.
Затворена тема
Страница 75 от 367 ПървиПърви ... 256571727374757677787985125175 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 851 до 1 875 от общо 9154
    Мега фен Аватара на xoxi
    Толкова е мило да се събудя, а той да чака в кухнята с чаша топло мляко с какао и пържени филийки! Обичам, обичам, обичам го! С тези наши работни графици, почти не се засичаме вече, какво остава пък да имаме време да закусим или обядваме заедно. Хайде за вечеря по-често се засичаме. Ааааадски ми липсва времето с него....
    Днес ОПРЕДЕЛЕНО ще е хубав ден!!!

Супер фен Аватара на paradosou
    Много е интересно да наблюдаваш себе си в мъжки вариант, честна дума !!
    Сутринта е мрачна, обаче не ми действа на настроението. Довечера ще проверя как е минало откриването на учебната година, може би ако няма досадници ще включим камерите, после ще гледам отдавна набелязан филм... Спокойствието не е съвсем пълно, ама да речем че засега ми стига.

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Много ме нервира напоследък. Колкото и да се опитвам да бъда спокоен и разумен. Тя не спира. Чудя се дали да си отмъстя. Тя знае, че го мога. Не знам защо блъска напред. Отмъщението няма да ми помогне с нищо, но ще задоволи желанието ми да я видя в такава ситуация. С едно действие й провалям живота и шансовете за каквато и да е сериозна професионална реализация. А тя продължава. От морална гледна точка е неправилно, но к'во пък отдавна спрях да се интересувам от толкова нисши работи като прост морал, при условие, че ако тя бе тази със силата в ръцете си, би я използвала на секундата. Ъплоад. Много се двоумя, добре че е най-добрия авер та да ме разубеждава за сега, а и самият аз не го искам, но едва ли следващият път ще успее да ме разубеди, а и едва ли ще бъда спокоен вечно.

They wanted to fight, so we gave them a war!
    Гади ми се.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен Аватара на babity
    Супер гушкаво ми е в т'ва време.
    Интересно ми е да видя какви ги е сътворила тая нощ, 'щото я оставих насаме с псевдо мъжа ми...
    Имам нужда от почивка. Ама от т.нар. ми близки, а не от лежане.

Тъпата курва ме ядоса значително без да си дава сметка че по-добър от мен няма да си намери и да иска.Друг не би направил това за нея и да я заведе на такава почивка за уикенда.Емии хубаво аз ще си намеря по хубава сега ще помпам и ще се почувствам по-добре.

Мега фен Аватара на tori
    Цитирай Първоначално написано от paradosou Виж мнението
    Много е интересно да наблюдаваш себе си в мъжки вариант, честна дума !!
    Да, абсолютно съгласна съм. Той е прекрасенпрекрасенпрекрас ен! И ми липсва времето, прекарано с него.
    Иначе ми е хубавко такова, снощи разбрах разни неща за разни хора и честно-казано много се радвам за него. Най-накрая е получил каквото искаше. Само дано е истина де, защото верно си беше време вече. Сутринта е студена, но наистина прекрасна - пих кафе, полежах си, сега оная гадна шматка би трябвало да се появи за второ кафе... Хапнах за закуска също така. А, почетох си манга и вече наистина сериозно се замислям дали да не хвана да изгледам Наруто. :д Или поне да погледам първите няколко епизода та да се зарибя. Само че трябва да си надвия мързела и да изчистя в нас, че стаята ми е потънала в мизерия, а хич не е хава дъртия змей да се прибере нервен от работа и да не съм си мръднала пръста. За понеделник нямам кво да уча, тъй че като нищо да си издиря старите учебници по литература и да започна бавно и полека с припомнянето на разни неща, че вече трябва и пак мързела не е хава. Аре дано началото на октомври се организират вече наистина и да вземем да се изнесем поне за една вечер от Русито, че ми се ходи за рибичка. :33 Нищо пък, че е студено, аз и на студено мога да вирея. Пък.

