.
Затворена тема
Страница 92 от 367 ПървиПърви ... 4282888990919293949596102142192 ... ПоследнаПърви
Резултати от 2 276 до 2 300 от общо 9154
    Супер фен Аватара на bloodfrozen
    Град
    Far From The Sun
    ^^ Жив и здрав да ти е сладурчото!

Неочаквано се сдобих с нови попълнения за гардероба, което ми повдигна настроението. И времето навън е едно разкошотийно.. Мисля да си поспя.
    You are broken, I can fix you...

Боли ме главата . Спи ми се а някой реши да пусне музика понеже му е скучно .

Супер фен Аватара на Jaune
    Цитирай Първоначално написано от galaxy29 Виж мнението
    от вас си хващаш метрото и слизаш на опълченска, зад молчо е

защо не ме отрази ;/
    Ама къде зад мола? :Д:Д В посока Зенобия ли е, или от другата страна?

Отразих те, просто не ми се споделя във форона вече:Д

//едит: оправих се:Д
    Последно редактирано от Jaune : 10-11-2014 на 10:21

Мега фен Аватара на granger
    Град
    Beyond reality
    Май започвам да настивам,дано не успея,че ще е яко зле,ако се тръшна точно сега.
    Иначе в тоя форум все едни и същи хорица сме, знаем се, а някои се изкарват за нещо различно...

Иначе ми е щастливо. 6месеца си минаха ей така. <3
    Искам да пътувам,можем и ще. Ох! Някак превъзбудено ми е около университета, харесвам го това място,чувството,което ми носи е страхотно. Засега ми се получава работно-лекционната програма,но е минала едва седмица и половина. Дано не се оплетат нещата.

А сега ударна доза Колдрекс!
    maDamn

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Нещо ми е приповдигнато. И ме сърбят ръцете за книга. Пийва ми се и кафе, без да съм сънена.
    Дано остане спокойно

И ми стана мило, че е готов да лети и да ми прави компания по Коледа

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Добри новини за Blab!!!
    Отнякъде изскочиха две скрити книжки и взех едната специално за теб

Супер фен Аватара на shmatarok
    Обожавам когато си легна в 5,30 и в 8 сутринта в събота получавам random смс-и без никакъв реален смисъл. Въпреки това не съм крива обаче. :Д
    Наваксах си тези дни със сериала и още ме държи - толкова ми е романтично, замечтано и любвеобилно, имам чувството, че днес ще се държа много добре с всеки, с когото говоря. Направо ми трепери душичката!
    А и времето е хубаво, така че зачезвам. Страхотна есен тази година, браво!

Мега фен Аватара на Lilanda
    Цитирай Първоначално написано от TheDevilInMe Виж мнението
    Минавам само да ви кажа, че се чувствам направо страхотно. Вчера отпразнувахме първия рожден ден на малкото ми съкровище, беше уникално.
    Честито ти рожденниче! ;3

ПТ: Никога не съм била толкова щастлива. Разговорът мина повече от добре, не съм и очаквала, че ще ми каже подобни неща, дори обратното - смятах, че ще се скараме и всичко ще рухне. Събудих се в 8 и понеже никой не беше буден, лежах в леглото и обмислях всяка малка подробност от снощния разговор. Ако дори предполагах, че е имал някакви чувства още тогава, цялата ми година щеше да е напълно различна. Всъщност още от края на декември всичко щеше да е напълно различно. Не че го обвинявам де, разбирам го. 'Грешката', за която говореше...никога няма да забравя тези му думи. Ама то и аз съм пълна идиотка. Ще кажеш, че не го познавам добре и не знам как се държи като харесва някое момиче. о.О Или може би от страни е по-лесно...Мда, май е така.

"Сбъдва се нещото, за което си мечтаеш най-много напоследък. (...) В края на месеца те чака супер готина изненада." ето защо обичам Glamour. Определено "нещото" се сбъдва, а в края на месеца има и рожден ден. Да видим каква ще е готината изненада. ;3

Мега фен Аватара на Dagichka
    прекрасно ми е.
    всички нерви, висене по задръствания и каране в насрещното си струваха, ебаси изтребителите, ебаси чудото, чувствах се като малка прашинка :д а после колко приятно се изненадах, като го видях тоя малък дългуч (хаха оксиморончето ми то :3 ) в Метро, става на 16 днеска, ахх като си спомня миналата година колко се занимавах с него се хващам за главата направо :д

102, беше питал какво е сатурнова дупка, еми един период от време преди и след рожденния ден на всеки човек, когато.. как да кажа, стават разни неща по необясними причини, най-често нямаш късмет или без видима причина си в гадно настроение или нещо те заболява и тн.

