- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Толкова много мразя разделите,особено с него.Все още не мога да преглътна това,че всичко беше за последно-че няма нито една отворена вратичка за още една целувка или романтична нощ заедно.И въпреки че бях инициатор,че знам как в дългосрочен план прекратяването на връзката ни е най-разумното решение,все още мисълта за изминалия ден ме съсипва..И хем знам че не може да изтриеш с лека ръка цяла година от живота ти без да те боли,хем ми писна да се депресирам и измъчвам и всеки път да драматизирам сякаш е краят на света.Все още ме преследва онази досадна натрапчива мисъл,че не съм успяла максимално да се насладя и да оползотворя времето с него..в такива моменти просто ми се иска да имам машина на времето и да останем заедно за цяла вечност само ние,без никакви външни дразнители,без напомняния за несъвместимостта ни и всякакви простотии..
Ммм да, защо да не ми скапе настроението още със ставането. Била съм твърде крайна, еми на 17 съм малко или много е нормално а него май го хваща критическата, това едно на ръка ама ми кипна като сравни съвсем прилично заведение за бързо хранене със сръбска скара и тъпа чалга. Нямаше за какво друго да се хване, че и щяло всичко да приключи....или приема,че има момче до мен или отношениеята ни пак ще са доста обтегнати. Сакън да не се зарадва човек,че всичко върви добре....
Уфф, цял ден разправям, че ще припадна от умора, са не мога да заспя. Чакам вече следваща ваканция. Не знам как ще се справя с бягането от часовете тази година. Обещала съм си да не.
Утре ще съм като викторианска принцеса. С кръгове под очите. Така че най-добре да лягам. Утре ме чака влачене.
И токове. И дълга пола + корсет. Дано не е много студено.
Имам нужда от късмет.
Стари рок парчета... Е, няма такъв кеф!!! Няма такава емоция!!!
Особено тази една песен, която толкова дълбоко ми бърка в сърчицето и душичката, че чак боли...
Малко изоставена. Но се опитвам упорито да убедя себе си, че съм постъпила правилно, защото вярвам, че е така. Този път вината не е в мен. Не си заслужава да се терзая заради него, особено след като постъпва така. Не бива да ме жегва, особено след като не сме толкова близки.
Иначе ми е едно такова... затаила съм си дъха. Последното начало. Хем ми се тръгва, хем не. Дано с увеличаването на заетостта се чувствам по-добре.
Още ми е снощно - ушите продължават да са болница. :дд Ма и аз не помагам де, цял ден дъни музиката из нас, аз се чудя що не мога да се възстановя. Утре ми е последния първи учебен ден. Чудя се дали да изклинча или по стара традиция да загубя час+ в говорене с класния. Ако не друго, не ми се налага да търча за цветя и разни подаръчета там. Забравила съм къде има цветарски магазини вече. :д
като се замисля колко яка и преломна ми беше годината дотук, ми става едно такова доволно![]()
"Стара любов с нова се забравя" са казали хората. Приятно момче, знаехме се отдавна, ама това беше някаква абсолютна случайност. Толкова ми е нежно и топло с него. Разтапям се като ми каже някое гальовно име. Като котка съм.. мрр..Приятно ми е да го виждам, само не знам защо тя толкова се пали. У нас нищо не правя, освен да се къпя и да спя, евентуално ако имам време - ядене и гримиране/лакиране.
Най-сетне имам малко време, пък той горкия е в света на сънищата. Трябва да стане в 6:30. Съчувствам му, аз до към 12 мога да спя преспокойно, защото съм от 2... Обаче ще си почина и няма да съм като труп. Днес щях да припадна, колко да ми е било зле!?
Спи ми се. Ще си купя втален клин-панталон. <3 Ще е много як! И аз ще съм яка.![]()
*сън*
Събуждам се с ужасно главоболие и чакам пратка по пощата. Знам, че се превъзбуждам напразно, каквото и да е нищо няма да промени. Обаче.. надявам се поне след днес да сложа окончателно край.
наревах си се хубаво, голяма лигла съм, ама тва е положението, като се видях в огледалото изтръпнах :д
иначе съм добре, секси синът на доцента ми маха конците, шегува се с мен, почерпих там хората, таксиметровият шофьор беше много печен чичо, и него почерпих и тъй
сега пак ще си почивам, утре да се видя с доцента и да си взема резултатите и да се свършва!
Сънливо, ама доволно!
Зарибих го и по Декстър, мухахаха! Как е да си гледам сериалите на немски и да осъзнавам, че разбирам все повече! *надува се от гордост* И пак се глезихме с храна. Идилийка. Скатахме се от тренировка малко, от два дни не съм била и ми се струва като вечност; прав е обаче, трябва и почивка - особено предвид как ни разказа играта в петък, лелеее, бях забравила какво е тренировката при него!
Тая седмица - проучване на партньорски университети! Трябва да се свърши. И малко по-добър time management ми трябва определено, че не се виждам тоя семестър иначе.
^ Декстър на немски? :О Обичам немския, ама направо ми призля като си го представих това
Чудесен първи учебен ден се очертава, цял следобед трябва да съм в центъра и вали чудесно много.До тук с плановете да се докарам яко.
Че довечера съм и на срещата на инвестмънт клуба, как ще се появя с кецове и тениска, само аз си знам![]()
Знаех си, че трябва да си взема чадър, ама...!!! Дано спре да вали до после, че не знам как ще се прибера. Гладна съм и не знам какво ми се яде.
