- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Чак ми е гадно, че приключих Breaking Bad![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Утре пак. Омръзна ми от тия ортопеди. И пак ще трябвя снимки, рентгени... Пфуу
само нели би ми липсвала, за другите не ми пука, изнасяйте се
Егати боклука, честно. Всеки път си мисля, че няма накъде повече и всеки път ме изумява с тоталната си тъпотия. Толкова пошлост, евтиния и тотална липса на себеуважение лъха от тъпата му физиономия, че чак не знам той самия как се трае. И как хората около него го траят. Егати тъпото животно, егати мъжката курва. Като цветарка някаква обикаля, от бивша на бивша. И хем знам, че това е умишлена провокация, хем пак съм извън кожата си. Дееба путкенските номера, дееба. Недорасляк абсолютен, то с годините освен по-зле да става, не знам какво друго може да стане. Говедо нещастно. Скапа ми настроението.
И не стига, че съм белязана да ме свързват с него, ами трябваше и още тъпотии да си докарам до главата. Тоя другия пък хептен не ебава от добра дума и добро отношение. Изясних к'вото имах да си изяснявам, обясних учтиво, че няма да се получи номера, уж ме разбра. До момента, в който тръгна да ми се качва на главата. Пише ми постоянно, иска да се виждаме постоянно, излязла съм с приятели, на маса съм, той ми звъни като сърдито гадже през 2 часа. Направо ми скъсаха нервите тия сцени и го карах, както аз си знам. Директна до болка, естествено, 'щото вече МНОГО ми прекипя, отново като развалена плоча повтарях това, което повтарям от една седмица вече, ама тоя път го светнах на две, на три, че просто с НЕГО няма да се получи и сега ми е времето да си отживея, не да се заробвам във връзки. Не добавих "особено ако връзката е с теб", 'щото вече щеше да е много злобно, ама предполагам се подразбираше.
Абе, напоследък, направо като някаква малоумница се чувствам. Ту единия ми пали фитила, ту другия. А на мен отдавна ми свърши търпението и само чакам повод да изтрещя тотално. Което не е добре. Признак е на безсилие. Ама кво да не съм безсилна, дееба, като тия са някакви абсолютни ненормалници. Единия - как да е, олигофрен, сама съм си го избирала, да съм гледала, когато е трябвало и да съм го отебала, когато е трябвало, не като идиотка да прощавам всичките лайна. Обаче другия сам се тикна между шамарите. Аз обяснявам, че нищо не искам, че излизаме по приятелски, колкото да изпием една бира и да поговорим, оня ми налита да ме прегръща и целува и после ми вика, че не ме притискал(след като преди това ми е звънял n пъти - то и аз съм една бяла птица да му давам номера си... Голяма грешка беше). Тия не са в ред.
Тия трите пък не спряха да правят някакви интриги. Изнервят ме максимално, особено едната, с толкова лицемерно същество отдавна не бях имала досег. Другата пък е някаква пълна комплексарка, да не говорим, че най-вероятно ще раздуха, квото не трябва на когото не трябва... Отначало беше готино, прекарвах си чудесно с тях, ама нещо почнах да им хващам спатиите. Аз, доверчивата, наивната до глупост, взех да хващам, че има нещо гнило, т.е положението е критично зле.
И понеже имам изгода, чисто за компания стават, колкото да излизаме напред-назад, и аз ще си лицемернича и така. Пределно ясно ми е какви интриги ми се плетат зад гърба и какви врели-некипели ще се разпространяват из града след като замина, ама ме боли междукрачието. Доизтиквам дните и им тегля по една майна на всичките. Единственото, за което се моля, е двамата досадници да ми изтрият номера. Ужасно са досадни, нереално е чак. Единия се опитва да ми прави някакви мизерии, ама все не улучва времето, когато да ми звъни и да ми говори глупости, 'щото най-редовно не си чувам телефона(и слава богу!), другия пък иска все да се обяснява и да ми се натиска и звъни въпреки постоянното отхвърляне на обажданията от моя страна.
Дееба. В какви филми пак се наврях...
п.с. - форумът наистина отдавна не е това, което беше, но тази тема изключително много си я тача.Само тук успявам пълноценно да си изкажа каквото ми е на сърце.
![]()
Сутринта вместо да си сложа лъжичка в чашата с кафе, бях забола една сламка, която забелязах, чак след като изпих цялото кафе... през нея. И това изглежда абсолютно нормално на фона на всичко останало, което ми се случи през деня. Не съм съвсем сигурна какво ме разсейва толкова много... Мисълта за всички евентуални пропуски, които все още не съм забелязала, леко ме плаши. Само дано да няма неприятни изненади, особено пък на работното място, където една малка грешчица може да доведе до сериозни последици. Усещам обаче, че нещата започват да се оправят... Напрежението постепенно ме напуска, аз самата започвам да се отпускам повече и това много влияе и то не само на мен. Може пък това да ми помогне да се фокусирам върху действията си, вместо да присъствам в ежедневието си само физически.
