- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
НУМА НУМА НУМА ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙЙ Е Й ЙЙЙ ЕЙЙЙЙЙЙЙЙ ВРЕ И САПЛЕ ЩАР НУМА НУМАНУМА НУМА ЕЙЙЙЙЙЙЙ КИЙП ИТ ИМПОРТАНТ Е ЛЕ ЛЕ Е ЛЕ ЛЕ ЛЕ ЛЕ
Еееехе, че аз още я знам наизуст. Идея си нямам кво пея, ама на кого му пука?
Добре ми вървеше статистиката днес, доволна съм. Главата ми прегря, не отидох на фитнес дори, ама така е, като съм глупава и не съм се наспала. Ама пък как да ни секна хубавия разговор?? *пърха с мигли*
Още 9 дни. Д-Е-В-Е-Т. Нямам търпение!
Разнежено ми е. Многомногомногомногомного . Много! И съм почти сигурна, че видях първата падаща звезда в живота си! ААААА! :3333333333
май я фи май я ху МАЙ Я ХА МАЙ Я ХАХА
ЧЕ СЪМ ВОЙНИК ПИКАСОО
чики рики тука е съвсем съвсем тесно
е за тва ли ми се разсърди бе
back to the roots to твойто първо либееее
обади ми се, нещо сърдиш ли ми се, мрън-мрън, снощи направи ли се?![]()
жун/жон вече съм ти споменавал че имаш отклонения но виждам че не си посетила докторчо
явно е била последната
няма ни една звездичка![]()
едва ли е била последната, особено предвид, че съм карък, а я видях в момента, в който излязох да погледна:Д
чудя се що още никой не е пуснал у фейсбука че очаква робин уилямс да падне скоро
Абе, човърка ме, бе, опитвам се да игнорирам, ама не става...Meh. Пък някой бавно и мъчително ми убива надеждата. Пфф, полудявам, честно.
Поне с него се видяхме. И си говорихме. И се разхождахме.
А с другия едни планове правим, да видим къде ще им излезе края.
Абе, за какви падащи звезди ми говорите всички?
хубаво е да знаеш, че има хора, които толкова те обичат, а аз обичам ли ги?! понякога съм такъв егоист.
мама му стара, ве! имаме толкова малко време за нас, но всеки насам-натам ии...остана съвсем малко.
мааа, що не му тегла една майна. ТВА СА И ТВОИ ПРИЯТЕЛИ!!! ако си мисли, че ще ги отбягвам, щот не му изнася...хахаха. ((((( :
много ми е емоционално, и напрегнато, и тегаво. горещи вълни, студени вълни.
МЕНСТРУАЛНО МИ Е. МНОГО!!!
Кое време стана,а звездички няма...Казах си,че ще си легна рано,ама ей ме на...