- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ДНЕВНИК: Как се чувствате? vol. 28
^^ Жив и здрав да ти е сладурчото!
Неочаквано се сдобих с нови попълнения за гардероба, което ми повдигна настроението. И времето навън е едно разкошотийно.. Мисля да си поспя.![]()
You are broken, I can fix you...
Боли ме главата . Спи ми се а някой реши да пусне музика понеже му е скучно .
Май започвам да настивам,дано не успея,че ще е яко зле,ако се тръшна точно сега.
Иначе в тоя форум все едни и същи хорица сме, знаем се, а някои се изкарват за нещо различно...
Иначе ми е щастливо. 6месеца си минаха ей така. <3
Искам да пътувам,можем и ще. Ох! Някак превъзбудено ми е около университета, харесвам го това място,чувството,което ми носи е страхотно. Засега ми се получава работно-лекционната програма,но е минала едва седмица и половина. Дано не се оплетат нещата.
А сега ударна доза Колдрекс!
maDamn
Нещо ми е приповдигнато. И ме сърбят ръцете за книга. Пийва ми се и кафе, без да съм сънена.
Дано остане спокойно
И ми стана мило, че е готов да лети и да ми прави компания по Коледа![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Добри новини за Blab!!!
Отнякъде изскочиха две скрити книжки и взех едната специално за теб![]()
Обожавам когато си легна в 5,30 и в 8 сутринта в събота получавам random смс-и без никакъв реален смисъл. Въпреки това не съм крива обаче. :Д
Наваксах си тези дни със сериала и още ме държи - толкова ми е романтично, замечтано и любвеобилно, имам чувството, че днес ще се държа много добре с всеки, с когото говоря.Направо ми трепери душичката!
А и времето е хубаво, така че зачезвам. Страхотна есен тази година, браво!
Честито ти рожденниче! ;3
ПТ: Никога не съм била толкова щастлива. Разговорът мина повече от добре, не съм и очаквала, че ще ми каже подобни неща, дори обратното - смятах, че ще се скараме и всичко ще рухне. Събудих се в 8 и понеже никой не беше буден, лежах в леглото и обмислях всяка малка подробност от снощния разговор. Ако дори предполагах, че е имал някакви чувства още тогава, цялата ми година щеше да е напълно различна. Всъщност още от края на декември всичко щеше да е напълно различно. Не че го обвинявам де, разбирам го. 'Грешката', за която говореше...никога няма да забравя тези му думи. Ама то и аз съм пълна идиотка. Ще кажеш, че не го познавам добре и не знам как се държи като харесва някое момиче. о.О Или може би от страни е по-лесно...Мда, май е така.
"Сбъдва се нещото, за което си мечтаеш най-много напоследък. (...) В края на месеца те чака супер готина изненада." ето защо обичам Glamour.Определено "нещото" се сбъдва, а в края на месеца има и рожден ден.
Да видим каква ще е готината изненада. ;3
прекрасно ми е.
всички нерви, висене по задръствания и каране в насрещното си струваха, ебаси изтребителите, ебаси чудото, чувствах се като малка прашинка :д а после колко приятно се изненадах, като го видях тоя малък дългуч (хаха оксиморончето ми то :3 ) в Метро, става на 16 днеска, ахх като си спомня миналата година колко се занимавах с него се хващам за главата направо :д
102, беше питал какво е сатурнова дупка, еми един период от време преди и след рожденния ден на всеки човек, когато.. как да кажа, стават разни неща по необясними причини, най-често нямаш късмет или без видима причина си в гадно настроение или нещо те заболява и тн.
пепел ти на езика бе :д дори не съм го целувала тва човече, само мноогого силно се гушкахме докато не ни изпукат ребрата
Сатурн си е тегав, мда
Такива крясъци не бях чувала скоро... и въпреки, че не бяха насочени към мен, главата ми ще се пръсне от болка след това преживяване.
Хубаво е обаче, че работната седмица най-накрая свърши... Сега искам да си дръпна някое хубаво филмче, да си взема книжката, да си направя нещо топло за пиене и да се скрия някъде, сгушена в пухкавото си одеялце. И да не ме закача никой!!!
Мързелива и щастлива съм. Днес не ми се мърда. Ще си поостана вкъщи и ще си гледам подлите камериерки, придружени от пуканки, желирани бонбони и ръфълс /<3/
Току що една позната отиде в гаджето си (съседът ми) и ми е забавно. Ако ми стане съседка, ще пием заедно чай.
Преди малко му чух гласчето и сега ми едно такова... хубаво. Интересен човек е, рядвам се, че го познавам.
Майка ми ме гледа странно, откакто видя каква книга извадих от чантата си. Всъщност не като я видя, а като й прочете разюмето. Тя, А. ме предупреди, ама.. Дано мамчо не ме мисли за мръсница. Пък ако книгата е тъпа и секс на всяка 2ра стр. - ще удуша А.
Ще вечерям гъбки, аа <3
Едит: М. се променя. Кефи ме.
Последно редактирано от sl1nceetoo : 10-11-2014 на 15:44
Супер якия уикенд, и в София можело значиМай се запознах с яко готина мацка, с която се разбираме перфектно вече втори ден. Няма много жени, които да носят толкова къса и предизвикатлена рокля, която да не скрива прелестите по тялото и, но в същото време да не го разголва прекалено много. Повече от убеден съм вече, че няма значение какво носиш, а как го носиш. Много и се накефих и днес, сладурката ме събуди в осем и половина, убедена, че има пълното право да решава кога да започне денят ми. Не знам как, но иначе щях да изпусна шоуто. Явно е попивала доста квото и говорих за самолетите. Ако знаеше с корабите кво ме свързва
![]()
супер си прекарах. съвсем друго е усещането да си в родния град, където е минала голяма част от живота ти, толкова спомени... заредена съм с позитивизъм за месеци напред ( : не искам да си тръгвам.
направих си ваксината, подуло се е и боли ) :
ппц винаги скривам глава в гърдите на някого, когато ми предстои УБОЖДАНЕТО. и този път не развалих традицията, НО .. мило беше (( :
Цепи ме главата, а и си скапах настроението за глупости...
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
Определено беше забавен ден, само че не можах да го нагушкам колкото ми се искаше. Може би не е чак такъв дръвник, за какъвто го взимах. И определено ми беше много приятно да си ланкаме разни работи.
Душата ми умира,като чуя тази музика![]()