- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Аве, пие ми се, ве! Избухва ми се. Баси, всички са некви заети. Искам некъф концерт, събиране, дискотека... Нинам. Иначе ми е ако, хах. Кафето е животворна напитка.
Надъхах се. Ако продължи така, може и да стане. Стига да не прецакам нещо в последния момент или пък въобще да не е било с такава нагласа. Ще видим.
На когото не му допадам - у лЕво. Не съм длъжна на никого.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Разглеждам ФотоСвят и виждам, че един от участниците в групата е несебърлия, който на всичкото отгоре познавам. Доста очудена, отварям профила му, за да намеря негови фотографии и какво да видя - унииииикално красиви снимки, доста от тях от сватби, с уникална композиция и страхотни като идея. Излизам навън и същия този несебърлия обикаля с баничка в ръка площада пред нас.Е как да не го заговоря? Близо час и половина съм седяла навън и съм си говорила с него за фотография. Така се унесох в разговори, че в момента закъснявам.
Но хич не ми дреме, много ме изкефи физиономията му като му казах, че и аз снимам.
"Много ще ми е приятно да поснимаме заедно някой път". Не съм много сигурна това друг вид покана ли е, но няма значение и без това.
Лятото беше чудесно, а зимата се очертава да е още по-чудесна. ^^
Току-що някои хора се сетиха, че е време да стават от сън и да си измъкнат гъза от тях. НАЙ-ПОСЛЕ. Адио рио.
Искаш да ме зарежеш заради най-добрата ми приятелка? Просто опитай. А аз ще съм там за да гледам, както и за да ти го напомням след това!
Смесено ми е такова. Отвратена съм от цялата ситуация, изпълнена съм с пасивна агресия, а тя дори съзнавайки грешката си, няма да промени нищо. Това е то - егоизмът.
От доста време си мисля разни неща... и само липсата на алтернатива ме спира от няк'ви по-крайни действия. Аман от вятърни мелници! Аман от хора, които ми мислят доброто докато вършат неща в мой ущърб.
В никой случай не бих поискала днешните обстоятелства, но пък най-накрая имам възможността да се уединя със себе си. С'а ми тря'а само женско филмче и кутия салфетки.
Утре ще знам какво да направя.
не мога да осъзная, че операцията минастранно ми е, не помня кви съм ги плещила, ама здраве да е ;д
сега да заздравее без проблеми и съм готова на нови предизвикателства :д
хммм...страх ме е от промяна, пък толкова мрънках за нея...сега ще ми се връща...не искам да си оправям багажа, не ми се занимава...обичам май..
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Пфф много мразя да се сбогувам. Плаках на всеки един на рамото по мнооооого. ;/
едит: Осъзнах, че напоследък съм свръхчувствителна, плача за най-малкото, разстройвам се от най-малкото и обратното - най-малкото може да ме зарадва. Не съм сигурна доколко това е добре.
Последно редактирано от Lilanda : 09-04-2014 на 20:08
С нея си обменяме бацили цяла седмица, но е време да се дрогирам яко с лекарства и да се закрепя, защото нещата стават все по-сериозни. Утре се местя със 115-те ми куфара, въобще не знам как ще си побера багажа в тази консерва. Събота и неделя изчиствам стария апартамент и в понеделник съм на линия от 7:45 за лекции.
Имам твърде много неща на дневен ред и не знам как ще избутвам всичко.
Вече се чувствам експерт във воденето на писмена кореспонденция на чужди езици, като някакъв call център съм. Пиша по 10 писма на ден до някакви фирми и организации.
Поне ще уча супер интересни неща, с изключение на материала по метаболитна биохимия, който си е таковал таковата здраво. Вторият семестър има голям шанс да се видя в ролята на асистент-преподавател по наука на първолаци и съм сигурна, че ще е много интересно и обогатяващо. А ако не ме удобрят за този стаж, другият ми избор е стаж в лаборатория, който също звучи прекрасно.
Уффф, имам толкова готина специалност! Ако спрат да ме заливат с помии отвсякъде другаде ще е чудно.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Марко умре, съжалявам. Даже вече не ми е ядосано, все тая ми е. Хапнах, пуших, след малко един душ и се пльосвам да гледам сериал. Викам само един епизод и лягам да спя, че тая сутрин ме проверяваха дали дишам ама да видим. То тва е баси крастата, човек. С един епизод сложно ще се размина.
Стига - на кого отмъщаваш?
Целуваш друг на инат!
Стига - кого заблуждаваш?
Утре ще се мразиш пак!
Стига - бях на твоето място,
но дали те прежaлих? Познай?
