.
Отговор в тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 79

Град
    Sliwen

Exclamation Секс с по-възрастен

Имам си приятел от една година,но в момента той не е прии мен от два месеца..постоянно ми казва как го е страх да не ме загуби..имам чувството,че не ме обича..и понякога с него ми е много скучно..на 16 съм,той също..преди няколко дена един мъж ми предложи да излезем и нз но искам да опитам нещо ново..объркана съм..този мъж ми предложи секс и ще изглеждам много лесна ако приема,но от една страна искам да опитам..не искам да кажа,че съм уличница и спя с всеки..приятеля ми беше първия,но вече имам чувството,че ми е прекалено монотонно с него..ако спя с по-голям мъж от мен прекалено долно ли ще е ? моля Ви, не ме обвинявайте,че съм к*рва..и Вие сте били на 16

Повече от фен Аватара на TheMan9191
    на колко е този мъж?

Град
    Sliwen
    ми да речем два пъти колкото мен..знам,че изглежда странно,но той е по-опитен..и осъзнавам,че от мен иска единствено секс,но между нас им някакво сексуално напрежение..а между мен и приятеля ми няма

Ами прави секс с оня и прати клип на гаджето си.

Мега фен Аватара на baby_baby
    Мда лесна си по-добре остави гаджето ти така ще му направиш услуга

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от sweet6 Виж мнението
    ...моля Ви, не ме обвинявайте,че съм к*рва..и Вие сте били на 16
    Виж сега... понеже ти явно си мислиш, че ще те обвиним, че си ковра, защото твърде лесно би пуснала на баткото, държа да ти кажа, че не е така. Поне аз те обвинявам, че си такава, не за това, а защото по дяволите си имаш приятел, но искаш да спиш с друг! Това си е курвенско, ако не си обвързана и просто ти се прави секс ок, ама така... Sorry!

Голям фен Аватара на Ouroboros
    Първо скъсай с приятеля ти, после се чегръсай с възрастния.

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Очевидно е въпрос на време баткото да топне чушката.
    Welcome to the Jungle...

Супер фен Аватара на Glamour92
    Амх,преди да се изклецате с чичкото,разкарай приятеля си от хоризонта.
    В противен случай картинката би изглеждала... ами кофти.
    The crowd is proud
    The crowd is loud
    The crowd says"No"!
    To friend and foe
    I stand between
    Of might and unseen
    What's right and wrong
    Debate sing song
    To push away
    A chance to stay
    An idea born
    To laugh or sorn
    Reject or see
    What will,shall be
    One"Yes"is spoken
    One voice has broken
    The silence still
    Pay up the bill
    One"Maybe",please
    The crowd appease...
    "Yes","No","Maybe"
    Undecided
    Crowd
    Divided...

Супер фен Аватара на CoNviCt
    Град
    Over the law
    Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Чичкото.

Мега фен Аватара на draid
    16г с 32 годишен, леко извратено ми идва и аз лично ако бях на 32 не бих го направил. Не че дори на моите години бих, ама хайде. Както казаха преди мен, няма да те нарекат курва, защото искаш да си легнеш с по-голям. Ще те нарекат курва, защото имаш приятел които се притеснява за теб и очевидно те обича (не знам как ти реши противното), но въпреки това дори нямаш наченки на мисъл за него и това как той ще се почувства. Главният ти проблем е да не те помислят за курва, защото си лягаш с по-голям.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Е, Боже мили, та той ако се понапъне, може да ти бъде баща...

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Хайде сега си представи, що за мъж на 32, би си легнал с 16 годишна ? Поне на 18-20 да беше.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Не знам какво би го привлякло, честно. Опит ли, външен вид ли?!
    Та тя си е дете!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Мега фен Аватара на Ewok
    Град
    The Moon of Endor
    Много бързо съдите за годините

Но да, супер тъпо е да спиш с някакъв само защото ти е скучно, а в същото време да си имаш гадже, което явно е хлътнало по теб.

Е, айде стига сте карали момичето да се чувства виновно и да и натяквате, че е ковра и т.н.

До авторката: Аз те съветвам първо да си изясниш чувствата към приятеля ти. Явно той наистина те обича и иска да бъдете заедно, макар че в момента сте разделени. Смятам, че по-скоро твоите чувства са охладнели към него, а не неговите, както сама казваш. Второ, опознай мъжа, с когото възнамеряваш да спиш. Има светни мъже (да, все още съществуват и не са само за единия секс), но има и боклуци, които си търсят наивни момичета. Сама трябва да прецениш ситуацията и хората, с които си. Успех.

