- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
Все по-често се уверявам колко е хубаво да си мъж и да нямаш милиони (имагинерни) драми в живота си.![]()
Welcome to the Jungle...
О, толкова познато... :д
Иначе умрях вътрешно - въобще не е това, което очаквах. И ми е тъжно някво. Ама ще се оправя, аз съм голямо момиче. Големите момичета не плачат. Нали? И все пак сама съм си виновна, че очаквам твърде големи неща, почти непосилни.
Едит:
Да, човек! И мен ме нападат тука, а живея нагоре, не е като да съм на нисичко. Тъй де, не че и други години не е било така, то тук твърде често е тъпканица от зелени смръдливки, НО това е най-ужасната напаст, бродила по света.
Последно редактирано от tori : 09-22-2014 на 12:21
Ами, нищо не си разбрал значи
аз не се опитвам да я убедя в някаква имагинерна мъдрост и ултимативният ми аргумент не е "ще видиш, че съм права, като дойдеш на моето/след 2-3-5 години".
има някаква надежда да преживея тая седмица... както и околните, ако разумно пропуснат да ми се разхозят по нервите.
а той е безумно миличък дори при моята киселост. Захваща сериозно да разбира български и чу идва особено натурално да казва "ебати" и "ваш'та майка" (то покрай мен кво да научи човекът)![]()
много имагинерност тука
консолидирате парадоксалности
До тук с надеждите ми да не ме дразнят днес. Или го прави с цел да ме провокира, за да му обърна внимание, или е толко` тъп, че даже не се усеща какви ги върши. Нооо четвъртък ще дойде и справедливостта ще възтържествува!Иначе казано - ще си го върна тъпкано, още по-тъпкано ще си го върна другия месец. Така че нека ми прави на инат, няма проблем. Тази вечер поне ще се отдам на някакъв вид спокойствие... Въпреки че няма да е този вид, който ми се иска... Fuck!
I`m trying to make your dreams come true...
някой знае ли къде могат да ми направят блузка или суичър с такава щампа http://www.qcrg.net/wp-content/uploa...llies-logo.png :д
питах в една тема тук, където щамповат, ама казаха, че техниката им не позволява направата на точно такава щампа ;/
та ще съм благодарна на някой, ако ме упъти
Полудявам! Тоя народ отказва да мисли! То бива да си прост, да те мързи да мислиш... ама така сляпо да се доверяваш на западната пропаганда.... не мога! Не мога! На НАЦИОНАЛЕН ПРАЗНИК по НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ говорят за ЧУЖДОТО ВЛАДИЧЕСТВО????????????????????? Омразата ми към ЕС и гнусната му идея вече прелива..................................
ТУРСКО РОБСТВО, ХОРА. ТУРСКО РОБСТВО. ИМЕНАТА, КОИТО ЧЕТЕТЕ СА ИМЕНА НА ГЕРОИ, ЗАКЛАНИ, РАЗСТРЕЛЯНИ, ОБЕСЕНИ, ОСЪДЕНИ ОТ ТУРЦИ. Българина е бил по-низш от МРАВКАТА. НЯМА НИКАКВО ВЛАДИЧЕСТВО, РОБСТВО Е ДУМАТА.
Долно, противно, лицемерно, дупелизко население
ти си неква ненормална, признавам ти го
да, Османско владичество е правилният термин, колкото и да ти се иска да е нещо пресилено, дискредитиращо Турция и турския народ в очите на българчетата и съответно издигащо ролята на крепостните селяни от североизток за нашето 'освобождение'
дори мисля, че ще е хубаво постепенно да се замени с османско присъствие
тоест
нито да е рано сутрин, когато хората не искат разяждаща главата аларма
нито времето хубаво за следобедната почивка
нито вечерта, която би трябвало да е спокойна, вкъщи поне
но аз съм свикнала на шумове по неподходящо време
пък и на мен самата ми се случва да шумкотя в такова
сетих се как с най-добрата ми приятелка се епилирахме късно през нощта и техните от другата страна на стената спящи
едната пускаше епилатора, другата отиваше в отсрещната стая да види дали се чува хахах :д
в пет сутринта пък си сушеше косата и дрънчеше със сешоара над главата ми, ама си я обичам, ко да я правя
в квартирата на мои близки имаше един, дето спеше много леко на долния етаж и ние стъпвахме на пръсти
е да, но все точно като той беше там се случваше да се спънем, да изпуснем нещо, да изпука шише
и той ни беше казал 'ще ви водя на балет, да си усъвършенствате стъпването на пръсти' ахахха
ама какво да се прави, важното е да си позитивен :Д
Последно редактирано от galaxy29 : 09-22-2014 на 17:58
Много съм зле.
Стари рани отново връщам,мазохистка!По-скоро глупава и наивна всъщност.
Не знам защо искам неговото внимание и така се вманиачавам,но
знам,че не искам нищо да се получава,трябва ми само приятелството му.
Дано не изляза накрая аз виновната и да си го избия от главата,добре си
ми беше досега,защо пак се върнах ...
Какво пак ми става...Адски много искам малко любовно раздвижване...даже голямо раздвижване...от бая време не беше налягало такова желание, бях си свикнал и уж сега както нямам много време си мислех, че хептен няма да ги мисля ама...общо взето последно време съм пълна женка да се ева....![]()
>>DjBelev<<
Първи ден обратно на работа, а вече си мечтая за Петък.
Другата седмица ще бъде интересна, не сме се виждали от почти 6 години, колко ли се е променила, иначе аз съм си същата![]()
“The Creator made women to please the eye, and to boggle the mind.”
Мисля, че има носталгия. Трябва да е се среща с повече хора. Днес за първи път си поговорих с нея от една седмица и се радвам за което. Тя е страхотен човек, само трябва да почне да се доверява на хората повече... Не трябва да таи всичко в себе си.
Не ме ебе, упорито магаре съм, да видим докога ще се прави и да не е правене, все тая ще си преселдвам тръпчицата... :Д поне да е без отклонения, а точни думи, уж си казвал, е а да видим, кога ще стане това, да го чуя, това чакам
Толкова е хубаво да станеш рано и да можеш да свършиш толкова много неща.Трябва да го правя по-често някак си.
Имам да си допиша домашната (!!!) по математика.
Снощи пропуснах лекцията на трейдинг клуба, за което ми е тъпо, ама имах чувството, че ще умра. Решението да си остана в леглото и да пия чай с много мед се оказа по-добрият вариант все пак. Чувствам се много по-добре днес.
Поне днес имам сааамо две лекции и едно упражнение. Вторник ми е най-ненатовареният ден и все още не мога да го повярвам. Каква огромна разлика има само от предишното място. Единственото, което е същото е , че пак трябва да плащам 3 паунда за пералня и сушилня.![]()