Зa пореден път се убедих ,че тя ми съсипвa животa.И колко много преличaм нa нея зa жaлост,не я искaм в животa си.
не можах да спя особено, а като заспах се чудя защо го сънувах него.. че даже и в съня исках да го използвам за да подразня другото човече.. ебати злата съм, той не заслужава такова отношение дори и на сън :с а пък той ми каза, че е сънувал еди си кво си, което значело, че в даден момент нещо ще му попречи да замине пак и щял да се ожени в бг, не знам дали беше намек
добре ми е иначе, раната започва да сърбии, което е хубаво, цикълчо ми дойде пак като по часовник, малко ще е мъка сега, ама стискам зъбки :д
Сънуваш ли, че си на някоя гара, предстои ти нов етап в живота.
Или може би просто съм си мислила за гара снощи преди да заспя.
А пък се събудих със зверско главоболие, ама от първите глътки кафе ми стана по-добре. Така като се замисля, аз изпих и 2 парацетамола де... оф, много е гадно да си алергичен към лекарства : С
Лягам да чета малко, после ще потренирам, ще се изкъпя и бегом марш при децата : 3 Дано се оправя де, че ще ми е сефте, ама ми казаха, че изглеждам доста самоуверена, всъщност винаги са ми казвали, че изглеждам някак си надута, с високо самочувствие, във всеки случай уверена в себе си, което е най-тъпото и грешно нещо евърно пък ако им вдъхвам малко респект, би било чудесно.
Дойдох прекалено рано, сега трябва да вися един час из нета и да си губя времето. Ще успея да си наредя много добър график май. Надявам се всичко да мине наред и честно казано, супер много се притеснявам.![]()
Градът ми харесва, толкова е стар, но ми е адски трудно да свикна с него. Поне мога да стигна от точка А до точка Б без проблеми.
Tолкова време чаках това, а сега нищо не ми трепна, никакви камъни не паднаха от сърцето ми и птички не запяха. Явно не мога да го осъзная. Разбира се, от първата секунда се критикувам за (липсата на) реакциите си. Ако някой път просто се оставя да изживея нещата, без да се самоанализирам и самобичувам, ще бъде добре.
E, не де!
Не е хубаво така.
Ех, денят ми започна хубаво. Ама и как няма, като започна с него. И чай, и сериал. Малко работа ще посвършим днес, първо занятие по руски ще ми е и довечера - тренировка! Доволно, доволно.
И като ми вика, че "отдавна не сме пили вино", мдааа... от събота вечерта.
Слънчев ден на всички!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Апатия. Пак. Пак я сгафих, ама то това не е нещо ново. Явно ми харесва "да живея на ръба". Не помня кой беше казал, че разбираш, че си прекрачил границата едва, когато вече си от другата страна. Е, аз отдавна съм от другата страна, вече съм на хиляди километри от границата и продължавам да се отдалечавам. Би било лъжа ако кажа, че съжалявам. По-лошото е, че не изпитвам никакво чувство. Имам нужда от оная тръпка, дето не те оставя да спиш, да ядеш, да дишаш спокойно. Мразя еднообразието, а някак си сама направих така, че всичко, което правя, да е скучно и еднакво. И май причината е в това, че ми липсва някой, който да ме провокира. Всички ми станаха скучни, заровили са се в някакво шибано ежедневие, в още по-шибани любови или липсата на такива... Имам нужда някой да ме подтикне, да ми прави компания в лудостта. Може би ми мина времето за такива неща, ама така ми липсват... Вероятно заради това стигам до такива крайности.
На всичкото отгоре бившият на една приятелка постоянно се върти около мен. Тооолкова е умен и...хубав, обаче...няма шанс да се занимавам с него. Не искам да навлизам в такива драми, не са за мен. Така че...остава само да му дам да разбере, че е излишно да си губи времето около мен. Колкото и общи теми и интересни разговори да имаме, тия неща си остават забранени за мен. Мразя да се чувствам виновна.
I`m trying to make your dreams come true...
Еее, изтървах мега якото парти снощи. Ама така е като съм карък - аз хубаво си правих тънки сметки да отида даже по-рано, ама кой да очаква, че ще ми дойде толкова рязко. Натъпках се с хапчета и проспах всичко.![]()
И тоя моят обичен лектор, няма ли да се сети да ме извика и да ми запише допълнителните курсове, имам чувството, че само моят нищо не прави. Пуу! Искам и аз да се успокоя вече.
Отложих промяната за по нататък, но вече дойде времето. Поставям си условие след година НИКОЙ да не може да ме познае по характер. Наздраве за каузата. Иначе ми е тоооолкова уморено, все едно съм копала и орала, а аз такова... само спах. :д Цяло лято не се наспах, ей! Такъв ленивец съм станала, че не е истина. Имам четири дни да съм грозна и мързелива.
Най-накрая подредихме квартирата и вече заприлича на нещо!Даже и направихме първото събиране за мача снощи
Остана само да се купят още няколко неща и всичко ще е 6 !
Много си мил ^_^
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!