Мега фен Аватара на 102
    деа
    наближава ми
    фак йо сейтърн

Мега фен Аватара на 102
    Цитирай Първоначално написано от Dagichka Виж мнението
    става на 16 днеска, ахх като си спомня миналата година колко се занимавах с него се хващам за главата направо :д
    anarchygirl

Мега фен Аватара на Dagichka
    пепел ти на езика бе :д дори не съм го целувала тва човече, само мноогого силно се гушкахме докато не ни изпукат ребрата
    Сатурн си е тегав, мда

Мега фен Аватара на xoxi
    Такива крясъци не бях чувала скоро... и въпреки, че не бяха насочени към мен, главата ми ще се пръсне от болка след това преживяване.
    Хубаво е обаче, че работната седмица най-накрая свърши... Сега искам да си дръпна някое хубаво филмче, да си взема книжката, да си направя нещо топло за пиене и да се скрия някъде, сгушена в пухкавото си одеялце. И да не ме закача никой!!!

Супер фен Аватара на sl1nceetoo
    Мързелива и щастлива съм. Днес не ми се мърда. Ще си поостана вкъщи и ще си гледам подлите камериерки, придружени от пуканки, желирани бонбони и ръфълс /<3/

Току що една позната отиде в гаджето си (съседът ми) и ми е забавно. Ако ми стане съседка, ще пием заедно чай.

Преди малко му чух гласчето и сега ми едно такова... хубаво. Интересен човек е, рядвам се, че го познавам.

Майка ми ме гледа странно, откакто видя каква книга извадих от чантата си. Всъщност не като я видя, а като й прочете разюмето. Тя, А. ме предупреди, ама.. Дано мамчо не ме мисли за мръсница. Пък ако книгата е тъпа и секс на всяка 2ра стр. - ще удуша А.

Ще вечерям гъбки, аа <3

Едит: М. се променя. Кефи ме.
    Последно редактирано от sl1nceetoo : 10-11-2014 на 15:44

Мега фен Аватара на 102
    пепел ти на езика бе :д дори не съм го целувала тва човече, само мноогого силно се гушкахме докато не ни изпукат ребрата
    Сатурн си е тегав, мда
    е хуу, 19 годишна хлапачка съм, но се чувствам твърде стара и уморена за такива неща
    става на 16 днеска, ахх като си спомня миналата година колко се занимавах с него се хващам за главата направо :д
    ясно

Мега фен Аватара на galaxy29
    Цитирай Първоначално написано от Jaune Виж мнението
    Ама къде зад мола? :Д:Д В посока Зенобия ли е, или от другата страна?

Отразих те, просто не ми се споделя във форона вече:Д

//едит: оправих се:Д
    сподели ми някой път на интимно

Супер фен Аватара на paradosou
    Вече тъпо.

Супер фен Аватара на SpiritInBlack
    Супер якия уикенд, и в София можело значи Май се запознах с яко готина мацка, с която се разбираме перфектно вече втори ден. Няма много жени, които да носят толкова къса и предизвикатлена рокля, която да не скрива прелестите по тялото и, но в същото време да не го разголва прекалено много. Повече от убеден съм вече, че няма значение какво носиш, а как го носиш. Много и се накефих и днес, сладурката ме събуди в осем и половина, убедена, че има пълното право да решава кога да започне денят ми. Не знам как, но иначе щях да изпусна шоуто. Явно е попивала доста квото и говорих за самолетите. Ако знаеше с корабите кво ме свързва

Мега фен Аватара на Ivaaaaa
    супер си прекарах. съвсем друго е усещането да си в родния град, където е минала голяма част от живота ти, толкова спомени... заредена съм с позитивизъм за месеци напред ( : не искам да си тръгвам.

направих си ваксината, подуло се е и боли ) :
    ппц винаги скривам глава в гърдите на някого, когато ми предстои УБОЖДАНЕТО. и този път не развалих традицията, НО .. мило беше (( :

Мега фен Аватара на pandabear

поздравявам ви със скъпия ни съфорумник от 1:57

Супер фен Аватара на IWannaBeSedated
    Цепи ме главата, а и си скапах настроението за глупости...

When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (

Мега фен Аватара на tori
    Определено беше забавен ден, само че не можах да го нагушкам колкото ми се искаше. Може би не е чак такъв дръвник, за какъвто го взимах. И определено ми беше много приятно да си ланкаме разни работи.

едно мерси, можехте да кажете ;д

Повече от фен
    Душата ми умира,като чуя тази музика

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си