Цитирай Първоначално написано от Ewok Виж мнението
    Много бързо съдите за годините

Но да, супер тъпо е да спиш с някакъв само защото ти е скучно, а в същото време да си имаш гадже, което явно е хлътнало по теб.

Ние не съдим, ние размишляваме.

Мега фен Аватара на RapExotic
    Питаш дали да си легнеш с педофил? Сама предцени, ние не знаем какви извратени фантазии се въртят в главата ти.

П.п. Между другото онзи ден както си пиехме биричката с приятели (на по 21-23 години сме) стана въпрос точно за това, каква е долната възрастова граница на момиче, с което бихме правили секс. Трима от нас казахме 17г. , а четвъртия каза че не би си легнал с непълнолетна, тоест да е над 18. Смятай щом той е на 32 и се занимава с деца, които са се раждали, когато той е бил абитурент какъв пропадняк е ..

Ами щом между теб и приятеля ти вече няма сексуално напрежение, режи го. Ако ти държеше на връзката ви, щеше да поговориш с него, да промените някои неща. Не те съдя, свидетел съм, че допуснеш ли във връзката ти да ти е скучно, тя си е загубена. Разбирам, че след като с приятеля ти ти е омръзнало, те влекат други хора, искаш да разнообразяваш, но наистина ли би правила секс с толкова по-възрастен човек? Струва ли си точно с него, нима свършиха момчетата на твоята възраст? Но в крайна сметка, прави си каквото искаш, или по- точно каквото хормоните ти искат. Не мога да разбера как би те изкушил такъв чичак но...... Никой не може да те спре, но ако случайно се разбере какво сте правили, няма да е приятно.

Мега фен Аватара на xXxPETYAxXx
    Цитирай Първоначално написано от feel_me19 Виж мнението
    светни мъже (да, все още съществуват и не са само за единия секс), но има и боклуци, които си търсят наивни момичета. Сама трябва да прецениш ситуацията и хората, с които си. Успех.
    Да има, ама те не биха спали с момичета на половината им възраст. Какво има въобще да се преценява на ситуацията, то е ясно, че е втория вариант.

Цитирай Първоначално написано от xXxPETYAxXx Виж мнението
    Да има, ама те не биха спали с момичета на половината им възраст. Какво има въобще да се преценява на ситуацията, то е ясно, че е втория вариант.
    Няма да споря. Просто ми е смешно как поставяте някакви възрастови граници.

Цитирай Първоначално написано от DarkTemplar Виж мнението
    Грубо. Това че пише тук не значи че задължително ще си легне с възрастният

Авторке преди да си легнеш с възрастният ако вече си го решила скъсай с приятелят си защото да наистина ще излезеш курва„

Първо скъсай с приятеля си. Няма смисъл да го лъжеш. След това вече си помисли дали си сигурна, че искаш да си легнеш с този мъж. Сексът с по-голям вероятно ще ти хареса много, предполага се, че за тия 30+ години има опит. Но нали осъзнаваш, че няма какво друго да очакваш от този мъж, освен секс?

Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

Супер фен Аватара на socareless
    Цитирай Първоначално написано от girlwithblueeyes Виж мнението
    Авторке преди да си легнеш с възрастният ако вече си го решила скъсай с приятелят си защото да наистина ще излезеш курва„
    very inteligent
    such wisdom

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sweet6 Виж мнението
    Имам си приятел от една година,но в момента той не е прии мен от два месеца..постоянно ми казва как го е страх да не ме загуби..имам чувството,че не ме обича..и понякога с него ми е много скучно..на 16 съм,той също..преди няколко дена един мъж ми предложи да излезем и нз но искам да опитам нещо ново..объркана съм..този мъж ми предложи секс и ще изглеждам много лесна ако приема,но от една страна искам да опитам..не искам да кажа,че съм уличница и спя с всеки..приятеля ми беше първия,но вече имам чувството,че ми е прекалено монотонно с него..ако спя с по-голям мъж от мен прекалено долно ли ще е ? моля Ви, не ме обвинявайте,че съм к*рва..и Вие сте били на 16
    Ъ, ще е долно, ако спиш с когото и да е.
    А дали ще излезеш лесна, ако спиш просто ей така с някого, щото ти го е предложил, пък ти искаш да опиташ нещо ново - има ли значение изобщо? И за кого?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си