От мен се нуждаеш ужасно,
поне пред себе си признай!
http://www.youtube.com/watch?v=iGJBBraiivo
ух ух
*GET TO KNOW*
THE UNKNOWN
@Lilanda, кой тоз, бре?Преди ФотоСвят ми беше много любимо място, а сега само хвърлям по някой поглед да видя каква е темата на поредния спор.
Много студено днес... и дъждовно. Отвратително дъждовно.
Поне открих кой чифт маратонки ми пропускаше вода.
нз. мех.
:/
ima edna duma koqto nikoga ne kazvam i tq e nemoga
За учителката ли? Четох я днес по едно време и да, определено ти става много мило докато четеш поста и коментарите под него. Евала на това момче - Мартин, ще ми е много интересно да видя първите снимки. Дано само не ги пропусна.
Иван Славоооов... не ми е привличал вниманието преди, но му разгледах сега снимките набързо.
нямам търпение да отида на море СССССС:
не съм ходила от 2012 и ми е мн въодушевено :д
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
Защо не мога да спя бе ? Само глупости са ми в главата въртя се и си представям разни простотии.Писна ми трябва да заспивам вече..
Гадната серия продължава.Общо-взето се наслушах на всякакви глупости тези дни. Имам чудесно семейство, за тяхно нещастие, не могат да ме сменят, нищо, че и това чух вече.
Не се докарвам до нервни сривове вече, не плача, не се ядосвам, пропускам покрай ушите си и бх.
Бившият и той да не остане назад тръгна да ме товари с неговите глупости, игра го обиден и след пълния ми непукизъм мисля, че съвсем се засегна.В друг случай сигурно щях да вляза в неговия стил и пак да се набутам в излишен филм, ама толкова вече ми дойде нанагорнище с другите глупости, които ми се стовариха на главата, че само неговите селски тарикатлъци ми липсват.
За няколко седмици пораснах от раз. И то - без никаква причина. Хубавото е, че бързо се съвзех от шамарите и го обърнах на откровена неебателност. В противен случай, да съм откачила досега или да съм се сринала напълно.
Като няма да получа подкрепа отникъде - ще си се подкрепям сама.Ще е гадно, ще е тежко, ама ще се справя. Лошото е просто, че съм финансово зависима, пък който плаща, той поръчва музиката, ама... Ще се обърне положението по някое време, стига да стисна зъби и да удържа, докато дойде момента.
Иначе не всичко е толкова зле. Една грижа отметнах, имаме адски готин апартамент, скоро стягам куфара и изчезвам, та.. да. Всичко се нарежда.
Даже нов младеж има.Имам си и готини приятели, които да ме развеселяват, другото се преживява някак. Не е трудно, когато си дебелокожо създание.
![]()
gonna pow pow at you like a cat pows at my woolen jumper
КАКВО СИ ТИ ЦЕЛУВАШ МЕ ЗАЩО СЪМ С ТЕБ ДОРИ НЕ ЗНАМ ЗАЩО ОТНОВО СЪМ ТУК ЗАБЪРЗАН ПУЛС ЦЕЛУВАМ ТЕ СТОП!
Супер яка вечер, макар и с не такъв край, какъвто очаквах, но май така е най-добре. Все пак знам, че е могло, но не е.
И за двете. Но съм доволна. Чувствам се изпълнена. Все си мислех, че няма накъде по-добре, но ето, че има. Супер.
Искам да се наспяяяяя!!! Всичко ме боли и имам нужда от един 12 часов сън, по време на който телефонът ми да не звънне нито веднъж!
Жал ми е за него.Виждам колко много иска да е с мен, но какво да направя...Знам, че е най-добрият, с когото мога да бъда. Осъзнавам, че е мъжът, с когото няма да има никакви драми и ще прави всичко за мен. Знам, че е готов на всичко за мен. Обаче не мога... Понякога чак ме е яд, че не съм меркантилна и безчувствена. Ако бях такава, веднага щях да се съглася... Добър е и е доста симпатичен, познавам го много добре и знам, че наистина ме...обича?!, ама нали съм си шматка - занимавам се с някой, с когото нямаме никакво бъдеще и никакъв шанс за развитие в отношенията ни. Обаче има страст, тръпка, чувства... Понякога осъзнавам, че това съвсем не е достатъчно, но ми е трудно (почти невъзможно) да се откъсна.
Ох, майната му! Тази вечер си слагам яките дънки, блузата с голямо деколте, ужасно високите обувки, безразсъдно скъпата чанта и излизам! Имам намерение да се прибера чак утре сутринта по светло и да се разбия максимално. Няколко коктейла, хубава компания и добър outfit винаги помагат за оправяне на настроението. А все някой ден ще се наспя...
Последно редактирано от sometimes_ : 09-05-2014 на 09:18
I`m trying to make your dreams come true...