- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Секс с по-възрастен
Имам си приятел от една година,но в момента той не е прии мен от два месеца..постоянно ми казва как го е страх да не ме загуби..имам чувството,че не ме обича..и понякога с него ми е много скучно..на 16 съм,той също..преди няколко дена един мъж ми предложи да излезем и нз но искам да опитам нещо ново..объркана съм..този мъж ми предложи секс и ще изглеждам много лесна ако приема,но от една страна искам да опитам..не искам да кажа,че съм уличница и спя с всеки..приятеля ми беше първия,но вече имам чувството,че ми е прекалено монотонно с него..ако спя с по-голям мъж от мен прекалено долно ли ще е ? моля Ви, не ме обвинявайте,че съм к*рва..и Вие сте били на 16
ми да речем два пъти колкото мен..знам,че изглежда странно,но той е по-опитен..и осъзнавам,че от мен иска единствено секс,но между нас им някакво сексуално напрежение..а между мен и приятеля ми няма
Мда лесна си по-добре остави гаджето ти така ще му направиш услуга
Виж сега... понеже ти явно си мислиш, че ще те обвиним, че си ковра, защото твърде лесно би пуснала на баткото, държа да ти кажа, че не е така. Поне аз те обвинявам, че си такава, не за това, а защото по дяволите си имаш приятел, но искаш да спиш с друг! Това си е курвенско, ако не си обвързана и просто ти се прави секс ок, ама така... Sorry!
Първо скъсай с приятеля ти, после се чегръсай с възрастния.
Очевидно е въпрос на време баткото да топне чушката.
Welcome to the Jungle...
Амх,преди да се изклецате с чичкото,разкарай приятеля си от хоризонта.
В противен случай картинката би изглеждала... ами кофти.
The crowd is proud
The crowd is loud
The crowd says"No"!
To friend and foe
I stand between
Of might and unseen
What's right and wrong
Debate sing song
To push away
A chance to stay
An idea born
To laugh or sorn
Reject or see
What will,shall be
One"Yes"is spoken
One voice has broken
The silence still
Pay up the bill
One"Maybe",please
The crowd appease...
"Yes","No","Maybe"
Undecided
Crowd
Divided...
16г с 32 годишен, леко извратено ми идва и аз лично ако бях на 32 не бих го направил. Не че дори на моите години бих, ама хайде. Както казаха преди мен, няма да те нарекат курва, защото искаш да си легнеш с по-голям. Ще те нарекат курва, защото имаш приятел които се притеснява за теб и очевидно те обича (не знам как ти реши противното), но въпреки това дори нямаш наченки на мисъл за него и това как той ще се почувства. Главният ти проблем е да не те помислят за курва, защото си лягаш с по-голям.
Е, Боже мили, та той ако се понапъне, може да ти бъде баща...
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Хайде сега си представи, що за мъж на 32, би си легнал с 16 годишна ? Поне на 18-20 да беше.
Не знам какво би го привлякло, честно. Опит ли, външен вид ли?!
Та тя си е дете!
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Много бързо съдите за годините
Но да, супер тъпо е да спиш с някакъв само защото ти е скучно, а в същото време да си имаш гадже, което явно е хлътнало по теб.
Е, айде стига сте карали момичето да се чувства виновно и да и натяквате, че е ковра и т.н.
До авторката: Аз те съветвам първо да си изясниш чувствата към приятеля ти. Явно той наистина те обича и иска да бъдете заедно, макар че в момента сте разделени. Смятам, че по-скоро твоите чувства са охладнели към него, а не неговите, както сама казваш. Второ, опознай мъжа, с когото възнамеряваш да спиш. Има светни мъже (да, все още съществуват и не са само за единия секс), но има и боклуци, които си търсят наивни момичета. Сама трябва да прецениш ситуацията и хората, с които си. Успех.![]()
Питаш дали да си легнеш с педофил? Сама предцени, ние не знаем какви извратени фантазии се въртят в главата ти.
П.п. Между другото онзи ден както си пиехме биричката с приятели (на по 21-23 години сме) стана въпрос точно за това, каква е долната възрастова граница на момиче, с което бихме правили секс. Трима от нас казахме 17г. , а четвъртия каза че не би си легнал с непълнолетна, тоест да е над 18. Смятай щом той е на 32 и се занимава с деца, които са се раждали, когато той е бил абитурент какъв пропадняк е ..
Ами щом между теб и приятеля ти вече няма сексуално напрежение, режи го. Ако ти държеше на връзката ви, щеше да поговориш с него, да промените някои неща. Не те съдя, свидетел съм, че допуснеш ли във връзката ти да ти е скучно, тя си е загубена. Разбирам, че след като с приятеля ти ти е омръзнало, те влекат други хора, искаш да разнообразяваш, но наистина ли би правила секс с толкова по-възрастен човек? Струва ли си точно с него, нима свършиха момчетата на твоята възраст? Но в крайна сметка, прави си каквото искаш, или по- точно каквото хормоните ти искат. Не мога да разбера как би те изкушил такъв чичак но...... Никой не може да те спре, но ако случайно се разбере какво сте правили, няма да е приятно.
Първо скъсай с приятеля си. Няма смисъл да го лъжеш. След това вече си помисли дали си сигурна, че искаш да си легнеш с този мъж. Сексът с по-голям вероятно ще ти хареса много, предполага се, че за тия 30+ години има опит. Но нали осъзнаваш, че няма какво друго да очакваш от този мъж, освен секс?
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5