат нещата и да успеем да се видим.

Мега фен Аватара на Blab
    много странно.
    егото явно е най-крехкото нещо в мен, щом получавам сърцебиене и чак ме удря в главата.
    дори когато вече не ми пука, пак го преживявам зле.
    мразя да се подиграват с мен, а не е като да не ми се случва.
    някаква подобна глупост ме запрати от спокойното ми лежерно утро в ада - и за по-въздействащо - за момент изгря слънце:Д:Д:Д
    мра-зя да се гаврят с мен. просто мра-зя.
    а всичко това ми се е случвало вече и то в този форум. бляк.

иначе съм добре, уча езици и съм много зарибена. като се успокоя и спра да треперя - пак

Мега фен Аватара на SHPAIdURmeN
    Я, тъпанари !
    *GET TO KNOW*
    THE UNKNOWN

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си