- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
О, бях забравила за Остава утре.
Иначе изглежда като да съм преглътнала мисълта, че баща ми е пълен тъпак, и не се трогвам от действията и думите му. Дано не е само временно, де.
И днес класната ми се обади с куп ласкателства и предложение, беше много мило. :Д
Прибрах се към обяд и хубаво си поспах до преди малко. Три нощувки изкарахме, чистият въздух определено се усещаше. Малко слаби ни бяха вечерите /в смисъл, че рано лягахме сравнено с другите пъти, когато сме ходили там и сме стояли до сутринта/, но пък беше забавно. Беше хубаво, докато траеше, а сега всичко е на път да свърши.
Не искам.
Навън вали и гърми, времето е в унисон с настроението ми. Мъчно ми е някак, свит ми е коремът, нещо ме кара да не мога да преглъщам. Не ми се излиза, то няма и да мога в тая буря де. Ще си седя с музиката си и ще се излежавам.
Супер скапана се чувствам, направо капнала. Прекалих с храната, карах се с 36453646343654 човека вчера и днеска, ама нейсе.
С'а си слушкам хубава музика и свиквам, че тря'а стана бимбо, 'щото т'ва се иска явно от мен.... :х
Поздрав: https://www.youtube.com/watch?v=lCRlF9dshYo
Ех, ама много гадно и студено било в тая София, а аз с някакво късо панталонче бях тръгнала. А нататък да не говорим, с дълъг панталон и суичър ми е студено, а в Швейцария ще си умра на място, като им слушам разказите. Да си бях взела едно яке вместо втория сличър, ама тцт, толкова ми е акъла. Както и да е, все ще измисля нещо, ако трябва един върху друг ще ги нося, да не си рязвалям момента сега. Словения е хипер яка, много ме радва, хотела е страхотен, има wifi (очевидно), абе перфектно ми е. С удоволствие би си прекарала следващите дни тук и да ме вземат на връщане, и без това не си харесвам компанията...
Та в този ред на мисли, нормално ли е тя да ме дразни? Или просто винаги ме е дразнила, но сега го осъзнавам, пряди съм си затваряла очите. Sad-ва за простотии и така ми разваля и моето настроение, все нещо й става, не може да изчака да се качим до стаята, за да се залепи за телефона /a.k.a. messenger и whatsapp/, ама иначе нали, с мен е в компания, отделя се супер странно и се опитва и мен да ме отдели заедно с нея /ама няма да го бъде/ и като добавим тук-там опитите за командване просто ми се преисква да я замеря с нещо голямо и тежко!Шегата на страна, не знам как толкова много ме е радвала, защото знам, че не са от сега тия неща, ама аз малоумна ли съм била?! Сега си уредих поне една компания за карти пък тя, асо иска да идва. Запознах се с двама-трима човека и от останалите, надявам се да се умножат до няколко дни и ще я оставя да си се дели сама, ако иска. Гррр.
Вчера хем препрочетох съобщенията и изобщо не ми подействаха така, ама днес като си спомних предисторията в детайли и пак ме запали малко. Ама имам нужда просто от random емоции сега. Останалото ще му мислим по-късно.
Бтв явно на мен нещо не ми е наред, но въпреки мокрото времи и сминящият се от двете крайности климат в автобуса, въпреки кратките моменти на отчаяние, всъщност ми хареса да пътувам 15-16 часа.И все пак имах много по-различни очаквяния за мястото, на което да съм, ама това да ми е проблемя.
П.С. От телефона съм, сигурно имам доооста грешки, не ми се проверява, ще ме извините.![]()
ОБИЧАМОБИЧАМОБИЧАМ си приятелите. Тва в девет и двайсет да си подпийнал си е живо геройство. Тия са се почнали от сутринта, ей! :д Яд ме е, че не съм от тяхното село, че ако не друго, поне сеир щях да зяпам.
Оххх добре де защо се получава така трябва да спра да ги гледам тия простотии и да се стегна .Почвам да си представям разни глупости и това не ми харесва.Трябва да се стегна и да се държа зряло и на място.Имам да пиша доклад а вместо това аз се занимавам с глупости и хапя устни защото трябва някой хубавичко да ми се накара.
Последно редактирано от girlwithblueeyes : 09-03-2014 на 20:11
Много. Съм. Добра.
И обещавам, че повече никога няма да му го причиня!
