.
Затворена тема
Страница 90 от 367 ПървиПърви ... 4080868788899091929394100140190 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 226 до 2 250 от общо 9154
    anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Като си спомням за онзи индивид, който ме целуваше баш в последната секунда и чакаше първо аз да се кача на автобуса независимо колко го карам да не ме чака... Ама знам, че не трябва така да правя и от подобни мисли само пак ще се докарам на този хал, дето бях преди един месец.
    Това, че не е единият, не значи непременно, че трябва да е другият.

Доволно... покани ме у тях и за тази вечер миличкият, даже ми измисли кога да уча, ама вкъщи трябваше да се свършат домакински задължения разни Отивам да си изпека мръвката и да довърша подредбата и ще се кротна със сериал. Ама кой, дявол го взел, то нищо не е излязло още...
    И ми дойде протеинът, нямам търпение да го опитам утре, лелееей. Супероферта е, пък кааааак разкошно мирише - ягода и ванилия, на разтопен сладолед е! Пу-пу. Почнах новото счетоводство, лелеее, старото е песен в сравнение с тоя гнус, уж го разбирам обаче, айде да видим докога, хах.

http://313personalities.blogspot.de/...blog-post.html - Не знам как да го изкоментирам и как да ви призова да го прочетете, но просто кликнете на линка, четенето ще ви отнеме може би 3-4 минути.
    Последно редактирано от PinkPan7her : 10-10-2014 на 00:16

Супер фен Аватара на mayaaa
    Цитирай Първоначално написано от 102 Виж мнението
    раздуй, кво стана
    Асеновград, да. Еми, какво да стане, навих се да отида, разходих се, видях Асеновата крепост. Само дето за глупости се притеснявах преди това. Иначе, ся даже често си ходя, че се запознах с едни пичове от там и им ходя на гости.

Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her Виж мнението
    Това, че не е единият, не значи непременно, че трябва да е другият.
    Мда, това ми е ясно, ама ми е такава каша в момента, че не смея да направя нищо още, да не съжалявам след това. През половин час различни неща ми се въртят в главата. Та, да си изясня за себе си нещата, пък тогава ще видя какво ще се случва.
    Последно редактирано от mayaaa : 10-09-2014 на 21:49

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от mayaaa Виж мнението
    Асеновград, да. Еми, какво да стане, навих се да отида, разходих се, видях Асеновата крепост. Само дето за глупости се притеснявах преди това. Иначе, ся даже често си ходя, че се запознах с едни пичове от там и им ходя на гости.
    nice, помогнал съм на един ?човек?
    /ако не те е страх и им имаш доверие на тия ходи нагоре за асеновата вечер и ше видиш прилепи

Супер фен Аватара на Vanchhh
    Цитирай Първоначално написано от tori Виж мнението
    ЧРД. И сори за дабълпоста.
    Благодарим!

sl1nceetoo Благодаря!

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от sometimes_ Виж мнението
    Така трайно се е насадила тая мисъл в съзнанието ми, че чак се плаша вече. Постоянно мисля за това. Хах...стигнах до такава крайност вчера, че чак не мога да повярвам. Искам да го провокирам, но не знам как, не знам и дали изобщо трябва. Може би ме е забравил отдавна, мина доста време..., но искам да знам! Само не знам как да го направя...
    ако се опитва да продължи, никак не е хубаво да го връщаш, боли много, сякаш ти пробождат застинала рана ;д

Супер фен Аватара на sometimes_
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    ако се опитва да продължи, никак не е хубаво да го връщаш, боли много, сякаш ти пробождат застинала рана ;д
    Работата е там, че нямам никаква представа какво се случва с него. Не сме се чували и виждали от 3 години. Тогава трябваше да избирам и аз избрах по-сигурния вариант. Оттогава все се чудя какво щеше да стане ако бях избралия другия. Той, обаче, реши да прекъснем всякакъв контакт, за да му е по-лесно да се откъсне. Сега искам просто да се видим, да поговорим, но може би наистина не е добра идея.
    I`m trying to make your dreams come true...