Супер фен Аватара на tireheb
    писах първата двойка
    RESPECT MA AUTHORITAAAAH
    kekeke

Мега фен Аватара на pandabear
    ^ търся си частен учител, хехехе ;p

не ми е толкова сдухано вече. ама много бавно ми минава това време. от 7 съм будна и малко откачам :Д дано не завали отново или поне да не е силно. бях забравила колко хубаво шлиферче си имам, тича ми доста с червените токченца, ех ((((((((:

Супер фен Аватара на tireheb
    на частно двойки не пиша
    (wasntme)
    lolol

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Много ме нервира напоследък. Колкото и да се опитвам да бъда спокоен и разумен. Тя не спира. Чудя се дали да си отмъстя. Тя знае, че го мога. Не знам защо блъска напред. Отмъщението няма да ми помогне с нищо, но ще задоволи желанието ми да я видя в такава ситуация. С едно действие й провалям живота и шансовете за каквато и да е сериозна професионална реализация. А тя продължава. От морална гледна точка е неправилно, но к'во пък отдавна спрях да се интересувам от толкова нисши работи като прост морал, при условие, че ако тя бе тази със силата в ръцете си, би я използвала на секундата. Ъплоад. Много се двоумя, добре че е най-добрия авер та да ме разубеждава за сега, а и самият аз не го искам, но едва ли следващият път ще успее да ме разубеди, а и едва ли ще бъда спокоен вечно.

Отврат. Доста жалка постъпка би била.

Голям фен Аватара на Andjyy
    Град
    София
    С едно действие й провалям живота и шансовете за каквато и да е сериозна професионална реализация.
    Верно ли си такъв * ПЕГЕЛ *

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Чаааакайте малко, чаакайте малко.. за кой си мислите, че говоря и за какво всъщност?
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    Аз лично не си мисля за никого, но явно е нещо, което ще злепостави някого и ще му "срине" репутацията, а отмъщения от този тип са жалки.

Да именно точно и мен това ме възпира.. Не искам да бъда жалък, но просто разбирате ли тая жена ми съсипва живота /изкарва ме извън нерви/ и прочие става въпрос за "съперничка" на работното място, но от там идва цялото нещо, че тя ме има за съперник и ме топи за ненужни работи, постоянно гледа да ме злепостави и прочие, а аз въобще не се държа така с нея.. Случайно попаднах на нещо, с което мога да я смачкам и я предупредих, че ако не престане ще го направя, но явно си мисли, че блафирам. Даже да бяхме на две конкуренти поста, а то и т'ва не е. Нищо общо.. Просто ме е набелязала и гледа да ме изкара по-черен и от катран.. / За т'ва и написха.. искат битка, даваме им война/ Щом иска да съм черен мога да бъда, но е супер жалко да я изгавря така.
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.

Мега фен Аватара на babity
    Имам нужда от спасяване. Но нищо не е захаросано и няма хепи ендинг.

Мега фен Аватара на Dagichka
    физически май се чувствам зле :д главата ме цепи цял ден, май имам температура, ама не искам да пия нищо пък
    постепенно се увличам в цялото тва приключение университет, лекции, група и тн., забавно е :д и защо си мисля толкоз за него, хмм. не искам да се повтаря историята от 8ми клас с онзи индивид, защо все ме привличат "лошите", ще си плесна два шамара :д

Голям фен Аватара на x7aZzy
    Да именно точно и мен това ме възпира.. Не искам да бъда жалък, но просто разбирате ли тая жена ми съсипва живота /изкарва ме извън нерви/ и прочие става въпрос за "съперничка" на работното място, но от там идва цялото нещо, че тя ме има за съперник и ме топи за ненужни работи, постоянно гледа да ме злепостави и прочие, а аз въобще не се държа така с нея.. Случайно попаднах на нещо, с което мога да я смачкам и я предупредих, че ако не престане ще го направя, но явно си мисли, че блафирам. Даже да бяхме на две конкуренти поста, а то и т'ва не е. Нищо общо.. Просто ме е набелязала и гледа да ме изкара по-черен и от катран.. / За т'ва и написха.. искат битка, даваме им война/ Щом иска да съм черен мога да бъда, но е супер жалко да я изгавря така.
    Жалка картинка.