Реших един проблем, остават само още 100.
I`m trying to make your dreams come true...
Успах се. За последният първи учебен ден. Нннннннда. Не трябваше да ходя въобще, само загубих безвъзвратно един час, през който можех да спя. И имаше МНОГО хора. Не искам пък! Защо е нужно утре да стана и да се правя, че ми пука когато ми обясняват, че са изкарали прекрасно лято и нам кво?! Искам си просто кафето и съня.
Ужас, днес съм адски заядлива. Но така става, като ми се повдига тази тема. Всеки тря'а си търпи последиците, кат не може да си държи езичето зад зъбките.
Всъщност е доста добре направено! Намерили са подходящ глас, който говори по същия леко тайнствен начин, същите паузи и т.н. Но ще го търся на английски заради изказа на Дебра
Докато Suits е кошмар на немски. Свикнах вече, ама нито Харви е с готин глас - а неговият е яко секс, нито Майк, нито Джесика.
Дояде ми се лютеница, хмммм.
Последно редактирано от PinkPan7her : 09-15-2014 на 13:43
Втори пост за деня, обаче няма значение.
Получих това, което чаках от четвъртък. Много миличко и хубаво ми стана. Разбира се, тъжно също. Накара ме да се разровя в нещата, които са ми останали от него - две тениски, няколко писма, снимки, билети, малки подаръчета, рамки. Всичко прегледах, препочетох и си спомних. Сгря ми се душата, наистина. Накрая обаче затворих всичко в една голяма кутия, вече по стаята ми няма следи от него и от нас. Поне не видими. И сега най-хубавата ми година и нещо стои под леглото. Писах да му кажа, че ме е зарадвал. Той също беше доволен от този факт. Малко сухо се държим един с друг, говорим общи приказки, но предполагам, че така ще е. Не можем да кажем това, което ни се иска и на двамата, но пък да загубим съвсем всякакъв контакт просто не е опция. Мда. Поне се надявам това с приятелството да проработи.
ИНАЧЕ
ей сега ще й пиша смс преди полета. Не мога да повярвам, че и тя тръгва и ще я видя чак за празниците. Ще ми липсва. Общо взето, мноооого промени покрай мен. Искрено се надявам да са за добро.
За пръв път от... от... вероятно два месеца и половина някъде ще прекарам цял ден в нас, без да излизам никъде. Не ми се беше случвало отдавна. Ще отида за сладолед по-късно, а после ще си пусна филмче и ще се излежавам.
Супер се чувствам, нищо не може да ми наруши доброто настроение, независимо колко отвисоко идва, поне не и днес.
Бях забравил кви предимства има пътуването с влак. Много се радвам, че избрах културните мероприятия пред чалгата- в Пловдив си прекарах супер яко, друг е въпросът дали беше точно заради тях. Ректорът ни говори като пловдивчанин, трябва да видя дали и той не е майничка![]()
Е, тя Дебра си беше уникат.Ама това, което мен ме кара да настръхвам е как точно тоя техния изказ ще го пресъздадат на немски xD Ох, пак ми минаха тръпки!
'Начи, егати гадното време. Цял ден не спря да вали, може ли такова нещо!
Равносметката от ден 1 е, че ще си скъсам задника от учене. Изобщо не знам дали ще имам възможност пак да работя, тя майка хубаво ми дава акъли да си уреждам интервюта вече, ама честно казано изобщо не виждам с какво време ще разполагам. По математика не помня супер много неща и трябва да наваксам всичко, тоя тест ме е срам да го направя просто.
Ако лекторът по бизнес си мисли, че ще дам 100 паунда за тея два учебника, жестоко се лъже. Ще си ги търся онлайн или ще ги прибере от библиотеката. Кефи ме че си намерих учебника по програмиране за 1 паунд, хах, ама каква ирония - второто издание да струва толкова, а третото - 40. С една и съща материя...
И тоя крийпър днес - пуу, да не реши човек да бъде мил. Какви глупости ме пита, че и да ме прегръща, супер awkward беше.Изгубила съм тренинг как да реагирам в такива ситуации, хах.
Завършекът на вечерта беше много добър, много добре направих да се присъединя към тоя клуб, направо ми изтекоха очите - толкова привлекателни младежи, все в костюми, супер много се разсейвах по време на лекцията.![]()
![]()
Това май ми е най-голямата слабост.
След цялото обикаляне с аверите, които, между другото, НЕ искат да се виждат помежду си, ми е прекрасно смачкано. Може да ме наболява главата още, да съм уморена и да мириша на цигари, НО ми е щастливо. Видях всички важни. Всички, които имат смисъл. От вчера насам забелязвам тенденцията постоянно да съм гладна - нещо, което е добре за моята фирма. Май. Ама и така съм си прекрасна.
Трагедия - това описва деня ми...Тотално разочарование, чувствам се тотално смазан...психически и физически...Нищо не върви общо взето...всичките ми очаквания за тези дни бяха размазани брутално и вече направо не знам...
И химна ми ми тези дни...
http://youtu.be/Soa3gO7tL-c
Последно редактирано от ForzaFelipe : 09-15-2014 на 21:16
>>DjBelev<<
хм, реших да ходя на бокс и нямам търпение :Д