anonymous708973
    Guest
    Тя ми иска приятелство. И ми писа първа! Ох, толкова искам да ме хареса... Дано да е решила да ми даде "втори шанс", а не просто да не ме харесва без всякаква причина. Тя не ме харесва(ше), защото ревнува и я е страх да не го изгуби, това би трябвало да поставя мен в позицията на силния, защо тогава ми се струва, че аз ревнувам 3 пъти повече? Не, не, това няма значение. Не ми се играят игри на надмощие, нито искам той да е между чука и наковалнята. Да не говорим, че я намирам за приятна личност и просто искам чувството да е взаимно. Даноданоданодано.

ПЕТЪК! Най-сетне! Оправям се, събирам си багажчето и заминавам в уни, а после на тренировка да ми срита задника... и после аз неговия насаме, мухаха!

Мега фен Аватара на Lilanda
    Тъпачка, идиотка, глупачка. Как може да съм толкова тъпа? Аз съм си виновна за всичко! Ще изчакам няколко дена и ако не ме потърси, просто трябва да продължа напред. Колкото и трудно да е. Благодарение на него спечелих един страхотен приятел, но въпреки това ще загубя най-добрия такъв. Независимо заради какво. Ш*бани чувства. Не можа ли да не ми признава нищо, да сме си и двамата в неведение и всичко да си е по старому? То беше ясно, че аз ще направя възможно най-тъпото нещо и ще го отблъсна. Ама защо ли се и учудвам? Това съм аз все пак. И той го знаеше, сигурна съм, че го е знаел! Не се познаваме от вчера все пак. Лино, Лино, Лино....

Супер фен Аватара на mayaaa
    Четвърти път пиша на тази страница, ама нищо, няма лошо.
    Няк'во такова щастливо ми е в момента. Не знам дали е защото вънка е толкова слънчево и хубаво или защото е петък, или не знам и аз какво, но важното е, че ми е яко. И вече даже не се дразня на хората. Голяма работа, че ме мота и че се провалиха нещата. Поне ще ми е свободен уикенда. И за другата изобщо не ме интересува. Голямата работа стана с тия учебници, ще си ги получа, а за друг път ще го имам в предвид.
    Само мноооого искам да се разберем за неделя. Страшно много ми липсват "такивата" дни от лятото с тези два индивида. Пък ако не стане - здраве да е. Ще си намеря друго занимание. Само дано да се задържи слънчево и хубаво. Изобщо не искам да става студено и мрачно, и зимно!

Поздрав: https://www.youtube.com/watch?v=a1ZjclTcZyM

//Пардон, вече е нова страница.
    Последно редактирано от mayaaa : 10-10-2014 на 18:53

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Едно такова хубаво ми е.
    Миналата седмица за малко да се скараме много сериозно заради тези наши отношения, но твърде много се обичаме и ще устоим. Дори аз не знам как успяваме. Толкова е яко.
    Също така не съм толкова натоварена, колкото си мислех. Започвам да ставам по-организирана и дори снощи почти непознати момичета ми го казаха, без да съм ги питала.

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    И също така си говорих с Й. и обяснявах как животът ми е прекрасен и че като се махнем от Люлин ще е най-прекрасен и тя ми каза, че не е хубаво да имам всичко сега, защото после съм щяла да страдам, но аз ѝ казах, че като проимам нещо и веднага си измислям друго, което нямам, за да не съм презадоволена, но не знам, може и да е права :/

Мега фен Аватара на AnarchyBoy
    Цитирай Първоначално написано от Lilanda Виж мнението
    бла бла.... ЗлатеЛино, ЗлатеЛино, ЗлатеЛино....
    Сори не се сдържах

Довечера съм на банкет и снощи се разболях, еваба! Дейба! Нямам късмет.
    "It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Before sex, you help each other to get naked, after sex you only dress yourself.
    Moral of the story: "In life no one helps you, once you're fucked.