Боли ме главата.
    Без да искам направих 3 литра кафе. Грехота е да не го изпия.

Съжалявам. Не преминавам през линия, която очертавам [!]

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    Същото.

Снощи мислих доста и осъзнах, че каквото и да направя, за него винаги аз ще съм виновна и понеже няма как да му докажа, че не съм, просто ще се оттегля. Надявах се да има начин, поне малка надежда всичко да се нареди, но изглед за такава няма. Не знам защо чак сега мисля за това, не знам и защо се самозалъгвах, че така е по-добре. Но дори и да не е по-добре, е по-разумно, а в момента имам нужда точно от разумно решение. От много разумни решения всъщност. Надявам се накрая това да се окаже моето спасение. Ако ли не...вятърът ще покаже на къде е пътят ми. И понеже преди ме беше страх да си го призная, а страхът само ме спира да намеря решението, аз съм безпомощна. И осъзнах, че параноята идва точно от там. Не съм безгрешна, никой не е, но тази поредица от грешки ме направи безпомощна. Сама за себе си поне. Повече от ясно е, че ако ѝ позволя, тя ще ми помогне или поне ще даде всичко от себе си да го направи. Въпросът е искам ли да ми се помогне или тази безпомощност ми харесва. Е, май времето ще покаже. Важното е поне, че знам, че взех правилното решение.

Супер фен Аватара на shmatarok
    Цитирай Първоначално написано от babity Виж мнението
    +1

Какво съм седнала да се занимавам с глупости и аз не знам. Трябва да седна и да си подредя приоритетите, че пак не знам какви ги върша.

Мега фен Аватара на skatew
    Днес беше много гаден ден, но и много готин... Реално май ако я нямаше гадната част, то и яката нямаше да бъде такава. Чувствам се страхотно, само чакам един приятел да ми звънне и да го видя как е, че през к'во мина днес си е ебало майката, та да се почувствам по-страхотно.
    http://www.teenproblem.net/teenid/skatew
    I know God is higher than we are, but not higher than we are, get it? (:
    who’s gonna stop the war when the same ones who start the war
    are the ones who profiteer when they shoot a rocket there it fills up their pockets here
    who’s gonna try and stop the diseases when the stockmarket value increases
    on their patented medication the vatican’s miseducation turn this planet into patients
    who is gonna lead us the right way when all our leaders gone a stray
    how long we’re gonna wait for our bright day when it already feels too late...

anonymous708973
    Guest

Това приятелката ти?
    Честно, ще качиш мръсно клипче/снимки? Наистина ли паднеш толкова? Да се заснеме такова нещо е огромно доверие. С какви очи ще твърдиш, че си мъж на място, ако предадеш това доверие?
    И на мен ми се гади, да.

Густо ми е, отиваме да напазаруваме сега, не знам как ще се закараме след това обилно ядене. После ще седнем най-накрая да учим. :д Дойдоха някои интересни идеи днес, хихи. Прекрасен е, как може да е толкова грижовен!

Не не приятелката "колежка" и не е нищо за качване.. не е нещо сексуално.. всъщност
    Dr. Gregory House

anonymous708973
    Guest
    щото ъплоуд казваш?
    Замисли се все пак.

То е ъплоад, но не в интернет и не е сексуално нещо.. Т'ва пък щеше да е мега жалко
    Dr. Gregory House

Бту дори да и разполагам с такива неща, за който и да е.. не бих ги качвал дори и за най-големият ми съперник.. Т'ва си е гнусно..
    Dr. Gregory House

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си