- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Много депресарски филм гледахме снощи и все още го мисля, нищо че поне половината ми се губи.
А разговорът след това уж трябваше да бъде сериозен, а още ме напушва смях като се сетя за изражението му
"Ако те бях срещнал, когато бях на 16, толкова много грешки щях да избегна..." след 2 минутно мълчание "...разбира се, когато аз съм бил на 16, ти си била на 9 , така че много се радвам, че не сме се срещнали тогава"![]()
много яко като коментираш коментара ми и отговаряш на въпроса ми с въпрос![]()
песничката ми е една от любимите,свързвам я с много пълнещи очите,ускоряващи пулса и успокояващи душата спомени
Объркана съм. Много.Играя си с огъня, направо влизам в него, знам, че мога(и най-вероятно ще се) опаря, ама пусто като ми е интересно... Други неща се провалиха, дано тези да се нареждат за добро. И да не получа удар под кръста тъкмо когато съм убедена, че всичко е чудесно... Че най-мразя да се почувствам щастлива и после да разбера, че е било някакво измамно чувство, и да си плащам с лихвите... Дано интуицията ми да не ме лъже и дано и преценката ми да е правилна, дано вървя на прав път.
Много мразя да играя рисково, да нямам твърда почва под краката си... Дано не греша. Пък каквото сабя покаже, надявам се да имам късмет и всичко да се развие възможно най-добре.![]()
Важното е, че тягостното чувство изчезна и се чувствам прекрасно, чак ме е страх... Времето ще покаже кое как.![]()
каква си ти бе
що на всички пишеш лс-та
някакъв психар ли си
ужаст
Къде отидоха дъждовете, къде отиде хубавото студено време?!
Не ми харесва това, че днес ми показваше 49 градуса на терасата. И че в 4:30 сутринта все още е задушно.
Надявам се обаче след 3 часа да е по-приятно, защото пак ще има разкарване по поликлиники, лаборатории, болници... А после, ако всичко е наред, сядаме в колата и заминавамееее. Да хващаме тен.
Писна ми бе.. пз за мен https://www.youtube.com/watch?v=KMOOr7GEkj8
тренирах и се изкъпах, ся пия чай и след малко трябва да изчезвам на работа, а как ме мързи. пък и тя се събуди и ме врънка да си легна още и да си спим.. К'ва е сънена и рошава "Не ме гледай, грозна съм! Не ме гледай казах.."
А на брат ми ще му счупя главата. Ебати жалкия инатлив злобар честно.
Сигурна работа има, жилище, приятелка, студент е - има си пари.. не се лишава от нищо И ПАК НЕ Е ДОВОЛЕН ВЕ. Ебати неблагодарното лайно дето е и тия мизерни скандали ш му ги изкарам през носа. Ш ми праи сметка аз къв телефон съм си бил взел.. Ма чакай бе с моята заплата е взет, не с твоята. Той си повярва нещо.. като малко дете е. Гаврил съм се бил с него, а и на него АЗ МУ ВЗЕХ ТЕЛЛА, ся не искал да го ползва. АКо повече направя нещо за него каквото и да е, пък те на. Добре, че не живеем заедно вече, сигурно щях да го смачкам от бой..
С изключение на нервите породени от капризите на брат ми, съм екстра. И аз като него имам всичко от, което имам нужда, но и знам как да го ценя и да поема отговорност. На него все другите са му виновни. Ай сиктер ве.
А нещо колата ме притеснява.. Не държи обороти, не знам защо, но предполагам, че газовата не е настроена правилно.. На бензин не ми ги прави тия номера.. Ш я откарам утре да я оставя и ш ползвам втората и ако т'ва леке брат ми, ми направи каквато и да е забележка за колата /колите/, които аз купих.. ще го сгазя и после ще го пребия.
Оф отивам на работа, ае приятен ден.
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.
тая нощ не спах добре, мислих за постъпките ми от последните няколко дни и още не мога да си я избия от главата нищо, че аз не искам да я виждам, но просто не мога да спра да мисля за нея от страх да не ме нарани аз я нараних ... чуствам се ужасно .... но рано или късно ще го продолея е има и лошо , че ще трябва да се виждам с нея 5 години почти всеки ден, но поне няма да ми е кофти че може да ме нарани по всяко време
иначе деня се очертава приятен![]()
Нещо във въздуха през лятото/жегата ми причинява непоносими алергични пристъпи, цяла нощ не съм спала, защото не мога да дишам.
ЖЕСТОКОО
Снощи беше нечовешки задушно. Едва към 4-5 успях да заспа,по това време някъде се разхлади...
Ей сънувах някаква баница. Не каква да е баница,а мамината. Беше адски реално. Още си спомням,че бях хванала парченце с двата пръста. И като се събудих бях много разочарована. Много ми се спи. Ще си допия кафето,ще изчистя и ще седна да чета/уча.
Ахаха, познато, да. Баш си играя с огъня аз ама да видим. Да видим и течението как ще ми подейства.
Иначе ми е много добре - стига да не ме бяха събудили престъпно рано, щях да съм мега доволна. Ама... Кво да правиш, приятели. Сега си чакам кафето пък квото - такова.
Странно ми е да споделям така тук,ама ми е омръзнало и да досаждам на приятелките ми с глупостите,които се въртят из главата миИмам усещането,че сестрите на приятеля ми изообщо не ме харесват,въпреки че първоначално бях с друго впечатление,ама все пак повечето хора са мили и учтиви в началото и когато ситуацията го изисква.Бяхме се разделили за 2-3 месеца и сега като сме отново заедно той е споменавал за някакви иронични и уж безобидни коментари по мой адрес,винаги с искреното уверение "няма за какво да се обиждаш ;нали си знаеш;не е с лоши чувства etc",но аз усещам;че определено има някаква неприязън и не е като да си въобразявам-фактът,че едната даже ме махна от приятели след като скъсахме е достатъчно красноречив.Не ми се иска да го взимам навътре и да се впрягам;но с родителите му още не съм се запознала(засега е връзка от разстояние и не се беше отдала възможност),и при положение че далеч нямам намерение да се разделям в близко бъдеще с този човек няма как да не се интересувам от тези неща..той на своя страна е прекрасен,всичко се развива чудесно,знам че не би позволил някой да ме обиди или нарани,бил той и член на семейството му.Знам и че не е възможно всички хора да ме харесват,никога не ми е било фикс идея да съм всеобща любимка,но в случая се притеснявам,че това занапред би създало някакво напрежение между нас..
Ходи ми се на басейн, ама едва ли ще стане скоро. Не искам да мисля за напред, даже за близкото бъдеще (имам предвид даже само месец напред), а само за днес и за сега.
Втори ден на работа.
Втората смяна е по-кофти, но ще го преживея.
Вчера ми стана много кофти когато ме заеба, за да прави това.
Все пак днес няма да можем да се видим, пък той..
Бях намислила всичко за снощи от романтичната вечеря, до покрива и звездите.
Жалко.. жалко за него. Ще съжалява много, че ми каза, че няма да се видим нея вечер.
Ще ида на шопинг сега, като допиша това.
Спирам цигарите, не че съм била и толкова редовна де, но все пак.
С парите две кутии мога да си купя толкова хубави неща.
И все пак ще си пазя една кутия Marlboro Beyond в чантата, да има.
След 1 час почвам.. ужас ще е . Бахти горещото, няма да мога да живея, хич.
Ти къде живееш?
Последно редактирано от fUcKsMiLe : 08-13-2014 на 10:01
*сън*