Многоооооо ми се танцува. :Д И утре май след Остава ще се запътим към Рокендрола. :Д
всеки път се усмихвам, когато те видя, и си мисля тамтарарам небето е близо
Добре ми е, едно такова хубавичко, тази нощ се наспах, ама наистина, нямаше и буря за щастие. Остава само да не вали до обед, защото много искам да се разходим двамката, хем и да свършим работата. След мъничко пак ще си поспя и такам, всичко ще бъде наред.![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
където и да отида все е мокро. хубаво ми беше, въпреки времето. даже смея да твърдя, че повече си починах. направих и няколко доста приятни запознанства. харесвам есента, най-приятните разходки се получават тогава, ама ми е малко рано за нея все още. студено ми е. пие ми се чай и ми се гледат филми в леглото. днес трябва да си подредя гардероба и да отида да си взема картата за фитнес, а после да сготвя нещо вкусничко. хубавата новина е, че успях да си уредя работа от януари месец в клиниката и много, много, много, много се радвам (((((((((: абе, чудно ми започва този месец, доволна съм![]()
Последно редактирано от pandabear : 09-04-2014 на 05:25
Ама пак ми пречи, бе. И естествено му писах, той май се прави на ударен, ама все тая. Да кажем, че този път наистина ме интересуваше защо не са се виждали, но следващият път когато му пиша, без негова инициатива за нещо, ще си изхвърля телефона през някоя теряся, висока тераса, заклевам се!
Няма да се търпя пак отрицателна и да ми е гадно. Аз един вид се накарах да го мисля, от която по-глупаво неща нямам просто. Ще се радвам на останалите, ще се радвам на нещата около мен и информатика ще е единственото, което наистина да мисля. Meh. Как е възможно да съм толкова загубена?!
А тя с тия сърца просто ми идва в повиче. Мисля, че това им е цялата хронология. Не я имах за толкова лигава преди, ама какво се бърсам и аз?![]()
Лятото беше динамично и интересно
3 месеца в Кранево, седмица в Габрово, следват две седмици в Русе![]()
Супер ми е!
Само ме е яд, че утре заминавам и не можах да си поръчам нещата по-скоро ... Събраха ми се няколко поръчки, които няма да успея да завърша преди 25-ти и момичетата ще трябва доста да почакат
Както и да е. Сега мисля да го ударя на релакс и филми, че и без това от тия хапчета ми се доспива![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
за пореден път се убеждавам колко важно е да си здрав и в кондиция. голям филм направих. знам, че преувеличих, но именно заради това не позволих нещата да се ... 'развият'. минава ми доста по-бързо от очакваното и съм много щастлива^^
Много хубаво се спи на дъжд, точно такъв здрав сън ми трябваше. Аз ще бързам да се пооправям, че след малко ще ми звънне да излизаме. Тези дни си обещавам да съм силна! Искам да съм такава, искам... дано да мога да бъда. Ще се усмихвам и ще го прегръщам силно, сълзите трябва да почакат.
Само ще си допия кафето, да се разсъня, че станах преди половин час, и излизам да тичам пък.
После ще се включа пак, припявайки Остава.
Обнадеждена съм. Излезе вариант за по-добро бъдеще. Няколко месеца имам да се подготвя и окончателно да скъсам всички връзки с всичко тук. Пожелавам си късмет...поне веднъж в шибания ми живот.
МОЛЯ!!!
брей, чак и форумът пише за това
http://www.teenproblem.net/a/9-coolt...za-edna-nosht/'
да?
Много започва да ме блазни идеята да работя през годината, ама знам, че това вече съвсем ще ми провали успеха в университета и съм пред голяма дилема в момента..
И въпреки че току-що папнах още съм гладна и не знам къде да изровя нещо, никаква храна няма в тоя офис, майка му стара ;д
Ще полудея! От сутринта съм ходила около 4-5 пъти в МВР-то, за да си изкарам ЕДИН Ш*БАН ПАСПОРТ. Единият, от които беше ненужен, между другото.
Д. продължава да се прави на ударен с правата лопата. След малко трябва да го видя къде се губи, че след 4 часа сме на вечеря, а не ми се е мяркал пред очите от снощи. Дори и онлайн.
Как може да ми направи печени ГЪБИ с пълнеж от шунка и МАЙОНЕЗА, поръсени с МАГДАНОЗ? Имам чувството, че се подиграва с мен. Изядох си единствено шунката от едното уважение. Реших, че и този път няма да провалям вечерта. На третата подобна изцепка обаче няма да си мълча.
едит: За протокола - трите продукта, написани с caps lock са единствените три неща, които не понасям.
Последно редактирано от Lilanda : 09-04-2014 на 11:10
Не мога да повярвам че станах толкова късно от много години не ми се е случвало да стана по-късно от 8и имам намерения поне 1 път в живота си да прекарам целият ден в леглото .
Искам днес да се получат нещата и да успеем да се видим.
много странно.
егото явно е най-крехкото нещо в мен, щом получавам сърцебиене и чак ме удря в главата.
дори когато вече не ми пука, пак го преживявам зле.
мразя да се подиграват с мен, а не е като да не ми се случва.
някаква подобна глупост ме запрати от спокойното ми лежерно утро в ада - и за по-въздействащо - за момент изгря слънце:Д:Д:Д
мра-зя да се гаврят с мен. просто мра-зя.
а всичко това ми се е случвало вече и то в този форум. бляк.
иначе съм добре, уча езици и съм много зарибена. като се успокоя и спра да треперя - пак