Мега фен Аватара на tori
    Ногу е яко да се събудиш със МЕГА световъртежа, защото си як. И после да паднеш по дупе на стълбите във входа. И после цяла сутрин да имаш чувството, че главата ти ще изхвръкне. И че ще се оповръщаш в автобуса към вкъщи.
    Ама пък е яко и, че можах да си тръгна, наядох се, наспах се, наядох се пак и сега съм окей. И евентуално ще си мързелувкам поне още някой и друг час. Защото съм мързел.
    Яко е и да сънуваш, че някой те гушка. И много добре да знаеш кой. Но да не си признаваш, защото ще изглеждаш слаб. Всъщност винаги съм знаела какво искам, просто когато не искам да искам нещо, казвам, че не знам какво искам. Защото така.
    И започвам да изграждам някакво доверие в него, започва да ми е криво, че не сме се виждали няколко дни и като не си пишем, пак ми е гадно. Ама реално не искам да го искам, тъй че не знам кво искам. Защото така.

Супер фен Аватара на Naive
    Град
    София
    ебало си е майката
    за една седмица ми се преобърна живота

Мега фен Аватара на Dagichka
    добре ми е. толкова слънчево зависимо дете съм, че думи нямам :д
    обиколих си пак стабилно центъра, само се мотках, снимах графитите, които ми хващаха окото и прескачах разни строежи, даже си говорих с работниците ;д и после като се качих в тролея имаше бездомно прекрасно куче влязло незнайно как и кога йксдхйк душица златна
    но пък той е в сатурнова дупка сега и му е гадно, пък това малко или много рефлектира и на мен, пък аз от своя страна не помня от кога (и това е добре!) съм била в подобни състояния и някак си не мога да му дам адекватни съвети, пък той все ми е помагал иначе в такива моменти..

Град
    София
    Странно е, мисля, че дори не осъзнавам колко точно ще е различно оттук нататък. Малко ми е тъжно. От друга страна знам, че това е най-доброто решение за всички ни.
    Тази седмица съм спала само една нощ вкъщи, постоянно щъкам насам-натам, да не говорим, че плановете ми да не скипвам даскало, се провалиха тотално и тези сутрини бях мързеланка, както казва той. :Д

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    но пък той е в сатурнова дупка сега и му е гадно
    какво е това

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Днес за пореден път се убедих колко съм злопаметна. Бавно, ама славно! Нека дишат прах кучките, заслужават си го.
    И колко тъпо, че флашката ми бъгна днес. Браво, прецака всички файлове вътре и трябваше да правя тва за конкурса наново. И то на лаптопа на господина. Неловкоо.
    Днес с моите момичета си направихме план-график. Тоя месец имаме много поводи за празнуване.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Начииии, жена с пари е като луд с картечница. Тва за не знам кой път го пиша
    Скоро се оплаквах, че искам Kindle. Е, исках да се разходя по магазините, да пипна моделите /щото има и два нови излезли/, но днес колежка скива в amazon.de намален Paperwhite и познайте на кого ангелите се оказаха слаби Чакам си съкровището идната седмица къмто четвъртък-петък
    И донапазарих подаръци Ще е странно, ако успея да си затворя куфара и ако мога да си го влача без кавалерска помощ

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Твърде много кафе, кръвно 80/60 и почти сгромолясване на земята. Поне вече съм си вкъщи...

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Супер фен Аватара на Jaune
    E тва пък е абсурдно.

Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    E тва пък е абсурдно.
    кое?

Град
    София
    ти пък, мара подробната

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от AnarchyBoy Виж мнението
    Сори не се сдържах
    Спал си от забавната страна.

Окей, "искам да поговорим". Дано да върви на добре.

едит: Стискайте палци хаха. ;д
    Последно редактирано от Lilanda : 10-10-2014 на 17:39

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си